Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SM Perspektywa - ŁKS |
Hej kolego Give100, 3maj się, fajny świat jest! Kryzysy mijają, maja to w swoja naturę wpisaną. Za to świat wszedzie jest piękny, też ma to w standardzie. Ciesz się, że masz do czego i kogo tęsknić. narka! PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SM Perspektywa - ŁKS |
Spoko :D
|
|
BTW. Przejrzałem trochę zdjęć na stronie ŁSM i zauważyłem, że Łomża na fotografiach wygląda jakoś tak żywiej i barwniej niż w rzeczywistości. Może naprawdę jest taka, tylko nam - jako codziennym bywalcom - nieco trudniej jest to dostrzec. Ale nie o tym. Zadziwiło mnie natomiast jedno. To, że spółdzielnia umieszcza zdjęcia bloków mieszkalnych to dla mnie zrozumiałe. Ale zdjęcie śmietnika? http://www.lsm.lomza.pl/galeriagorka/smietnik%20prusa%208a.jpg Zdziwiłem się troszeczkę, wzruszyłem ramionami i doszedłem do wniosku, że w naszej kochanej Łomży - a co tam - nawet śmietnik może być powodem do dumy :)
|
|
Witam. Halina, nie widze żeby ktoś wyśmiewał twój pomysł, ale przypomne ci że taki rozkład był wydrukowany jakiś czas temu we Współczesnej. TP.sa,też nie wydaje książki telofonicznej kilka razy w roku,a nie będę porównywać tych dwóch instytucji i ich zamożnosci. Nie potrzebnie używasz ostrych słów, bo wydaje mi sie że każdy kto udziela się na tym forum,pisze coś ciekawego z czego można wyciągnąć wnioski, ciągłe porównywanie nas do zachodu nic nie pomoże. Użyj - Swoich - szarych komórek: jeśli mało zarabiasz to chyba starasz się oszczędzać, nie kupujesz rzeczy które są za darmo. Chyba że do Łomży wpadasz ze Szwecji tylko na wakacje i nie widzisz ważniejszych spraw. Co z tego że ja chce zarabiać tyle co na zachodzie, jak się się nie poprawi sytuacja ogólna w kraju to możemy sobie tylko pomarzyć o udogodnieniach typu "rozkład autbusów w formie ksiażeczki u kierowcy". Owszem jest to dobry pomysł ale jak wiele innych może nie doczekać się realizacji i wątpie by była to wina dyrekcji MPK, bo jak widać przybyło nowych aut, i z tego co wiem w tym roku jeszcze przybędzie a to chyba bardziej plus niż minus.
|
|
Przydaloby sie teraz zdjecie z tego samego 'vantage point' (punktu widzenia), uchwycajac Narew w calej jej krasie podczas wylewu. Ot, tak dla porownania z zamieszczona fotka na poczatku tego watku, no i ku ... satysfakcji tym z oddali. Z gory dzieki. Pozdrawiam, wychu
|
|
ptysiu91!! Niedawno ukonczyles Szkole Podstawawa,w Twoim przypadku ukonczenie gimnazjum jest konieczne wiec niech choc jedne zostawia i pozwola bys nadrobil zaleglosci ktroe masz duze!!-oceniam to po twoich wypowiedziach.:) ściemka wszystkim
|
|
no własnie wielkie łapówki.
|
|
Wczoraj w miejscowym Polskim Radio podlapalem krotki wywiad z przebywajacym tu przedstawicielem Browaru Lomza, Andrzejem Rutkowskim(?), w ktorym to poinformowal on sluchaczy o sukcesach lomzynskiego piwa w Stanach. Wedlug przedstawionych danych, spozycie tego napoju w r 2004 wzroslo tu o ponad 250% w porownaniu z poprzednim rokiem - a wiec, sukcess co niemiara! A tak po cichu musze przyznac, ze na pewno tez jakis maly wklad we wrost tej konsumpcji mialem i ja z kolegami z miejscowej druzyny oldboyow. Bo choc pochodzimy z roznych zakatkow Polski, to po kazdym meczu 'Lomza' smakuje jakos najlepiej ... i to nawet bez kibicowania z mojej strony - 'honest'! No coz, po niedawnym sukcesie 4lomza i powyzszym wzroscie popularnosci Naszego piwka, czyz teraz nie kolej na Nasz LKS? (Szczegolnie, majac nadzieje ze sukces tej firmy odzwierciedli sie jeszcze w wiekszym jej poparciu Naszego klubu ???). Zaciskajac kciuki, pozdrawiam, wychu
|
|
popieram MrS, ptysiu91 to bylby dobry material do idola..:)
|
|
Zbychu, Ale zeby w tej anegdodce o Marsie zamienic Polakow na Lomzyniakow, to ... jak ulal. Choc to jednak ... troche smutne, niestety. Pozdrawiam, wychu http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
... ... ... hmm
|
|
to na pewno skutek wzrostu gospodarczego jaki w łomzy na co dzień zauważamy. tak dobrze im sie sprzedają ze dali tylko 10 procent marży
|
|
Na pewno nie pracujesz na drugą zmianę, chyba że o nieco przedłużonym dniu pracy. Czasem wyjeżdżasz w podróż służbową. Nawet dalszą. Mogę się mylić. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |