Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podróż w jedną stronę |
hihihihihihi, nic z tego. Publicznie nie będę komentował :))) Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podróż w jedną stronę |
Ja też kiedyś przejeżdżałem przez Włochy. Było pięknie. Ale zaraz potem była Warszawa, spaliny i czar prysł ! --- PGG
|
|
Aaaaa, to Włochy z Polską graniczą... Interesujące... No a świeżo załadowane akumulatory, na ile starczyły?? Ryskago
|
|
Lex: jeżeli nie czytałeś uważnie wszystkich wypowiedzi, to po co się wtrącasz ?! Odsyłam Cię do wzburzonej wypowiedzi Pana o nicku Maartus22, w której to on twierdzi, że taksówkarz robi średnio 30 kursów po 4 zł, w tym 5 gratisowych. W swoim ostatnim poście śmiałem stwierdzić, że za 4 zł to daleko się nie zajedzie. Nie były to moje osobiste wynaturzenia na temat wydawanych kwot na na taxi, lecz stwierdzenie, iż średni kurs kosztuje drożej. Przeczytaj uważnie, zanim zaczniesz krytykować !!!
|
|
Od ustawienia licznika, korków na drodze, prędkości etc. Ryskago
|
|
po temacie!!!! nie mam pytan!!!
|
|
Trzeba polecieć powyzej chmur i jak bedzie sie wracać to trzeba troche se łyknąć tej chmury i bedziemy wiedzieć jak to smakuje (na wszelki wypadek weźcie spadochrony) Ma zowsze Łomża
|
|
No jest bardzo zimno w nocy nawet ponizej -15 stopni. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |