Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mieczysław Czerniawski będzie kandydował? |
O tym wlasnie mowilem - choc ktos nawet przyzna, ze jest lepiej/dobrze, to dalej szuka sie jakiejs dziury, nie omieszkajac zaraz dodac tego: 'ale'. Nie badzmy juz takimi 'nay-sayers' czy pesymistami - popierajmy co nasze ile sie da, bo znow nam przyczepia, ze: "Cudze chwalicie, ...." wychu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mieczysław Czerniawski będzie kandydował? |
To jest dobra mysl, skoro sklep wielkopowierzchniowy, to kino jak najbardziej i to w sumie w centrum miasta. Nie musili bysmy jezdzic do Ostroleki. Ja jestem ZA!!
|
|
Jeśli już o IKEA mowa... Nie jest tania. W stosunku do jakości oferowanych towarów ceny na ogół są "z lekka" przesadzone. Faktem jest jednak, że miewają świetne pomysły i rozwiązania. No i potrafią się dobrze sprzedać, to fakt - jak już się tam wejdzie i zobaczy, człowiek jest święcie przekonany, że muuuusi mieć tę blaszaną konewkę i już! Pozdrawiam
|
|
Rzeczą koeniczną jest żebyś umiał się wysławiać!! Ty chyba raczej tego jeszcze nie opanowałeś.... ściemka wszystkim
|
|
Nie zapominajmy ze ta nasza Polonia to jakies dziesiec milionow osob, wienc jakis tam sukces ta nasza Lomza osiagnela. Nie jest to moze cos nadzwyczajnego, ale w porownaniu z reszta Polskich browarow to ma ona dosc dobra pozycje. Polskie browary nie sa znane w USA co innego Polskie wodki. A co do amerykanow to wola oni swoje wlasne siuski takie jak budwaiser czy tez miller i do innych ich raczej nie przekonasz (za mocne sa dla nich). k_T napisal " A polonia to już jednak nie Polacy". k_T Jesli tak to wytlumacz mi co to jest Polak.
|
|
Ptysiu91 i Grzybek91 macie jakiekolwiek pojęcie o czym piszczecie ?? Bo coś mi się nie wydaje....
|
|
moze on ma problem z woda i stad problem ze sluchem..lol
|
|
Celny strzał maciek. Już wcześniej podałem kilka pomysłów. Ale wszyscy sobie tylko pożartowali i nic. Tak, jak już napisałem wyżej: bawić się to jest komu, tylko robić nie ma komu !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |