Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I znów niedobrze - winien oczywiście Kołakowski |
Temat dobry, trza go ciągnąć !! Ja tam do łomżyniaków nie należę. Urodziłem się na Pociejewie. Wiesz, gdzie to maciek ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I znów niedobrze - winien oczywiście Kołakowski |
Napewno drogi w miescie to nie miejsce na wyścigi!!! A jeżeli ktoś ma auto z dużymi osiągami i chce się wyszaleć niech znajdzie do tego odpowiednie miejsce, pamiętajmy że przez ulice przechodzą dzieci i ludzie starsi,oni nie mają szans przy spotkaniu z rozpędzonym autem. Bycie kierowcą zobowizuje do wyobrażnim, a nie tylko bezmyślnego wciskania gazu!!!
|
|
Kino w markecie jest nie potrzebne. Natomiast jest potrzeba generalnego remontu i unowocześnienia istniejącego kina milenium.
|
|
ludzie... to nie musi byc multikino czy inne cinemacity. wystarczyla by jedna a dobra sala kinowa i dobry repertuar. jestem za. pomysl jest dobry ale z wykonaniem bedzie trudno. raczej watpliwe zeby znalezli kogos kto by chcial w to zainwestowac w tym centrum. wielkie sieci nie wybuduja tu jednej sali a wielu im nie oplaci bo beda puste. to nie w-wa ze kina sa pelne. a w ramach offsetu to echo investment sie zobowiazalo z tego co pamietam do wymienienia okien w podstawowkach lomzynskich.
|
|
do Rogala, jezeli powstanie jakiekolwiek kino w Lomzy i na kazdym seansie bedzie powyzej 20 ludzi to jestem sklonny w gescie przeprosin wybudowac filharmonie. Takie kino mialo by sens jezeli pokazywali by co kilka miesiecy kasowe hity typu "Pasja", a w miedzy czasie bylo by zamkniete, a jeszcze piszecie cos ze repertuar mialby byc lepszy, czyli co kino artystyczne? Hehe, wtedy to maks 5 osob na seansie.
|
|
Abcd to weź wypożyc wypożyczyć latwo by bylo sie wchodzi sie bierze ale by chyba niedotarły w calosci.
|
|
Budująca wiadomość dla zwolenników powrotu nad Narew - znamy już zwycięski projekt zagospodarowania brzegów naszej rzeki. Prezentację zwycięskiego projektu możecie obejrzeć za pomocą poniższego linku (format pdf): http://um.lomza.pl/zalaczniki/art/konkurs-lomza.pdf Pozdrawiam Ma zowsze Łomża
|
|
Jakie to były pomysły. Małolaty i emeryci, chcesz się zapychać innymi'nie pomyślałeś, żeby samemu dać przykład do dobrej roboty. Jeżeli domyślam się dobrze kim jesteś, to jesteś dobrym organizatorem, chyba że się mylę. Chyba, że chcesz ponownie rozwinąć temat i znów trochę zabawić się moim kosztem, jeżeli tak to ja więcej nie będę odpowiadał na twoje posty. Masz dużo ciekawych tematów i możesz się nimi zająć. Pozdrowienia i czekam na pomysły
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |