niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Przewodniczący RM.....

oj ptysiu ptysiu, a dzięki komu chlebek masełkiem smarujesz ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Przewodniczący RM.....

Wypowiedź typu: "zgoła inaczej" nic nam nie mówi. No przecież żadna z Was nam tego nie sprecyzowała. Evaa napisała ponadto, że właściwą (słuszną - moralnie) wersję dopiero opracowujecie. A wołanie o pomoc Adminów wogóle nie przystoi. No przecież to nie kto inny - jak ryskago zaczęła uprawiać te nowe techniki pionowania organów, o czym zresztą publicznie, tryumfalnie poinformowała (11 postów wyżej) !!!

obserwator38

News, wejże Ty się wreszcie odezwij do mienia, bo ja jakoś nie śmiem...
:)

Ryskago

ha ha ha proszę Państwa ceny powinny byc realne to fakt ale realne do mozliwości klientów. Jeżeli przekroczą pewien próg to po prostu klientów nie będzie. Żle się dzieje ,że cztery korporacje zamiast konkurowac wspóldziałaja , właśnie przeciwko interesom konsumentów a to jest juz wbrem obowiazującemu prawu.
Nikt ale to nikt natomiast w tym wielkim współczuciu kierowcom taxi nie zwrocił uwagi ,że jest ich po prostu za dużo. To jest własnie powodem ich trudnej sytuacji a nie ceny za przejazd. Istotnym też faktem jest to ,że nie widać aby cena przekładała się na jakość świadczonych usług. Mam tu na myśli stare śmiedzące ,rozklekotane samochody. Marni kierowcy którzy nagminie łamią przepisy a ich jazda powinna być przykładem. Niechlujny wygląd kierowców taksówek. Palenie papierosów i skazywanie na ten smród klientów. Inaczej mówiąc zero profesjonalizmu. Lub jeszcze inaczej każdy ciul może zostac taksówkarzem byleby tylko miał jakiego grata i potrafił liczyć do dziesięciu. I TO WŁASNIE JEST POWODEM TEJ SYTUACJI . DLACZEGO TAK SIĘ DZIEJE. DAWNIEJ KIEROWCA TAKSOWKI ZANIM NIM ZOSTAL MUSIAŁ PRZEJŚC PRZEZ GĘSTE SITO A NAJLEPSZE WOZY W ŁOMZY JEŻDZIŁY WŁAŚNIE NA POSTOJU.

- Moje pytanie było proste: po co wyższe ?? - ADALLo pyta.
- Sam napisałeś "wykształcenie min. średnie", więc może być a nie musi... - rzekła Ryska w odpowiedzi. - Osobiście byłabym zaszczycona, gdyby czuwał nad moim bezpieczeństwem taki wrażliwy i oczytany, hmm... romantyk... Jednakoż mam to szczęście, że taki Guardian Angel czuwa nade mną stale... :)

Ryskago

News,

Bo Adallo to taki... jeżozwirz... i niech tak pozostanie :)

Ryskago

Autor: nazis (---.lom.vectranet.pl)
Data: 03-03-05 10:13

ADALL CO JA CI BEDE TŁUMACZYŁ JAK TY GŁUPI. GŁUPI NIE W ZNACZENIU ABYM CIE TYM OKREŚLENIEM CHCIAŁ OBRAZIĆ ALE OKREŚLAJĄCYM STOPIEŃ POJMOWANIA PRZEZ CIEBIE OTACZAJĄCEGO SWIATA I ISTNIEJĄCYCH W TYM ŚWIECIE ZALEZNOŚCI ITP.

nazis

Nazis,

Z całym szacunkiem, ale odpimpaj Ty się od ADALLka i nie krzycz tak!

Ryskago

DaSto pisze jasno i przejżyście więc jak nie możesz wiedzieć o co chodzi. Fakt ,że w jego tekstach dużo jest odwołań do jego doświadczęn w dziedzinie kutury i sztuki ale przeciez każdy może też tego doświadczyć. wystarczy tylko bywać , oglądać i czytać ale i do tego myśleć . I to jest klucz do rozumienia. Pa

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

No to już
:)))))))))))))

Ryskago

hahahahahahahaha :)

dura.lex
Postawią sobie pomnik bohatera
Wybiorą sobie nowego premiera
Stworzą nowy system polityczny
I będą dumni, że jest demokratyczny
Znowu szwindel szykują nowy
Znów chcą się dobrać do Twojej głowy

Jestem,

Dzięki za pozdrowienia :DDDDDDDDD

Ryskago

PS. Myślę więc jestem - chłoliera, nic tera nie rozumiem z tej sentencyi...

ja wiem co to za praca. A Ptyś i polak to tak z przekory. Oni tak czasami mają. "Chłopki odwrotki" - ale niegroźni :))) Też pozdrawiam

Tiger,

Weź przestań, bo... się zesikam :DDDD

Ryskago

Ten Ptysiu jest uroczy... :)))

Ryskago

Ryskago,

dobrze, ze uroczy, a nie głupi... ;)

pozdrooo weekendowe juz dla wszystkich
znów znikam z Waszego miasta na dni podróżnych kilka

Anoni.m

Frotka, na Kod w bibliotece trzeba czegać latami... :(
Ptysiu:
http://prace.sciaga.pl/24355.html
masz streszczenie, to przynajmniej to przeczytaj. Mogę ci powiedzieć, że nawet jak nie przeczytasz, to jakoś tam będzie. A, i jeszcze jedno: jeśli będziesz jednak czytał oryginał, pomiń pierwsze trzy rozdziały, bo są chyba najbardziej nudne... Dalsza część była w miarę ciekawa :) Narazie :) ja mam już daaawno za sobą Krzyżaków :)

Kiedys chyba na ul Łąkowej byla wypozyczalnia Polonezow. Teraz to chyba precej w Zambrowie cos wypozyczysz.

Anoni.m

podobno jest w Jedwabnem

Choć rzadko zgadzam sie z nazisem, tym razem musze go poprzeć wypowiedz ADALLa jest dla mnie głupia, a jej treść ma nie wiele wspólnego z rzeczywistością. (po za cytatami) Jestem ciekaw skąd zna tak dobrze służbe więzienna żeby komentować wykształecie jej członków.

Wiatam Niewiem jak bedzie wyglądał lany poniedziałek jak jest tak zimno i napewno szybko sie nieociepli a chyba nikt z was by sie nieoblewał wodą w kurtkach. Jak myslicje wypali lany piniedziałek w tym roku? Świeta Wielkanocne śa wczesnie w tym roku i lany poniedziałek też.

Wiesz jak cie poleją wodą to będziesz miał ślizgawkie na kurtce!!A poztym na 59% lany poniedziałek będzie zimny!!

No tak tradycje trzeba kontynuować nawet można symbolicznie rodzinke oblac maąą iloscią wody bo niewyobrażam sobie lanego poniedziałku bez wody.

Niedlugo to niebedzie drzew w łomzy i zieleni niedlugo Łomza będzie taka szara jakwarszawa choc w warszawie sa jeszcze drzewa jeszcze i trawniki.

taaaaaak. Książęta zawsze byli klasą uprzywilejowaną !

Anoni.m

Chłopcy tak sobie dywagują,a tu by można już było wodę w wiaderka i miski zbierać...Hehe:)

Ptysiu rozmyśla o Lanym Poniedziałku.
Nie przeszkadzaj !!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Więc dlaczego z tej szansy nie skorzystaliście jesli to takie dobre?

ADALL - a ile % prawdy jest w twoim tekście? Chyba mniej niz extraktu w tym piwie? Było z tym zaczekac do 1-IV.

A może to jest wyrzeczenie się- ofiara, lub ratunek przed zżędliwą żoną i teściową

Nie wiadomo, czy ambasador USA negocjował kontrakt na dostawę piwa , ale fakt, że reklamówkę gadżetów i zgrzewkę piwa wziął, a czy On ją sam wypije czy zawiezie na spróbowanie do Białego Domu pozostanie jego tajemnicą. A, jak sam wypije i się rozsmakuje to może zamówi większą ilość złocistego trunku.

Pozdrawiam.

Ma zowsze Łomża

coś nie sprecyzowałaś tego. Jeżeli do pierwszej, to znaczy, że .......... no właśnie - co?

fiu, fiu Maciek - ależ Ty oczytany !!

dura.lex

tak więc do pracy potrzeba ludzi dobrze wykształconych i wyszkolonych. I masz racje bo ja jak patrze na tych ochroniarzy to tez mam powazne wątpliwości w jakim on tu charakterze wystepuje ?

dura.lex

ADALL-ku dostęp do książek jest chyba nieograniczony, już dawno "zawędrowały pod strzechy" jak głosił jeden z, piewców Romantyzmu. Teraz w dobie internetu jeszcze łatwiejszy jest dostęp do wiedzy, wystarczy trochę chcieć. Co Ciebie tak zdziwiło, jak kiedyś DoPrze, skąd emeryt ma pieniądze na internet ?.

Pozdrowienia.

Za jakie idee Mamy pozabijać się? My chyba ze sobą nie walczymy na śmierć i życie, tylko klawiaturami, nawet nie znając się, a od tego krzywda nikomu się nie stanie.

Pozdrawiam.

hahahahahahahahahahah, hahahahahahah, hihihihihihihiihhi :)))

Ryskago się kamufluje więc !! :)

dura.lex

Grzsiu ty na niewidocznym siedzisz na gg ?

ściemka wszystkim

grzsiek jak co to sie podlacz do mnie na gg 7889552 he bo nigdy niemoge cie złapać na gg.

na Lakowej jest wypozyczalnia,130zl za godz.+szampan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org