czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Jaruzelski powinien być traktowany, jak Niemcy i Izrael traktują zbrodniarzy"

ty jestes zakompleksionym cwelem i sam fakt ze ublizasz cudzym matkom pokazuje jaki z ciebie kozaczek z pompka w nosie , zasrancu masz pewnie 15 lat i ciebie kopia w dupsko bo watpie ze ktos normalny wjezdza na matki chyba masz cipe leszczu.nie wazne czy jestem mały czy duzy ale za to co napisałes powinienes dostac siura w pysk.jestem synem swojej matki a ty chyba jestes synem dwóch pedałów skoro nie wiesz co to matka.

Odpowiedz na tę wiadomość

"dziś prawdziwych złodziei już nie ma" tak śpiewała Maryla Rodowicz ale o cyganach ale słowa tej piosenki mogą być przykładem że złodzieje właśnie zeszli na psy. Teraz to są ćpuny i konfitury.

Re: "Jaruzelski powinien być traktowany, jak Niemcy i Izrael traktują zbrodniarzy"

kaligulik to dawaj sie ustawimy i przewiniesz mi to jeszcze raz na zywo a ja juz teraz ci gwarantuje ze twoje łzy beda prawdziwe

czesio cionga droty

Re: "Jaruzelski powinien być traktowany, jak Niemcy i Izrael traktują zbrodniarzy"

koro nie musi byc legalne to kradnij ;d

SD:i cysternie piwa

WZ?

Wszystkie pytania o osobowość itp a na wiedzę? Poczytaj ustawę o Policji :)

Nie obawiaj się- nic trudnego ;)

Bo dobrze mówię tylko ty wybrzydzasz . Ale teraz to mam zajebisty pomysł zainwestuj w kampanię , tam wiesz powiesz że dasz kase na ŁKS , Viva baltica , bulwary kina itp . dostań się do rady miasta i możesz legalnie kosić co miesiąc dietki i co jakiś czas premie i nagrody .

Treść jest ukryta

a potem wszyscy maja jedno i to samo......

wrzuć na wyszukiwarkę było o tym bardzo dużo pisane, bez premi to jej nie likwiduj bo się nie opłaca niech dalej leży, natomiast przy kupnie mieszkania lub budowaniu domu to już by była spora kasa. Poza tym są jeszcze pewne możliwości ale to trzeba troszkę pogłówkować.

noc zywych trupow

Witam serdecznie wszystkich borykających się z problemem nadmiernych kilogramów.To właśnie dla Was będziemy organizowali Program wsparcia pod hasłem- Weight Loss Challenge-Wyzwania Wagowe.
Jest to forma edukacyjno-konkursowa mająca na celu podniesienia świadomości jakie zagrożenie wiąże się z nieprawidłową wagą ciała i oczywiście wparcie dla ludzi ,którzy chcą przezwyciężyć ten problem.
Całość odbywa się w luźnej,miłej atmosferze,a rezultaty własne i innych uczestników są motywacją dla całej grupy.
Dokładniejsze informacje i zapisy na stronie:

http://www.zyjwellness.vizz.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=113&Itemid=90

lub pod telefonem: 600436209.

Pozdrawiam i zachęcam wszystkich zainteresowanych do uczestnictwa.Aby program się odbył wymagana jest min. ilość uczestników 5 osób,a więc poinformuj znajomych, rodzinę o tej możliwości.

Niezależny Konsultant Wellness
Mariusz Łada

tak :(((((

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org