Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wstyd i hańba... ŁKS Łomża [...] |
Wychu, Fajnie by było polecieć samolotem, ale takim jak w wierzsu Tuwima "Aeroplan", żeby łepetyna targana była podmuchem wiatru... Wtedy to i można by było skosztować tego obłoczka... :) Ryskago _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wstyd i hańba... ŁKS Łomża [...] |
ADALLku, Nieeee, polne... A wogóle to dzień dobry! Ryskago
|
|
Nie wiem ile w Krakowie za trzaśnięcie drzwiami, ale ostatnio korzystając z konieczności z taxi zapłaciłam 10 PLN za odległość, która autobusem trwa ok. 10 min. Ile zatem za trześnięcie?? Takie oto zadanko matematyczno-filozoficzne we wtorek z ranka Wam serwuję... :) Ryskago
|
|
Też myślę podobnie jak Tiger. Marny to był specjalista. Nasi łomżyńscy producenci są najlepsi w kraju !! A oprócz tego wiedzą, co oznacza strefa zagrożenia wybuchem: Z-11 (obecnie w U.E. strefa 20) cz
|
|
Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl) Data: 01-03-05 08:30 ADALL- ty nie jesteś chyba CKM, jesteś człowiekiem inteligentnym, znasz się chyba na podatkach i opłatach, i rozumiesz że w tych 4-ech zł (...) zarobek dla kierowcy zarobek w 4 zl ? a co z reszta na pomoc spoleczna??? Nie znam sie na podatkach ktore placa taksiarze, ale wydaje mi sie,ze od calosci licza sobie amortyzacje itp.poza tym wiekszosc z nich chyba na gazie jezdzi, wiec koszta leca w dol...
|
|
Ja juz od jakiegos czasu zyje trybem dzienno - nocnym:) Wracajac do chmur, kilka razy w zyciu udalomi sie zobaczyc piekne BLEKITNE az do granic blekitnosci niebo, zupelnie bez chmur;)) To bylo niesamowite wrazenie zmyslowe;))
|
|
ehm...LPG:)
|
|
Ryskago, tak dużo dyskutujesz na temat naszych taxi, a jak tam u was z cenami, ile za trzaśnięcie drzwiami, można ceny porównać, ale Ty jeździsz pewnie"tranwajem", albo własnym autem, to pewnie nie wiesz. Czy też uważacie że jest drogo?
|
|
Autor: ryskago (---.bphpbk.pl) Data: 01-03-05 08:17 Nie wiem ile w Krakowie za trzaśnięcie drzwiami, ale ostatnio korzystając z konieczności z taxi zapłaciłam 10 PLN za odległość, która autobusem trwa ok. 10 min. Ile zatem za trześnięcie?? Takie oto zadanko matematyczno-filozoficzne we wtorek z ranka Wam serwuję... :) Ryskago Dla mnie drogo. R
|
|
W rozmowach z księżmi zadajcie pytanie dlaczego i zkąd mają tyle dóbr osobistych o wysokiej klasie. Dostaniecie odpowiedź że pochodzą z bogatych rodzin, które ich wspomagają lub też iż na to dobro się długo uczyli. Tak w tym przypadku zgadzam się ponieważ wykorzystują swą fachową wiedzę z psychologii o jednostce społecznej i socjologii do prywatnych osiągnięć. A ogólnie temat finansów w tym przypadku jest tematem TABU. Pozdrawiam wszystkich skromnych zakonników życzę im wytrfania i zdrowia.
|
|
buhahahahah
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |