Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla przeciwnikow Wojciecha Winko |
Zamieszczane posty pochodzą z Studiów Łomżyńskich nr 4, 5, 6, 11 oraz z rozprawy zamieszczonej w Aksjologii Sportu wydanej przez Salezjańską Organizację Sportową Rzeczypospolitej Polskiej. Studia kupć można w siedzibie ŁTN przy ul. Długiej a Aksjologię w siedzibie organizacji w Warszawie przy ul. Kawęczynskiej 53. Przekazałem też kilka egzemplarzy Aksjologii do łomżyńskich bibliotek. Studia są również w łomżyńskich bibliotekach. Pozdrawiam. użytkownik usunięty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla przeciwnikow Wojciecha Winko |
Wszystko u nich tanie , ale ilu Arabów i innych nacji przez to głoduje
|
|
Zmobilizujcie się!
|
|
Mamy, podobno spotkać się w poniedziałek. Tak jak się umówiliśmy wcześniej. Jeżeli to prawda, to po co tak publicznie i to dośc ostro sprzeczaliśmy się. Pozdrowienia.
|
|
Ale za to będzie można odliczyć maksymalnie 760 zł od podatku. Po odliczeniu okaże się że więcej dostaniesz zwrotu, jak zapłaciłeś VAT-u . maćku może że nie wszyscy mają wystarczająca kwotę podatku i jeżeli zrobili np. remont mieszkania i skorzystali z ulgi(w dodatku kwota rozłożona na 3 lata) to faktury od dostawcy łącza mogą sobie w buty wsadzić.
|
|
ADALL. No tak, miesiąc czasu to trochę krótko żeby poznać zwyczaje i porządek w Ameryce. Trochę Ci się dostało. "Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka". Pozdrowienia.
|
|
A Ty caps-locka nie umiesz nawet wyłączyć. Mieszczuch.
|
|
Ptysiu. JaCiebie broniłem przed atakami na Ciebie, a widzę że Ty uważasz się za kogoś lepszego od rolnika, myślisz że w Kupiskach mieszkają ludzie mniej inteligentni niż na Bawełnie. Bo się Boga. ściemka wszystkim
|
|
No u mnie na osiedlu jest takie cos są trzy takie kontenery plastik,szkło i papier ale do kazdego jest co innego powzucane. Ale jest też śmietnik ogólny. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
No to niech zamieszkaja w Łomży. Nikt im chyba niebroni. I ja niemysle ze oni są inni oni są tacy jak my . Nie ma dwóch osób takich samych. ściemka wszystkim
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |