środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kto z centrum do Ratusza?

3:12 - 4lomza nie spi...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kto z centrum do Ratusza?

Tak. A moja córcia widzi w chmurach wyłącznie koniki...
Evuuś,
a cóżeś Ty w nocy spać nie mogła???

Ryskago

koniki ?? Takie od dolarów ??

ADALL- ty nie jesteś chyba CKM, jesteś człowiekiem inteligentnym, znasz się chyba na podatkach i opłatach, i rozumiesz że w tych 4-ech zł mieści się ZUS, podatek VAT, podatek dochodowy , amortyzacja samochodu i zarobek dla kierowcy, a Ty wymyślasz jeszcze jakieś dodatki, do tego nie musisz rano martwić się że auto nie zapali, ż trzeba skrobać szyby z szronu. A zawygody trzeba płacić, i to nie wygórowaną cenę. Zresztą Ci co zazdroszczą takich dochodów mogą sami spróbować tego chleba i zarejestrować usługi transportowe.

Maciek, tak q przestrodze to Ci powiem, że z kilkanaście już temu lat ,a jednym z krakowskich osiedli (Prokocim bodajże) pewnemu gościowi, który też uruchomił własną produkcję, nagły wybuch pokrzyżował plany...
Efekt? Połowa mieszkańców bloku bez dachu nad głową... :(

Ryskago

Adallek myśli, myśli aż mu się kurzy z łebka...hihihihhii

Ryskago

Paliwo idzie w góre to i ceny taksówek muszą iść w góre. Samych opłat jest od zaje..... Zus, pracodawcy, paliwo, a i samochód od ciągłej eksploatacji terz sie psuje. Komu za drogo to niech idzie i sam sprubuje przezyć za takie pieniądze. pozdro

Swego czasu był temat o zimnej wodzie w spółdzielni mieszkaniowej Perspektywa, jaka leciała z kranu zarówno w dzień jak i w nocy właściwie w nocy to nawet letnia nie leciała. Co prawda teraz nie wiem jak w nocy (skoczyłam z balangami do rana), ale w dzień woda leci z kranu prawie, że gorąca a nie jak do tej pory letnia tak, że nikt z czajnika wody do kąpania nie musi dolewać. Wniosek jest tylko jeden nasze wypowiedzi na forum pomogły, i śmiem nawet twierdzić, że pan Lipski je czytał. Więc pochwalmy spółdzielnie perspektywa żeby wiedziała, że nie tylko potrafimy krytykować i wytykać błędy na forum, ale i również chwalić ;)
A waszym zdaniem jest woda cieplejsza ?
Ps. Ptysiu wiem ty mieszkasz na Bawełnie :)

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org