czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
była taka mgła że ludzie nie mogli dostrzec

Ja polecam Pana Notariusza R.Reczek bo elastyczny co do ceny i terminu spotkania. Dodatkowo ma tytuł doktora prawa wiec chyba to tez coś znaczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: była taka mgła że ludzie nie mogli dostrzec

potrzebna jest Jaworowicz ...

Czy nie mogliby bardziej udoskonalić Millenium . Budynek jest konkretny, powinno się wykorzystać wszystkie atuty ... Z zewnątrz odnowili, fotele powymieniali i łazienki też są już ok , ale jakość oglądania dalej pozostawia do życzenia ( trzeba by troszkę pomyśleć o lepszych efektach dźwiękowych i wizualnych ) ... a jak mnie w......a ta pajęczyna wisząca na ekranie,... nie możnaby pomalować tego sufitu , no i zimno jest ...

Z jakim fordem masz problem ???

tak jak napisał MONDZIAK omijaj ich z daleka (tzn kurpii)

powiem uczciwie - w białym też takie sobie fachowcy, tzn może i dobrzy ale jak chcesz zrobić coś dobrze, naprawdę dobrze a tanio to poszukaj podpowiedzi na forach internetowych, a wiedząc jak i co popostu zleć wykonanie danej usługi, bo jak za dużo sie pytasz to płacisz XX
np:
www.mondeoklubpolska.pl

Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedź.Chyba odpuszczę sobie tą pracę.

Pozdrawiam serdecznie
Wiki

Nikt nie wie?

Cześć. Byłem dzisiaj w kinie na 18. I bardzo się zdziwiłem, ponieważ była cała sala ludzi. A jak wychodziłem po seansie to na kolejny też czekało już dużo osób. Nie wiedziałem, że do naszego łomżyńskiego kina chodzi tyle ludzi... Chyba, że to zależy od filmu.
Pozdro!

zapomnieliście o Drzewnej i Marianowie ...

www.ekino.tv - tu macie za free,chociaż co prawda 3D to nie jest :) Pozdro

A jak się coś zepsuje to te kilka stówek zostawimy za naprawę i komp lub jego komponent zniknie nam na 2-3 tygodnie z domu , bo zanim wyślemy , zanim naprawią lub wymienią i odeślą ....

sorry czasami lepiej dopłacić lecz mieć serwis na miejscu - oczywiście to moje zdanie

ktoś chce przejąc kontrolę żeby było gdzie kolegów stanowiskami obsadzać. wybory niedługo a wyniki niepewne. dziekujemy za łks, za działki na sikorskiego,za strefę ekonomiczną, za działkę za gaspolem i za szafki basenowe...

Prace masz na 100 jeśli potrafisz dmuchać do mikrofonu, namiary masz !

Jest staropolskie powiedzenie : " jaka **** takiego wiechcia szuka" trzymajcie się tego i będzie ok !

KGB ty policjancie

do mikelo wiesz co co do niego nie mam zalu i urazy on jest ok. to jego zona wszystko nakreca. ona go wziela pod pantofel i robi z nim co chce. ja na jego miejscu dawno jej ryja oklepal. wiem tylko ze w podgorzu ludzie sie smieja w oczy jemu ze ona ma kochanka bo widzieli ja na zabawie w jeziorku i w lesie z jakims facetem. a jak wiadomo w kazdej plotce jest jakas prawda. jak chlopak nie otworzy teraz oczu to wyladuje z reka w nocniku bo z niej to dobra kombinatorka. ale kto ich zna to wie co to za typy sa. ja w kazdym badz razie nie odpuszcze tego co mi sa winni.

jak dobrze zapłacisz to każda zrobi dobrze :)

Nie widzę grzybek bo tam nie chodzę . A nie znasz takiego powiedzenia ....."W KUPIE siła"

Turboletka to jakie sa badania u lekarzyy? Wlasnie o Warszawke mi chodzi

Przy 1 LO w Łomży istnieje grupa teatralna "Masarnia" również posługująca się konwekcją czarnego teatru. Jest to grupa zasłużona - zajmuje ona pierwsze miejsca podczas wielu konkursów, przeglądów. W przedstawieniu czarnego teatru używane są lampy ultrafioletowe, w których świecą się białe oraz kolorowe płachty, z których tworzy się postacie oraz inne zadziwiające obrazy.

Wracając do tematu to Polska to klehistan i owieczki mogą parkować nawet na schodach i gdzie tylko chcą no cyba żeby coś z tym zrobić .....
Nie będe mówił co żeby nie narażać się na sankcję zwane "obrazą tak zwanych uczuć religijnych"

ponoć niezłą akcję mieli
najpierw zabrakło prądu
a później z sufitu zaczęła woda kapać :D

sprawdź kaszerowanie

przynajmniej będzie co wspominać za parę lat - na pewno będzie kupa śmiechu :)

Szukam informacji o niekonwencjonalnym teatrze szkolnym działającym przy jednej ze szkół ponadgimnazjalnych . Kto wie coś o tym ?

Witam.Czy ktoś może zna podobne gry internetowe do np. kingolotto (chodzi mi o to żeby można było zbierać punkty w łatwy sposób i wymieniać je na darmowe nagrody-w kingolotto tak można),oraz jakieś konkursy (tylko bez konieczności kupowania jakiś produktów i wysyłania smsów) i jakieś gry gdzie też można dostać nagrody za najszybszy zdobyty czas lub dużą ilość punktów.
Szukałam w googlach ale nic nie mogłam znaleźć.Kingolotto było grą z polecenia.Jeśli ktoś dysponuje wiekszym zasięgiem i uczestniczy w takich różnego typu grach i może mi pomóc to bardzo proszę i dziękuję.

scatman _____-a teraz policz moich braci :))))))))))))))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org