niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak klan kubraka wyrolował PIS

kasia21: dziecko - nawąchałaś się czegoś ??? :(((

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak klan kubraka wyrolował PIS

wow, evaa ! <cmok> A ja dureń zapomniałem i akumulatorek niepotrzebnie forsuję.
maciek: masz rację ! Ale tak naprawdę to ciągle zachwycony jestem i nie mogę w tej całej euforii pojąć, co Ci do łba przyszło, żeby taki cudny post wymyśleć, fiu, fiu. Milczę już jak grób ! I nie bądź niesprawiedliwy, bo od dawna piszę tylko na temat, tzn. jak już wypalisz coś o porządkach, to piszę o nich..........., jak przywaliłeś tutaj centralnie o światełkach, to też tylko o tym skrobię. Takim już mnie wychowano: krótko i na temat !!

Dopadły mnie, a właściwie wytropiły osobliwe dni...
Zaczęło się od niedzieli. Czy pamiętacie scenę z "Big Lebowsky" kiedy to koleś z kolegami jest na przedstawieniu amatorskiego teatru (znaczy, teatr był niby profesjonalny, ale aktorstwo amatorskie...). Dostałem zparoszenie by obejrzeć "tancerzy wiatru" (http://www.formsinmotion.com/). Przyznacie, ze opisy są rewelacyjne, więc założyłem najlepszą swą calvin cleinową marynarkę z second handu, elegancki czarny golf za 6 dolców z Searsa i spodnie z walmartu. Udałem się na przedstawienie do sali cyrkowej przy sanit patrick przy 5900 Belmont Ave.
Zaczęło się rewelacyjnie, dym i migające światła... Potem dym się rozwiał i... cyrkówka przy kości w piekielnie obcisłym stroju wykonywała w rytm muzyki "akrobatyczny" taniec (znaczy się przewroty i gwiazdy) (jeżeli widzieliście film wesele muriel, to podpowiem wam że figurę miała jak muriel)... Potem robiła to samo z dość tłustym facetem, wszystkie te numery były ogólnie żałośnie amatorskie, sprawnośc ich była - delikatnie mówiąc nienajlepsza, ale była w tym pewna osobliwość...
Oni się dobrze bawili... Więc po jakimś czasie i ja się dobrze bawiłem... W tym co robili była radość, zabawa i... mimo wszystko wdzięk... Braki techniki tuszowała pomysłowość - migające światełka, śnieg z błyszczącego confetii, umiejętność zabawy z publicznością. Ponieważ siedziałem na miejscach dla prasy (pierwszy rząd) i ja parę razy wziąłem udział w przedstawieniu: a to jako żongler (żałosny), jako apollo obserwujący muzy (bardzo ładny apollo z kręconymi włosami)
Wyszedłem zachwycony... Reszta publiczności także...

Bardzo mi się podoba gdy ludzie w wolnych chwilach spełniają swoje pasje... zamiast więc krytykować, należy nagradzać tych co tworzą oklaskami i podziwem... Bo z takich zalążków rodzą się wielkie gwiazdy.
Tancerze wiatru wiedzieli że nie są profesjonalistami, ale włożone w przedstawienie serce sprawiło że występ ich był naprawdę radością dla duszy.

PS. Nie dotyczy to polonijnych bufonów, na przykład wielkiego poety piszącego "stylem Adama mickiewicza" Edwarda L. który do tomików swoich dołącza interpretacje swoich wierszy (takie bryki na maturę), a miejsce które każdy facet lubi całować i pieścić u swojej kobiety w swych wierszach nazywa "kanalizacją".
Pozdrawiam:
DaSto@hi.pl

Dzień Dobry.

ADALL-ku. W takim razie byłem idiotą kiedy zawierzyłem twoim deklaracjom z początku dyskusji w tym temacie. Myślę że czasem trzeba podyskutować na poważnie i nie robić z ludzi idiotów, żarty też mają swoją granicę. Jak zacząłem w Twoim temacie pod takim samym tytułem zacząłem żartować to odpisałeś, że piszę nie na temat. Rzeczywiście ArT miał rację, z tego forum zaczyna robić się kabaret, coraz mniej rzeczowej dyskusji, nawet jak się zacznie , to zaraz zostaje przekształcona w żart, a zycie nie polega tylko na samym żartowaniu. Najlepiej jakby z tego forum administratorzy wydzielili stronę dla żartownisiów. Wtedy jeden, drugiemu nie psułby krwi.

Pozdrowienia.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

:D

Autor: ADALL (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 02-03-05 12:19

fiu, fiu: Jak jeszcze raz przeanalizowałem wypowiedź Śledczego, to muszę stwierdzić:
a) jest mistrzem nonsensu
lub
b) jest bardzo inteligentny
lub
c) a+b i oznacza to, że robi nas wszystkich równo w młota !!

ADALL

No przecież powiedziałam, że ze śledczego beda jeszcze ludzie...

:)

Rysakgo

ryskago a ty mieszkasz w Łomży ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org