niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
klan kubraka

i jak żyć w takiej łomży

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: klan kubraka

maciek, o Twoim braku kultury nie trzeba wspominac rowniez. Jesli jestes tak kulturalny to powinienes niektore wyrazy pisac z wielkiej litery chyba ze dana osoba tego nie robi rowniez w stosunku do Ciebie to co innego.Poza tym zgadzam sie z ArT, ten malolat wtraca zawsze swoje piec groszy, gdzie jego wypowiedzi swiadcza o jego glupocie.
Z wyrazami szacunku dla wsyzstkich!!!

PTYSIU.
Ale za to będzie można odliczyć maksymalnie 760 zł od podatku. Po odliczeniu okaże się że więcej dostaniesz zwrotu, jak zapłaciłeś VAT-u .

...BEDZIE LEPIEJ NA KONCU

Ja osobiscie uwazam ze taxi to w pewnym sensie luksus,na który cie stac albo nie Jak nie masz nie wsiadasz i walisz z buta,jak masz to 5 dych zapłacisz.Ogólem zakonczyłbym ten temat,bo to jest czyjs zawod,i tylko ich sprawa jaka pobiora robocizne ,wazne zeby mieli klijentow.Jak komus nie pasi to niech nie jezdzi.Jak mi szewc za naprawe butow duzo powie,to ide do drugiego.Jak nie ma drugiego szewca w miescie ,to kupuje rower i nowe buty.Buty beda na dłuzej ,a rower...to wyjdzie z czasem.

Maciusiu: nie miesiąc a z dwoma przerwami 3,5 roku. To - po pierwsze. Po drugie - Wychu: moja wypowiedź była, przyznam zbyt emocjonalna i była ripostą na bezmyślne stwierdzenie kasi21. Przecież wiesz dobrze, że ani ona ani ja nie mamy w tym temacie racji. Tylko idiota wierzy bezgranicznie w wiarygodność naszych postów. Zarówno w Polsce, jak też ciągle w US są miejsca, których należy się wstydzić. Pozdrowienia

Przypomnij, Sobie poprzedni temat pod tym samym tytułem tylko z samymi wykrzyknikami, czy tam to pisałeś wszystko na temat. Widzisz jak to dobrze jest się tłumaczyć. Przepraszam bardzo tylko nie bimber, ale Polski Koniak Wygnany Nocą,. Napił byś się tego "bimbru" z przyjemnością.

Pozdrowienia.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Zalatuje mi tu młodzieżą wszechpolską...

a ja na to , jak na lato ;)

Zraz, zaraz! A za co mi się należy, za co ja się pytam?!?!?!

Ryskago

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org