Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ukarali za darmowy chleb - co tym sądzicie? |
Bombkami na choince bawić się NIE WOLNO!!!! Są na to zbyt delikatne!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ukarali za darmowy chleb - co tym sądzicie? |
Heniek: przestań mi służbę deprawować !!!
|
|
Bedzie bunt, bedzie bunt!!! Służba! Nie daj się! :)
|
|
C.K! Masz rację szkoda nerwów, to jest pole do popisu dla ryskago i ADALLA, Oni i tak ze wszystkiego drwią i ironizują. Pozdrowienia!
|
|
Czy juz wiadomo coś o zjeździe??? Chętnie bym się wybrała tylko ze Ty jesteś z roku 77 : )a ja konczyłam LE w 77 :)
|
|
Przepraszam bardzo! Z bombkami nie żartowałam w żadnym wypadku! Tutaj jestem śmiertelnie poważna.
|
|
Mam pytanie. Jak to możliwe że w Łomży nie ma jeszcze ani jednego hipermarketu? Czemu w innych miastach jest to możliwe, a w Łomży od lat jest debata i nic z niej nie wynika. Temat odżywa średnio co pół roku i lecz nic sie w tej sprawie nie dzieje. Jak dla mnie ten market nie musi być na Zawadzkiej. Ważne, żeby powstał. Co o tym sądzicie. Czekam na opinie.
|
|
ja bym wolał ich mamę............., a one wolą pewnie dziadka. Taki już to urok tego świata :))) Zbych
|
|
:D baaardzo się cieszę !!
|
|
Fajna historia.
|
|
Dla mnie fajny program bo jest to cos w rodzaju talk show, jedni probuja spiewac inni to robia a komisja ocenia prz tym dobrze sie bawi..:D
|
|
Virginia a czytalas "los powtorzony" ? To jest jakas wlasnie nowa ksiazka tego pana od "Samotnosci..." Myslalem zeby sobie to kupic, ale nie wiem czy jest rownie dobre.
|
|
To radujące wieści. Spełniono sugestie forumowiczów i mamy w holu urzędu prezentację projektów. Jeszcze tylko oby udało się zorganizować pieniązki i sprawa nadal będzie posuwała się do przodu. Wydaje mi się, że jeszcze upłynie trochę czasu przy uszczegóławianiu projektu, przy zdobywaniu dofinansowania. Nie wiem ile na tym może zejść czasu, oby jak najmniej. Życzę powodzenia przy przebijaniu tego wniosku o dofinansowanie wśród wielu innych bardzo dobrych konkurencyjnych wniosków. Może uda się pogodzić: rewitalizację starówki, stadion obwodnicę i bulwary. Oczami wyobraźni już jadę ścieżką rowerową i oglądam z widowni z ławeczkami naprzeciw Kamiennych Schodów regaty kajakowe z udziałem Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego.
|
|
Cieszcie sie ludzie z tej zimy, bo to juz ostatnie jej poczynania:))
|
|
Taki ładny tytuł tematu, tyle postów na nim, a ty ADDAL-ku pozamieniałeś wykrzykniki na pytajniki i masz tytuł gotowy. A, ja go opatentowałem! Co mam z tym zrobić. Chyba sąd. Zbych
|
|
A mieli inne wyjście. Albo montuj kasę fiskalną,, jak nie to likwiduj działalność. Ministerstwo Finansów było nie ustępliwe. Za ostatnie pieniądze pozakładali kasy, żeby mieć czym zarobić na utrzymanie rodziny. Teraz muszą cokolwiek podnieść ceny, żeby wyjść na swoje. Zobaczcie jake ceny są w Waqrszawie czy Białymstoku, ludzie też jeżdżą,, kto nie musi, jedzie swoim samochodem, albo czerwoniakiem. ściemka wszystkim
|
|
Autor: Lex (---.elomza.pl) Data: 28-02-05 17:18 Narzekacie na taksowki w Łomży?? 4zl to jest naprawde duzo??(...) W naszym miescie taksowki nie sa wcale takie drogie, jedzcie sobie do Bialegostoku i zobaczcie ile tam jest za trzasniecie drzwiami.....(...) Lex a tak z ciekawosci...to ile w Bstoku za trzasniecie drzwiami?:) Zbych
|
|
a dla mnie to wydaje się, że bardzo drogo. Jeżeli 4 zł za jedno trzaśnięcie drzwiami to już dwa trzaśnięcia będzie teraz kosztować znacznie drożej. To teraz z Ks. Anny do pracy na St. Rynek zapłacę co najmniej 4,50 zł. A jak dodadzą VAT i jak pisał maciek zwrot za kasę fiskalną, ZUS , podateki i eksploatację samochodu, to czuję, że po zatrzymaniu auta Pan rzeknie: 9-11,0 zł brutto poproszę :(((
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |