Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Albo zarzynane krów, albo rabin |
Racja w Łomży nie ma żadnego fajnego lokalu, no może jaszcze rzymianka ujdzie, ale mało tam miejsca do tańczenia i chujowy Dj czasami jest, poza tym co to za impreza jak wszystkich po 2 gonią? Może jeszcze na Poznańskiej coś otworzą?? Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Albo zarzynane krów, albo rabin |
"prosto"
|
|
Jeden z głośników mojego małego zestawu przestał odtwarzać dźwięk czy w naszym (wstawić własną opinię)mieście znajduję się jakiś sklep,serwis,który się tym znajduje?
|
|
Idiota.. nie walczylbys w tym momencie za ojczyzne. walczyl bys za siebie! zeby nie dostac kulki... a po za tym jedna bomba rozwiazuje konflikt. idz juz przed dom i czekaj.
|
|
masz taki wybór lekarzy a wybrałas ją? p.Pękała na wyszyńskiego super lekarz .opamietaj sie kobieto tylko nie Głuszkowska.moja siostra poszła do niej ale to juz 25 lat do tyłu że nogi jej puchna a pani doktór na to -ja nie w ciaży i mi też nogi puchną- a wieczorem ze znajomą pojechała do zambrowa i od razu na cesarke bo zatrucie ciażowe było duże.
|
|
dobre:-) Takos
|
|
witam chce sprzedac opla vectre B 1999rok 2.0 DTI samochód nie jest uszkodzony i jest ciągle eksploatowany chce za nia 13500 do negocjacji mój nr gg 7744091 Napisz napewno sie dogadamy
|
|
Za malo szczegolow podales jaki to jest glosnik? Jakiego zestawu? Czy to KD? Czy car audio? Czy jeszcze cos innego? Marka i model glosnika? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
na ul. Makowej chyba 28 jest taki lekarz.
|
|
popieram ogolny bałagan jest dziale ogłoszeń.
|
|
do heardalis nie masz modanego maila modłbyś do mnie napisać moj mail maly.tygrys@interia.pl chcialbym Cie o cos pilnie zapytać bo ja tez w KSP mam prowadzone postępowanie. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
witam chicalabym spytac czy zna ktos moze dr Wojtkowskiego? prawdopodobnie jest to lekarz od malych dzieci, ktos znajomy mi go polecil , tylko ze nic nie moge o nim znlezc, ani zadnych namiarow na niego co jest troche dziwne ze w tej naszej lomzy nikt o nim jeszcze nie pisal;) jesli ktos cos wie czy jest to dobry lekarz to prosze o info z gory dziekuje
|
|
A młodzież jest lepsza niż być powinna. I z kogo tu można brać przykład, kupa przekrętów i obłudy.
|
|
czytajac powyzsze posty doszedlem do wniosku ze jacy wy jestescie madrzy!!!!jestem pod wrazeniem, tylko obawiam sie ze wasze pomysly maja sie nijak do realnego swiata.ale dzieki za podpowiedz,pedze zmieniac metki. Takos
|
|
JA je zawsze widze w galeri Bialej w B-stoku. Wielkie, czerwone w ksztalcie serca i z roznymi napisami:) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
to samo co sądzimy o tym chyba już 3 takim samym temacie :]
|
|
tak nastolatkowie to samo zuuoo ;)
|
|
z calym szacunkiem ale nie polecam dr Pioro.Jakis czas temu wymieniala mi plombe w jedynce ktora zalozyla rok wczesniej.Po 2 tygodniach dostalam silnego bolu w w/w zebie tak ze myslalam ze umre, nie spalam calej nocy i postanowilam zadzwonic do dr Pioro o godz 6 :30 rano zeby umowic sie na natychmiastowa wizyte w jej gabinecie z racji tego ze zajmowala sie wczesniej tym zebem.Niezadowolona z faktu ze dzwonie o tej godzinie kazala mi czekac do godz 8 i zadzwonic do gabinetu i umowic sie z mezem lub mam czekac na nia do godz 15 bo wtedy przychodzi do pracy.To naprawde chamstwo wysylac kogos z bolem do ktorego sie doprowadzilo swoim partaczym leczeniem do innych stomatologow lub tez czekac az mi glowe z bolu urwie do 15...kto slyszal o czyms takim???...zaraz po tym znalazlam stomatologa ktory otworzyl mi zab i wyszlo na to ze doszlo juz do martwicy miazgi zebowej i moge sie pozegnac z zywa jedynka a co za tym idzie leczenie kanalowe , mnostwo cierpien i pieniedzy.Nigdy wiecej nie wybiore sie do pani dr Pioro i napewno moje dzieci ani rodzina nie beda tam nigdy leczyc zebow.A pani pani specjalistko dziekuje za schrzanienie mojej jedynki NIEODWRACALNE !!!! POWINNO SIE SPRAWE ZROBIC TAKIM PARTACZOM !!!! jesli ktos mial podobne doswiadczenia z w/w dentystka prosze o informacje pozdrawiam Takos
|
|
no wlasnie psy wiedza o burdelach na lakowej i na zjezdzie i zobaczcie ze nie ma zadnej reakcji-czyzby wlasciciele odpowiednio sie oplacali policji-zastanawiajace
|
|
z bólem przyjmują bez kolejki. po co tak oczerniać niewinnego człowieka na forum publicznym?
|
|
są ludzie którym wszystko przeszkadza, ale na to nic nie poradzimy
|
|
nie dziwię się kupiłem te głośniki głównie dla amplitunera, daruj sobie komentarze jakiego to gówna nie kupiłem bo jestem tego świadomy jak chcesz coś powiedzieć to odpowiedz lepiej na moje pytanie
|
|
adamus i ola** was trzeba wysterylizowac po co maja sie mnozyc tacy idioci jak wy
|
|
teraz musisz przejśc normalny kurs na prawo jazdy (30h zegarowych) zdać teoretyczny i praktyczny egzamin w WORDzie(uczysz się i zdajesz egzamin na tym samym samochodzie(czyt. DAIHATSU)) po skończeniu 18 lat (3 miesiące wczesniej) trzeba przejść dodatkowy(tańszy)kurs 10 lub 20 godzinny (nie pamiętam dokładnie...) i zdać egzamin praktyczny...
|
|
FrEsHpOwEr poczytaj proszę wiarygodną, aktualną (!) literaturę, zastanów się 5 razy, jeśli nie zmienisz podejścia to przejdź się do schroniska, szczególnie teraz w lutym i popatrz w oczy tym psom. Jeśli masz choć skrawek serca, to zrozumiesz. I zastanów się jak nazywasz ludzi, ja na przykład sobie tego nie życzę i nikogo nie obrażam, a Ciebie wręcz pozdrawiam.
|
|
Kaligulik,dobre to bylo,hehe..
|
|
co sie w naszym mieście dzieje co chwila ktoś zostaje potrącony na przejściu dla pieszch? Czty tu już nie ma normalnych kierowców? A co robi policja drogowa bo jakoś jej nie widac? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
najlepiej to rzucić to w cholerę tylko zdrowie psuje i śmierdzi jak z spalarni śmieci a na dodatek jeszcze płacić za to ;| „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
facet lub dziewczyna do towarzystwa robota nie brudzacą i nie męcząca. ![]()
|
|
nie raz mowie nie zapraszajmy na śmierc jak ktos czeka na wejscie niech poczeka, a nie wpuscimy a drugi na innym pasie przyłozy w niego
|
|
Jasiu Ty tylko jezdzisz szmato po szybie nie ma obaw na przejsciach.HHHHAaaaa „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |