Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Młodzi ludzie a Rada Miasta ? |
A po co płacić za taksówkę albo za bilet w autobusie najtaniej wychodzi piechotą i najzdrowiej. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Młodzi ludzie a Rada Miasta ? |
Oj +polak+, +polak+ wziąłbyś się za dokształcenie w posługiwaniu się językiem polskim. W mowie tego nie widać, ale w piśmie...
|
|
ani chybił. Za kradzież praw autorskich do "leciwego" tematu winien być sąd oraz sprawiedliwy wyrok. Potem już tylko wybrać "wykonanie" - przez zastrzyk, inhalacja, powieszenie lub rozstrzelanie :))
|
|
Ludzie to ludzie- nigdy sie nie zmienia! Zeby nauczyc ludzi zeby po sobie sprzatali, to tak jak nauczyc niewidomego o kolorach. Hmmm... po prostu brak kultury! Porownac Lomze do innych miast w Ameryce- to u nas brod! Nawet drzew brakuje! Nie ma co mowic, jak nam nie przeszkadza ze taki brod wokolo, to nasza sprawa. Sami wiemy najlepiej (so sarcastic)
|
|
Trochę mi Ciebie żal - kasia21. Wylatując za wodę miałaś nadzieję na zmianę statusu, wielką przygodę, etc. I co tam zastałaś ?? Piszesz, że u Was tam w USA bród i drzew brakuje. Nie od dziś wiadomo, że miasta europejskie są znacznie czystsze od tych amerykańskich. To sprawa kultury i godności osobistej. A że drzew nie ma? Hm, nie wiem, gdzie mieszkasz !? Może to wina klimatu, albo zatrutych cieków podskórnych. Cała ameryka, to niestety jeden wielki śmietnik. Pozdrowienia dla Polonusów ! ściemka wszystkim
|
|
uwielbiam lato...polozyc sie na trawie spojrzec w niebo, a chmury ukladaja sie czasem w rozne dziwne kształty:))
|
|
Mowisz? I to za pierwszym razem? Czyzby to jakas dyskryminacja, do jasnej cho..rki? ...:) Night, night (dobrej nocki), wychu PS. Jednak w moim przypadku to juz druga proba wyslanina tego postu, niestety. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Autor: zovo (---.elomza.pl) Data: 28-02-05 15:26 proponuje wszystko Neila Gaimana (przede wszystkim "Amerykanscy bogowie" oraz "Nigdziebadz, no i "Dobry Omen - napisany razem z Pratchettem) oraz 2 (poki co) ksiazki pana Gene'a Brewera: K-PAX (tak, na podstawie ksazki byl film) ...i to stosunkowo niedawno... (K-PAX)
|
|
Dzień dobry. Pochmurno u nas i pada deszcz
|
|
oj snieg snieg pada:))).... ryskago - ano czasami zdarza mi sie nie spac, wtedy wlaczam komputer...:)
|
|
No tak, na bimbrownika się nie nadaję - nie mam pojęcia co to jest Z-11, a 20 to już wogóle... Ryska
|
|
A jażem o tej porze "Gladiatora" oglądała... Powiecie może żem na główkę upadła :). A ja na to, że przecie szkoda życia i trza nadrabiać filmowe zaległości, a to jedyna pora, kiedy mam czas wyłącznie dla siebie :) Ryskago PS. Nie skończyłam oglądać niestety, bo malec przebudzony odgłosem walk gladiatorów zrobił sobie z nocy dzień i tak przez godzinkę... :)
|
|
|
A co jest niepotrzebne, Maćku??? Ryskago
|
|
Takie niebo miałam nad głową przez dwa tygodnie w 1994 we wspomnianych już kiedyś "Włochach"... I wiesz, wcale mi się to nie sprzykrzyło, wręcz przeciwnie - nie miałam nic naprzeciwko... Ryskago
|
|
Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego?? Ryskago
|
|
hahahah...ptysiu91 do dziela...lol
|
|
I jeszcze jedno >> Np: stał na wystawie, ktoś na nim pracował lub bawił się nim. Klient >>końcowy i tak nie sprawdzi czy był rozpakowany na 5 min celem >>sprawdzenia czy gdzieś pracował 3 miesiące. Taka nieufna konkluzja nie >>bierze się znikąd, a z wieloletniech obserwacji detalicznego rynku >>komputerowego. Większość monitorów LG ma wbudowany licznik ile godzin dany monitor pracował, można to bez problemy w OSD sprawdzić.
|
|
Ryskaguniu! Radziłbym jednak szanować sprzęt firmowy, to może będzie szybciej podwyżka, jak firma będzie miała większe dochody. W zasadzie czym sobie zasłużyłem, żeby od razu dostać w łeb, każdemu zdarza się przejęzyczyć, czy popełnić błąd, ale żeby od razu walić w łeb. Groźna z Ciebie kobieta. Nie chciałbym mieć takiej żony. Współczuję Twojej brzydszej połówce. Pozdrowienia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |