Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kawały o Kaczorce |
No wlaśnie niech zbudują coś dla młodzieży. bóbr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kawały o Kaczorce |
No tak ale jak wsiadą 4 osoby do taksówki to napewno nabije z 10 zł a nie 4 złote to jest troche zadużo bo jak na start powinno być 1.50 zł. na zachete a oni 4 zł chca i do tego nie ma juz żadnej promocij w żadnej taksówce. W autobusach tez nie masz promocij i w autobusie możesz jechać na gape póki sie kontrol nie złapie a w taksówce niepojedziesz na gape.
|
|
Aqua park może niech zbuduja. DiDi
|
|
Napewno bedzie tłok na te warsztaty i dostana sie tylko nieliczni. DiDi
|
|
Tak najpiekniejsze lata to są lata szkolne zgadzam sie z wami.
|
|
4 lomza. napewno nie spi tylko resetuja raz na jakiś czas serwer ale czasami są kopoty z dostaniem sie na 4lomza przez cały dzień. Zbych
|
|
.....bingo........... ........Polska szara żeczywistość jak coś dostałeś od państwa to część i tak oddaj !!
|
|
Bo ja to mam internet z Inetu i tam sie dowiedziaem że będa podwyżki.
|
|
A co z kierowcami będą poszkodowani, a jeszcze jak się co niektóry zagapi na laskę tańczącą na rurze sygnalizatora , wypadek gotowy. Ale to nie do mnie te pretensje, to pomysł sciągnięty od ADALLA. Kiedyś w zaufaniu opowiedział o takim pomyśle, bo sam wstydził się o tym napisać, a ja to opisałem za jego zgodą .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |