Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
była taka mgła że ludzie nie mogli dostrzec |
Ja polecam Pana Notariusza R.Reczek bo elastyczny co do ceny i terminu spotkania. Dodatkowo ma tytuł doktora prawa wiec chyba to tez coś znaczy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: była taka mgła że ludzie nie mogli dostrzec |
potrzebna jest Jaworowicz ...
|
|
Czy nie mogliby bardziej udoskonalić Millenium . Budynek jest konkretny, powinno się wykorzystać wszystkie atuty ... Z zewnątrz odnowili, fotele powymieniali i łazienki też są już ok , ale jakość oglądania dalej pozostawia do życzenia ( trzeba by troszkę pomyśleć o lepszych efektach dźwiękowych i wizualnych ) ... a jak mnie w......a ta pajęczyna wisząca na ekranie,... nie możnaby pomalować tego sufitu , no i zimno jest ...
|
|
Z jakim fordem masz problem ??? tak jak napisał MONDZIAK omijaj ich z daleka (tzn kurpii) powiem uczciwie - w białym też takie sobie fachowcy, tzn może i dobrzy ale jak chcesz zrobić coś dobrze, naprawdę dobrze a tanio to poszukaj podpowiedzi na forach internetowych, a wiedząc jak i co popostu zleć wykonanie danej usługi, bo jak za dużo sie pytasz to płacisz XX np: www.mondeoklubpolska.pl
|
|
Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedź.Chyba odpuszczę sobie tą pracę. Pozdrawiam serdecznie Wiki
|
|
Nikt nie wie?
|
|
Cześć. Byłem dzisiaj w kinie na 18. I bardzo się zdziwiłem, ponieważ była cała sala ludzi. A jak wychodziłem po seansie to na kolejny też czekało już dużo osób. Nie wiedziałem, że do naszego łomżyńskiego kina chodzi tyle ludzi... Chyba, że to zależy od filmu. Pozdro!
|
|
zapomnieliście o Drzewnej i Marianowie ...
|
|
www.ekino.tv - tu macie za free,chociaż co prawda 3D to nie jest :) Pozdro
|
|
A jak się coś zepsuje to te kilka stówek zostawimy za naprawę i komp lub jego komponent zniknie nam na 2-3 tygodnie z domu , bo zanim wyślemy , zanim naprawią lub wymienią i odeślą .... sorry czasami lepiej dopłacić lecz mieć serwis na miejscu - oczywiście to moje zdanie
|
|
ktoś chce przejąc kontrolę żeby było gdzie kolegów stanowiskami obsadzać. wybory niedługo a wyniki niepewne. dziekujemy za łks, za działki na sikorskiego,za strefę ekonomiczną, za działkę za gaspolem i za szafki basenowe...
|
|
Prace masz na 100 jeśli potrafisz dmuchać do mikrofonu, namiary masz !
|
|
Jest staropolskie powiedzenie : " jaka **** takiego wiechcia szuka" trzymajcie się tego i będzie ok !
|
|
KGB ty policjancie
|
|
do mikelo wiesz co co do niego nie mam zalu i urazy on jest ok. to jego zona wszystko nakreca. ona go wziela pod pantofel i robi z nim co chce. ja na jego miejscu dawno jej ryja oklepal. wiem tylko ze w podgorzu ludzie sie smieja w oczy jemu ze ona ma kochanka bo widzieli ja na zabawie w jeziorku i w lesie z jakims facetem. a jak wiadomo w kazdej plotce jest jakas prawda. jak chlopak nie otworzy teraz oczu to wyladuje z reka w nocniku bo z niej to dobra kombinatorka. ale kto ich zna to wie co to za typy sa. ja w kazdym badz razie nie odpuszcze tego co mi sa winni.
|
|
jak dobrze zapłacisz to każda zrobi dobrze :)
|
|
Nie widzę grzybek bo tam nie chodzę . A nie znasz takiego powiedzenia ....."W KUPIE siła"
|
|
Turboletka to jakie sa badania u lekarzyy? Wlasnie o Warszawke mi chodzi
|
|
Przy 1 LO w Łomży istnieje grupa teatralna "Masarnia" również posługująca się konwekcją czarnego teatru. Jest to grupa zasłużona - zajmuje ona pierwsze miejsca podczas wielu konkursów, przeglądów. W przedstawieniu czarnego teatru używane są lampy ultrafioletowe, w których świecą się białe oraz kolorowe płachty, z których tworzy się postacie oraz inne zadziwiające obrazy.
|
|
Wracając do tematu to Polska to klehistan i owieczki mogą parkować nawet na schodach i gdzie tylko chcą no cyba żeby coś z tym zrobić ..... Nie będe mówił co żeby nie narażać się na sankcję zwane "obrazą tak zwanych uczuć religijnych"
|
|
ponoć niezłą akcję mieli najpierw zabrakło prądu a później z sufitu zaczęła woda kapać :D sprawdź kaszerowanie
|
|
przynajmniej będzie co wspominać za parę lat - na pewno będzie kupa śmiechu :)
|
|
Szukam informacji o niekonwencjonalnym teatrze szkolnym działającym przy jednej ze szkół ponadgimnazjalnych . Kto wie coś o tym ?
|
|
Witam.Czy ktoś może zna podobne gry internetowe do np. kingolotto (chodzi mi o to żeby można było zbierać punkty w łatwy sposób i wymieniać je na darmowe nagrody-w kingolotto tak można),oraz jakieś konkursy (tylko bez konieczności kupowania jakiś produktów i wysyłania smsów) i jakieś gry gdzie też można dostać nagrody za najszybszy zdobyty czas lub dużą ilość punktów. Szukałam w googlach ale nic nie mogłam znaleźć.Kingolotto było grą z polecenia.Jeśli ktoś dysponuje wiekszym zasięgiem i uczestniczy w takich różnego typu grach i może mi pomóc to bardzo proszę i dziękuję.
|
|
scatman _____-a teraz policz moich braci :))))))))))))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |