niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pod rozwagę Radzie Miasta...

Ja więcej robie niż ty

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pod rozwagę Radzie Miasta...

A, wiecie za jakie pieniądze oni jeżdżą,. Opłaćcie ZUS, podatek, paliwo, amortyzacja samochodu i co zostanie? Za mało żeby żyć, za dużo żeby umrzeć. Każdy może spróbować tych kokosów, i zobaczyć jak się z tego można utrzymać. Nie musicie jeździć, są jeszcze czerwoniaki.

Pozdrowienia.

ściemka wszystkim

Ale jak tu nauczyć kultury dorosłych, chyba to nie możliwe, bo" czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci", widzi Pani nawet po dyskusji na forum, czy ktoś specjalnie się przejął, zaledwie kilka osób, reszta obróciła to w żart. Jedna z forumowiczek NiemoralnieNormalna zwróciła uwagę. że młodzież szkolna też nie świeci przykładem. Zwróci Pani uwagę na młodzież stojącą na przystanku czerwoniaka, czy na dworcu autobusowym, ile zostaje śmieci przy koszach na ziemi po odjeździe autobusów.

Pozdrawiam.

Zbych

Jak sama napisałaś kasia21 - "Byl chyba jeden skatepark, ale i tam nikogo nie bylo". No to po co budować następne, kiedy nie ma zainteresowania tym jednym - istniejącym. Zdrowa gospodarka - to utrzymanie równowagi pomiędzy podażą a popytem. "Idzie to, na co jest zapotrzebowanie." No właśnie, a co to jak chciałem ... ? Mówisz Mietek - bułgarki? A po ile? :))

ściemka wszystkim

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org