Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Polsce i Łomży grozi liberalny katolicyzm |
Hej!!! A ja uważam, że trzeba wziąść parasole, ale do góry nogami i spuszczać na nie sztuczne pieniądze. Wszyscy wokół nuciliby melodię z Reklamy LOTTO "Pogoda dla bogaczy" :-] Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Polsce i Łomży grozi liberalny katolicyzm |
Jaki Polsat, taki Idol. Charakterystyczne, że choć w szansie na sukces też się przewijają smieszne osobniki, którym się wydaje, to jednak formuła programu jest taka, że Mann pojajczy i nie robi się szoł z beztalentów. A w Idolu tak naprawdę, to może nawet ważniejszy dla producentów jest ten, co nie umie, niż ten co coś potrafi. Taki profil. W sam raz dla czytelników Faktu. Smacznego Zbych
|
|
Hahaha – Wielki hipermarket – wielkie to były kurde łapówki :-) jakoś trudno mi uwierzyć że nasz „wspaniały” prezydent i panowie radni którzy głosowali za takim dość głośnym projektem hipermarketu - narażaliby się szerokiej opinii publicznej bez ekhm – odpowiedniej rekompensaty=] To się rozumie samo przez się że wzięli łapówki ( zresztą tak samo jak to było przy budowie kauflanda …. Tylko że tam zbyt głośno się o tym zrobiło to zatrzymali budowę…. Sprawa przycichła … i co?? Znowu zaczynają budować :) - Czy naprawde sądzicie – że inwestycja taka jak Kaufland została przerwana przez jak to podaje oficjalna wersja – heh „bo kaufland nie chce zapłacić za budowe chodników/drogi”(czy coś w tym stylu) albo nast. Wersja – bo chcieli żeby był większy a jak nie pozwolili (nasi wspaniali radni;]) to całkiem nawet mniejszego nie wybudują! Niedobże się robi :/
|
|
Magic zostaw te swoje przymyślenia dla siebie. I weź się chłopcze zapznaj ze słownikiem ortograficznym, będzie to na pewno dla Ciebie korzystne...
|
|
MrS może kur***a ciebie zablokować czegosz ty znowu tu piszesz jak ciebie nie było to był spokój i bez takich pierdół jak ty !! Każdy ma prawo do wypowiedzi i pisania na takich stronach jak ta !! Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Łapówki haha jak unas każdy biedny .... : / Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Widzę, że macie chęć, albo tylko pożartować sobie z tematu, czy też przyłączyć się, do zwolenników tej akcji, która nie ma zbyt wielkiego zainteresowania, bo i po co, niech kto inny dba o nasze miasto.
|
|
a dlaczego ma być ładny? Skoro mało gości to i malo pieniędzy, wiec starcza na eksploatację a nie na inwestycje. Z drugie strony po co inwestować skoro to i tak nie przyniesie efeków więc lepiej, jak mi sie wydaje z punktu widzenia gromady, zainwestować w hotel w ciekawszym miejscy niż tu.
|
|
Już znalazłem. Zadzwoniłem do kochanego serwisu autoryzowanego i usłyszałem od jakiegoś hamskiego babsztyla, że "Ja sobie tego nieuznania reklamacji nie wymyśliłam, co Pan sobie wyobraża...". Tylko pogratulować kultury. W poniedziałek zrobie raban w stołecznym serwisie LG, dzisiaj już pozamykani...
|
|
maciek ?!!? Czuję, że dobrze celujesz. Zapewne znasz mnie, a ja Ciebie. A może zdradzisz malutki rąbek tajemnicy........ np. co robię na codzień (jeżeli wogóle robię)......... więc ??? Jeżeli faktycznie mnie rozpracowałeś, to stawiam jutro flaszkę......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |