Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Głaz - lista ,lista Top Twenty |
Bob stwierdzil: Prawdę mówiąc <Exportowe> coś mi nie smakuje, ma taki słomiany smak :( Wolę Pilsnera Urquell :) Oczywiscie, mamy dostep tu do dziesiatek jesli nawet nie setek produktow z calego swiata, ktore moga przypasc niektorym do gustu bardziej niz te nasze laleczki (Ja tez, jesli tak - to najczesciej Beck's). Tu jednak chodzi o piwa produkcji krajowej (Okocim, Zywiec, Dojlidy, Heweliusz, itp), bo wlasnie u nas juz taka tradycja, ze po meczach to celebrujemy tylko 'po naszemu'. A w tym kontektscie to jednak 'Lomza' calkiem dobrze sobie radzi z ta konkurencja. A przy tym piwku - jakie dyskusje i zarty .... ho, ho - prawie jak tu na tym forum :) wychu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Głaz - lista ,lista Top Twenty |
mi też prosze poinformować :P hehe
|
|
Wychu, tu nie chodzi o moje podwórko, ale o nasze wspólne - ŁOMŻA. Co do żartów, to przeczytaj posty Ryskago i ADALLA, czy w nich nie widać żartów?. I jeszcze mieszając do tego moją rodzinę i mnie samego. Widocznie nie należą do grona łomżyniaków. Prawdziwi łomżyniacy, chociaż są zawielką wodą, jak widać zpisanych tu postów, to nie zapominają o swoim mieście. Bo my z ŁOMŻY!!! Pozdrawiam.
|
|
Wy tu sie bedoiecie chyba klócić do nastepnej zimy
|
|
Tak. Kino-moloch nie pasuje mi jakoś do wizerunku Łomży... Tutaj jeśli mam możliwość wyboru zawsze wolę iść do kina w centrum Krakowa a nie te Plazy czy inne Multicośtamy... Obezwładnia mnie ich bezosobowość i jednolitość, pomimo wygodnych fotelików i zajeeeeemaszystej klimatyzacji... Łłłłłłłlo jeju!!! Kiedy to jażem w kinie ostatnio była, niechno sprawdzę w pamiętniku... Ryska
|
|
PS. A może szanowne Echo Investment w ramach offsetu wspomogłoby budowę bulwarów? Ot tak, zamiast tamtego kina :)
|
|
z tego co widziałem na ---- http://4lomza.pl/index.php?wiad=3344 ----- tym linku to nadrzeczne bulwary będą sie prezentowaly bardzo dobrze, ale kiedy to będzie? może ktoś wie za ile lat i w jakich etapach będą powstawały te atrakcje?
|
|
ADALLo na pierwszych stronach gazet!!! Jak zdobywca Oskara!!! No no.. Ryskago
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |