niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
więcej wiary

Mają plany na Narew i Pise :?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: więcej wiary

Wychu: nasze reakcje (i Twoja i moja) były prawidłowe. Tak właśnie winno się walczyć o honor ukochanego miasta, kraju. Nigdy nie traktowałem Cię jak przeciwnika, stąd też rozejmu nie będzie, bo nie było wojny. A propozycję kumpelstwa przyjmuję. Z przyjemnością też pogadam o wszystkim co nam drogie. Jak będę się wybierał następnym razem za ocean, to zabiorę kupę wspomnień i zapewne - coś jeszcze :)) Pozdrawiam

Łłłłłłooo Wy Pieruny Dopolne!!!

To ja sobie smacznie w domku chrapię, a tu taaaakie rzeczy tfu! wygadują!!!
Wiedziały Robaczki, że nie będę się mogła bronić, bo dostępu do kompa o tej porze niet, więc pofolgowały sobie nieco, Zorazy!!!
Niechno jeszcze który co powie to zastosujemy takie PIONOWANIE! że odechce się nieborakom!!!!

Ryskago

ADALL-ku . Dziękuję za poparcie, nie chciałem się odzywać, bo znów bym dostał opier...... od Pana ArT-a, że nie potrzebnie się wtrącam, ale wyszło na moim, bo więcej dostanę zwrotu , jak zapłaciłem podatku VAT za internet. Nie będę bawił w wyliczanki. ADALL MASZ RACJĘ. Panowie księgowi, gdzie skrucha. Padać do nóg Panu ADALL-owi.

Zbych

ADALLku,

Eeeeeeeeeeeee, zdaje Ci się..
Może tylko wirtualnie...:)

Ryskago

Jak na +polaka+ robisz bardzo dużo błędów: niszczą, naszą, przecież, pójdą, myślą, robią, w ogóle, na pewno, nie da, kilkaset, itd. itp. A sama wypowiedź też niezbyt sensowna. To drzewa zatrzymuja zanieczyszczenia i produkują tlen i bez nich może go zabraknąć. To dlatego, że wycina się drzewa w puszczach Amazonii oraz spalinom i innym zanieczyszczeniom zmienia się klimat. Może cień na drodze jest potrzebny jak sie jedzie rowerem, ale samochodem? Nie widziałem też jeszcze drogi, która topnieje, ale się nie rozpłynie. A tytuł tematu dałem troche przewrotny. To nie są pomniki, tylko skutek bezrozumnego działania ekipy z piłami łańcuchowymi.
A swoja drogą, czy ktoś z woli ludu wybranych, miłościwie, a może (litościwie) nam panujących na ratuszu te posty czyta?

A czemu miałaś się nie oddzywać ?? :>

...BEDZIE LEPIEJ NA KONCU

Ale zdolne te chłopaki... Programy piszą...
A ja jeśli idzie o programy to tylko w pralce umiem je ustawić, ew. zmienić program pilotem w tv...

Ryskago

PS. Zaraz idę do dom, więc bedę milczeć jak głaz...:)

Lex: nie, nie umiem. Życia by nie stało.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org