czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wybory parlamentarne

Może Kontakty by wydrukowały taki rozkład w formie dodatku.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wybory parlamentarne

no nie wiem......

Zgoda, Ryskago, ze z tym optymizmem to mi troche nie wyszlo, bo przeciez dokonale zdaje sobie sprawe iz czesto latwiej o tym mowic niz wprowadzic to w rzeczywistosc. (After all, everyone's circumstances are different).
Ale coz, dopiero zaslyszalem (wlasnie w Polskim Radio), ze dzis to dzien walki z depresja. A wiec - ani sie wazyc!

Nawiazujac jeszcze do Twojej poprzedniej wzmianki o moich snach z Lomza , to ... jak najbardziej ... i to jeszcze przy przyciszonych dzwiekach 'Trumerei - Kinderszenen, Op. 15' Roberta Schumana, albo: 'Dreams of Childhood' w angielskim (niestety, nie wiem jak to ten utwor w Naszym jezyku). B. polecam!
Cheers, wychu

>>nemo jak sie orientujesz lub nie LG ma serwis zewnętrzny. Oznacza to >>że to eni sklep odpowiada za gwarancję ale właśnie takie serwisy.

Akurat w tym się bardzo dobrze orientuję, ale nie wiem czy Ty się orientujesz, że istnieje coś takiego jak "niezgodność towaru z umową" i za to odpowiada sklep. Po drugie sklep NIE MA prawa odmówić Ci przyjęcia towaru, argumentując, że firma prowadzi serwis zewnętrzny.

:)
:(

Oglądałam dzisiaj "Pasję" do 2 w nocy...
Pierwszy raz.

Szkoda że tak dawno wygrały. Myślę że czas najwyższy aby na nowo powstało ŁTW, kiedyś wiele lat temu sam pływałem, i wiem że Łomża zawsze miała dobrych zawodników, wspaniałych trenerów.
Mamy wodę, mamy chęci, może coś trzeba podpowiedzieć naszym rajcom.

Pozdrowienia

UWAGA: dziś blokadę ulic w całym kraju zapowiada samoobrona. Jeżeli pracujecie na I zmianę, to najwyższy czas do domu, jeżeli II lub III zmiana, to najwyższy czas wyjeżdżać już teraz. Jeżeli wybieracie się do szpitala lub przychodni, to zrezygnujcie, bo ma to być chyba protest przeciwko dojazdowi do służby zdrowia.

hmmm...w Krakowie jeszcze nie bylam:))

Kropka.

Pozdrawiam
:)

Nie wspomnę, że buce przeszkadzają nawet tym, którzy chcą skorzystać z usług niepublicznej służby zdrowia, jak w wypadku ryskago (stomatolog). Noo, wrrrrrr - tego już im nie daruję !

Ale kiedy nasze piwo wcale nie jest gorsze, a w/g mnie to jeszcze lepsze od innych marek produkowanych w Polsce, tylko może nasz browar ma marketing za mało operatywny. Dlaczego naszego piwa nie można napić się we Władysławowie, piwa innych browarów wszędzie pełno, a pytając o łomżyńskie to nie wiedzą,, że takie piwo istnieje.

Pozdrawiam.

buahaahaahaahaa

Ktoś ma fantazję - kto da na to pieniądze?
Ścieżka rowerowa? Tubylcy nie wiedzą co to jest! W skejtparku po tej niby "ścieżce rowerowej" chodzą paniusie z wózkami! Nawetw w takim Zambrowie mają kawałek ścieżki rowerowej, nie mówiąc już Ostrołęce! Kto i po co przyjedzie na "bulwary"?
Czas się obudzić, Łomża była, jest i będzie za_pupiem!

Rogus,
Ja zazwyczaj wszelkie ignoranckie wypowiedzi w rodzaju tej k_T, po prostu ... ignoruje.
Pozdrawiam, wychu

Ważne, że jest konkretny pomysł na zagospodarowanie. Starsi forumowicze pamietają, jak tu zainicjowalismy taki program i dyskutowaliśmy o nim. Tym razem Magistrat podjał nasza inicjatywę sprawę. Jestem nadal optymistą. Pieniedzy, wbrew pozorom, jest na takie działania mnóstwo, co nie znaczy, że od zaraz. Mam także nadzieje, że spora cześć zagospodarowania odbędzie się ze srodków konkretnych inwestorów prywatnych, wspartych np. z programów rewitalizacji.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org