czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wybory samorządowe

Twierdza - A. de S. Exupery

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wybory samorządowe

Ja dopiero podstawówke skonczylem !!

Wogle powinni zabronic postow z marketami itp. to jest nudneeeeeeeeeeeeeeee

ptysiu91 gratuluje sądząc po twoich postach nie było łatwo;)

Czy budowa tramwaju to jest do przyjęcia. Nie byłoby forum , żeby nie było takich tematów, Powiedz jaki temat ty zaproponowałeś. Zadnego. Czy temat budowy tramwaju był na czasie , czy Łomżę stać nana budowę linii tramwajowej. W życiu. A Ty to popierałeś. W/g ciebie trzeba tylko dyskutować o takich tematach , żeby można byłoby ich zrelizować. Po co nam wtedy dyskusja. Wyciągam kasę i płacę.

Pomyślnej dyskusji. i tematów godnych Twojej uwagi.

Połowa rady pedagogicznej musiała dostać w łape...

Witam.
Tak, ptysiu ma racje, jezeli pofatygujesz sie do MPK dostaniesz rozklad aut.... od ręki.
Pzdrawiam.

Czesław w swoich tematach pokazuje co działo się ze sportami wodnymi w Łomży w latach 20-tych, miasto był po biedne po odzyskaniu niepodległości, a potrafiło dzięki zaangażowaniu wielu ludzi być potęgą na całą Polskię w sportach wodnych. Wy lubicie dobre i szybkie samochody, a Czesław lubi widocznie historię i przy okazji przypomina lata świetności łomżyskich wioślarzy. Czesław tak trzymaj.

Pozdrawiam.

Tak jest Maciek, hihihihihi :))) A wszystkiemu winna Ryskago. Ona najpierw narozrabia a potem główkę w chmury !!

Nagle gwizd, nagle świst, para buuuuch, koła w ruch...
To śledczy rusza do walki z... językiem ojczystym...
:)

Pozdrawiam Śledczy - weź się chłopie w garść i zobaczysz, że bedzie lepiej...

Ryskago

eee to pewnie jakiś amator, którego umiejętności nijak się mają do wiedzy fachowej łomżyńskich bimbrowników :)

Pozdrawiam

Ma zowsze Łomża

Jakbym tylko wyczuła, że taksiarz jedzie "na gazie", na pewno nie wsiadłabym do takiego wozu, jeszcze mi życie miłe, ojjjj jak bardzo miłe!!!

Ryskago

Łomży tam mi brakuje. Same bulwary nie wystarczą jak nie będą częścia czegoś wiecej, spróbować warto, a szczegółów nie znam.

hihihihihihi - adamus, dobra wypowiedź !

Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez

ADALL-ku. Przestań pastwić się już nad tym tematem. Już tutaj zostało wszystko powiedziane , a Ty ciągle wracasz, do niego jakbyś nie miał innych tematów o wiele poważniejszych do dyskusji. Lubisz ciągnąć takie tematy jak budowa "tranwaju", czy zmiana profilu swiateł, które są nierealne. Dlaczego nie dyskutujesz w takich tematach jak , bulwary nad Narwią,, budowa hipermarkietu , czy jak zadbać o swoje miasto. Ciebie interesuje tylko zabawa. Wydoroślej.

Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez

Witam serdecznie Ryskago.

Muszę zastosować się do Twojej rady. Innym doradzam żeby pomijali milczeniem postry które im nie odpowiadają , a sam tego nie stosuję. To nie jest kłótnia to przyjacielska wymiana poglądów.

Pozdrowienia.

Ma zowsze Łomża

Duszą czy ciałem??

Ryskago

Myślę, że najwyższy czas. Ja codziennie to sobie przyrzekam kładąc się do łóżka. A rano cholera jakiś diabeł we mnie wstępuje !

No to kropidłem go zdzielić!!

Usta milczą, dusza śpiewa,
słonko świeci, szumią drzewa...

Sam widzisz, że i ja nie mogę przestać... Chyba czas na jaki odwyk...
Jak to się bedzie zwało? Klub AI??

Ryskago

Pewnie masz i racje, choc umnie na osiedlu takie drzwa stoja juz pare lat z tym ze zostawili im pare galezi i odrastaja male galezie,oby tylko te drzewa nie uschly.

Spoko w Pueblo! Rączka na pulsie...

Ryskago

bartek: interesuję się hobby :)
Pozdro.

"To nie jest kłótnia to przyjacielska wymiana poglądów"

Macku,
To jest wlasnie sedno calej tej sprawy.
Strzal w dziesiatke!
Touche!

Pozdrawiam, wychu

adamus a z kąd wiesz że mam na imie Bartek ?

:/

Azazel dodaj jeszcze, że taki łącze było dostępne tylko w akademikach i na uczelniach, a prywatna osoba mogła sobie o takich cenach tylko pomażyć... Dla użytkownika PRYWATNEGO za 30zł miałeś dostępne łącze do do 64 kbps....

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Dzień Dobry!
Ryskago, co tam u Ciebie słychać, jaka pogoda u Was, u Nas bardzo zimno, chyba spóźniłaś się do pracy , kiedy jeszcze nie odzywasz się. Tak naprawdę to chyba nie poróżnilaś się z ADALL-kiem. Wczoraj coś między Wami zaiskrzyło, w negatywnym tego słowa znaczeniu. Chyba ja nie byłem tego sprawcą?

Pozdrowienia.

winnismy sie cieszyć ,że internet dociera wszedzie a nie stroic sobie złośliwe żarty.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

hahahah
Macku, urechotalam sie...
rzeczywiscie czasem ktos zamieszcza taaaakie idiotyczne ogloszenia poszukując pracownika
ale jako pracodawca powiem Ci, ze mozna posmiac sie tez w drugą strone:
- pytanie do kandydata, który musi miec uprawnienia do kierowania wózkiem widłowym.
Czy ma pan doswiadczenie?
Tak, ale lekkie
Co to znaczy lekkie?
Moj szwagier jezdził.....

bez komentarza

Maćku,

A kto się tłumaczy, bo nie bardzo rozumiem??

Ryskago

News,

Dodać jeszcze muszę, że jeżozwirz to jest taki gat. na wymarciu... Baaardzo ekspresyjna burzliwa natura, ale serce - gołębie...:) I z tej to przyczyny nie należy nań rzucać obelg w rodzaju "głupiś', bo to nie jest zgodne z prawdą. Słyszysz Nazis??

Pozdrawiam
mr

I już zapewne kończąc ten temat chciałem dodać, że po przemyśleniach doszedłem do wniosku, że działania obcinaczy z piłami łańcuchowymi mają na celu ochronę tych drzew. Wszak lato zapowiada się upalne, opadów zapewne będzie mało, to im mniej liści na drzewie, tym mniejsze parowanie i w związku z tym mniejsze zapotrzebowanie na wodę. Dlatego też drzewo z małą ilością liści łatwiej przeżyje ten suchy okres. A potem też uschnie. Amen.

Może oni dobrze ci radzą !!

spotklac sie w lesie,nafortach,czy gdziekolwiek, i wypalic kilka toreb skuna, bez slowa ;) ale wkret...i sie rozejsc, taaaaaaaa

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Rzeczywiście - z komentarza, że "przyczyną wypadku była nadmierna prędkość" nie wynika wprost kto zawinił, ale sprawa wydaje się tu raczej oczywista. Codziennie na drogach widuję podobne przypadki kozackiej jazdy małolatów, aż włos się jeży na głowie...

też uważam, że przełożyć i odpowiednio się przygotować. Jak przyjdzie np. w kwietniu ze 400 osób, to dopiero będzie o czym mówić !!

Maciek. Nie śpisz jeszcze?? Do łóżka marsz !! Bo z rana nie wstaniesz. A trzeba będzie chyba odśnieżać !

Wychu no było tak.

To po co drążysz temat," nie zlapałes za rękę to nie pisz że tam coś,kiedyś od kogoś jechało wódą" może jakiś nachlany pasażer go oblał "siwuchą" ? he,he , to tyle.

Grzesiu ma dobry humorek ostatnio.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org