niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zagłosujmy ma Prezydenta

Tylko chyba to pozostaje http://www.4lan.pl/zasieg.html Kupiski są wymienione.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zagłosujmy ma Prezydenta

maciek: nie wszystkie moje txt-y należy traktować poważnie. Nie należę jednak do idiotów, zadaniem których jest pisanie bzdur na każdy nadarzający się temat. Dobrym pomysłem byłoby stworzenie jeszcze jednego tematycznie forum - np "dla kochających inaczej", czy też "małpi raj", lub "są takie dni w tygodniu". I jeszcze jedno....... Ty też nie bierz wszystkiego na poważnie. Po co sobie na siłę życie skracać ?!

Śmiej się śmiej! Bedziesz zara baranim głosem...

Ryskago

Jeju, jak czytam te Wasze obliczenia to mi się we łbie zawraca!!!!

Ryskago

ADALL potrafisz programowac czy tylko przytaczasz przyklad??Komputery licza ale najpierw trzeba napisac odpowiedni algorytm.:)A taki przyklad jaki na niewiele sie zda..:) ale w tym poscie chyba nie chodzi jednak o programowanie wiec zakoncze wypowiedz.:)
pozdrawiam...

adamushehe z kąd wiesz że tirami się interesuje :> mnie interesują wszystkie środki lokomocji :) i oczywiście dobrym hip hopem a nie DP.

>Napisz czym ty się interesujesz :) może palenie zioła ;> hehe

ryskago może i bendą zemnie ludzie a może bende prochem. :) :(

Przypomina mi się jak w zeszłym roku w naszym bloku robiono blaszane zadaszenia, żeby gołębie nie miały gdzie siadywać.
Pewien pan (z baaardzo małej litery) o betonowym mózgu, poruszając się na specjalnym dźwigu montował te daszki blaszane. Przed moim oknem rosła śliczna wysoka brzózka, jej gałązki zaglądały kokieteryjnie do naszego mieszkania, falując na wietrze... Już nie zaglądają. Pan, któremu gałązka przeszkadzała w robociźnie z furią, klnąc siarczyście ukręcił ją po prostu. Byłam wściekła i rozgoryczona, ale nie odezwałam się z obawy przed "ochrzczeniem" mnie serią niewybrednych epitetów...
Nie ma więc gałązki. Jest za to rycząca straż pożarna, karetki pogotowia i autobusy... No i miastowe zachody słońca nad jednym z NH LO...
Szkoda.

Ryskago

A najlepiej od razu wpiąć ten akademik do sieci Internet2 i mieć na styku conajmniej 10Gbit/s.

Kiedyś zastępca prezydenta mówił coś o łomżyńskiej sieci szkieletowej (internetowej?), która ma/miała powstać za pieniądze UE.

Ale jak tam zaglosować ?

ściemka wszystkim

>>Może i w akademikach. Ale jak dla mnie to powiew normalności.

Akademiki i uczelnie od zawsze mają dobre łączą, więc ameryki nie odkryłeś, to samo tyczy się oferty Bostream'u i innych dostawców netu w krajach skandynawskich... A w Polsce możemy sobie tylko pomarzyć o takich łączach....

Ptysiu, gdzie ta wiosna, mróz coraz większy, zima ani myśli odchodzić, jeszcze się nasila. Za wcześnie pomyślałem o wiosennym sprzątaniu Łomży, myślałem że zimy już nie będzie. Przypomnę się jeszcze z tym tematem jak się ociepli.

Pozdrowienia.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

czasy sie zmiejaja, swiat idzie do przodu, wymagania rosna...:)

Pozdrawiam.

Maćku,

Nie zwykłam spóźniać się do pracy. Wraz z wybiciem 7:00 odpalam kompa i ...do dzieła!
Pogódka iście zimowa, 9 stopni poniżej zera, gdzieniegdzie śnieżek...
Niechno spojrzę na podwórko... Słonko wychodzi, smog nad Krakowem - nawet Wawel za mgłą, choć bardzo blisko leży, więc o widocznych Taterkach można jeno pomarzyć, albo zagooglować i w internecie się ponapawać...:(

ADALLku,

A cóż to Ci iskrzyło w tym Krakowie?? Chyba nie miałeś bliskich spotkań 3-go stopnia z instalacją elektryczną or sth like that??
Wiesz trochu się martwię o Ciebie, bo zaczynasz mieć omamy...
Noooo, chyba, że to wynik odmmiennych stanów świadomości spowodowanych... nadmiarem promilków???

Pozdrawiam

Ryskago

obserwator38

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org