Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łze prawica. |
"Koniec promocji w łomżyńskich taksówkach Ostatni dzień mają dziś mieszkańcy Łomży na wykorzystanie kart promocyjnych za przejazd taksówkami. Obie stosujące dotychczas premiowane, bezpłatne przejazdy korporacje, doszły do porozumienia i wycofują się z tej formy promocji od pierwszego marca. Wcześniej wszystkie funkcjonujące w Łomży przedsiębiorstwa taksówkowe ustaliły wspólną taryfę opłat - teraz za rozpoczęcie kursu w każdej korporacji mieszkańcy płacą 4 złote. " Ja nie wiem, taksówkarzom się w głowach poprzewracało ?? Jak to ustaliłi? Ciekawe co na to UOKiK...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łze prawica. |
na lakowej sa agencje towarzyskie ,dziewczyny z bulgarii niedrogo oferuja swoje uslugi:)
|
|
Re: Łze prawica. |
>>Narzekacie na taksowki w Łomży?? 4zl to jest naprawde duzo??ptysiu >>dal twojej informacji ty jezdzisz na bilecie ulgowym wiec tobie bardziej >>sie oplaca ale jak sie jedzie w kilka osob to jest to naprawde niewielka >>suma!!!W naszym miescie taksowki nie sa wcale takie drogie, jedzcie >>sobie do Bialegostoku i zobaczcie ile tam jest za trzasniecie drzwiami.... Teraz u siebie za trzaśnięcie drzwiami płace 3-3,50zł, oczywiście są też droższe firmy, ale z nich nie korzystam... >>Gosieńko, jateż często jeżdżę taksówkami, i widzę za jakie pieniądze oni >>jeździli. Dziennie ZUS , podateki i eksploatacja somochodu kosztują >>około 70 zł. Ile takich kursów po 4,5 czy 6zł trzeba dziennie zrobić, żeby zarobić na opłaty, Zastanawia mnie tylko jedno. Wszyscy taksówkarze tak płakali, gdy trzeba było wprowadzić kasy fiskalne, że tak mało zarabiają, itp.... Dziwnym trafem większość je kupiła i jeździ dalej, skoro jest tak źle jak mówisz czemu nikt nie rezygnuje?? Jak dla mnie cena 4zł za samo trzaśnięcie drzwiami w takim mieście jak Łomża doprowadzi do tego, że coraz mniej ludzi będzie tymi taksówkami jeździło.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |