Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent |
CK, Co się czepiasz?? Ja też tego nie widziałam :) Niemniej jednak żal mi adminów, że muszą czas marnować na procesy...:(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent |
Tylko, że to już nie będzie Ich TRoje, tylo Ich... no właśnie, kto ich zliczy??? :)
|
|
No i co się czepiacie ryskago, że powiedziała, że się jej czepiacie??? To już nie może powiedzieć, żebyście się od niej odszczepili za te ciągłe przyczepianie ?? Przecież jest ta wolność słowa w tytule posta, czy nie ?? Ma prawo negować zdradliwe przyczepianie się z rana różnych odszczepieńców........ :) p/s za adminstracją to specjalnie bym tak bardzo nie obstawał. Ostatnio wodę ciepłą mi odcięli ...
|
|
I jeszcze jedno......... jak ona się prezentuje z drugiej strony ?
|
|
A ja tam nie boję się kłucia pod żadną postacią, życie mnie zahartowało. To ci co kłują mają problem, bo muszą z tym żyć... G PS. Brak strachu przed kłuciem - właściwość iście anielska... :)
|
|
Ciekawa jest książka podróże z Herodotem, ale jesli chcesz juz cos bardzo, bardzo lekkiego to proponuje najlżejszą fantasy w wykonaniu Salvatora np. Trylogie mrocznego elfa lub Dolinneę Lodowego Wichru. Sapkowskiego nie trzeba chyba polecać- ON jest fantastyczny, więc też warto. Wreszcie Los Utracony Kertesza-noblisty z 2003 roku bodajże, najlżesjsza książka wynagrodzona tą nagrodą... A jeśli chcesz coś oryginalnego to proponuje "Jak hartowala sie stal".
|
|
Prezydent Brzeziński obiecał że miasto przeznaczy na ten cel 2 mln, a reszta ma pochodzić z funduszy unijnych i inwestorów. Problem w tym, że za pieniądze unijne jest do realizacji remont stadionu, albo budowa obwodnicy Łomży, a teraz dochodzą jeszcze bulwary nad Narwią. Co trzeba w pierwszej kolejności realizować? Co jest miastu potrzebniejsze? Potrzebne jest wszystko. Pozdrowienia.
|
|
www.fun.from.hell.pl www.znaczenieimion.prv.pl www.rotten.com www.ratemypoo.com <- polecam www.ogrish.com
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |