czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Macierwicz nie szanuje konstytucji RP>

oj baby,baby i tak nikt was nie bedzie chcial.same wlosy , nawet nailepiej zrobione to duzo za malo!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Macierwicz nie szanuje konstytucji RP>

a ja tam im nie zazdroszczę . Może powinieneś iśc na księdza? .
Może
załóz swój kościół gdzie za darmo będą budowac dla Ciebie piękny i poteżny ogrzewany kościół . za darmo go utrzymywać , twoi księża będą żyć powietrzem, chodzić w workach i nikt nic nie będzie chciał

Człowieku parafia to potężna instytucja - mała firma z księgowością i wydatkami 'sztywnymi " jeżeli myślisz że ktoś to wszystko bedzie miał na głowie za frajer to powodzenia

Korzystasz z budynku kościoła ?
pali sie w nim światło ?
Jest ciepło i czysto ?
Budynek murowany i solidny ?
Spełnia swoje funkcje ? tzn śluby posługa itp?

To płac i płacz nie ma nic darmo

Wolę taki system finansowania niż opodatkowanie wiernych jak w niemczech . Pewnie byś nie płacił jak każdy polaczek cwanieczek tyle że przy ślubie i chrzcie skasowaliby cię za zaległe lata - przy pogrzebie równiez i by się wyrównało

PS
nie moge się doczekać kiedy w końcu tacy wierni odejda od kościoła .Ci co pozostana zupełnie wystarczą

Może kościłół będzie luźniejszy ale jak atmosfera

Jeżeli ludzie odchodzą od kościól to dlatego że nie znajdują w nim odpowiedzi na to co ich nurtuje . Zmienia sie też forma pobożności na bardziej zindywidualizowaną

Paradoks że w najbardziej zlaicyzowanym kraju na świecie Czechach Boże narodzenie jest dniem wolnym od pracy a wszystkie święta państwowe odwołuja sie do rocznic związanych ze świetymi.

Masaz zdaje sie nie powinien byc bolesny,przetestowalam dwoch Panow,nie pojde juz wiecej do zadego,wiem,ze sa w Lomzy skuteczni masazysci,ktorzy nie uszkadzaja pacjenta i nie tak bolesnie jego kieszen

to pewnie BL to skrót bardzo lubiani?

Mam rejestrację BL ale czepianie się kogoś że jest ze wsi to szczyt kołtuństwa gdy 90% mieszka na osiedlach powstałych po wojnie i albo sami sa albo sa potomkami BLM ów

Nie wystarczy żyć z odcinania kuponów od pięknej historii miasta Łomża i nia się podpierać wywyższając się . Trzeba samemu pokazać że na miano miasta się zasługuje .

Co tymczasem ?

W radzie miasta połowa to mentalnie i z wygladu to znani hodowcy drobiu
sami łomżyniacy nie znaja historii swojego miasta
mamy uniwarsytety?
mieszkańcy wstydzą sie regionalnej kultury ( kurpie )
Gdzie poeci , sławni muzycy -gdzie kutralni ambasadorzy miasta?
Gdzie zabytki którymi mozemy sie pochwalić ? - miejsca w których stały stoja domki żywcem przeniesione ze wsi
Gdzie szacunek do historii własnego miasta ?
Gdzie sławny na cała Polske lokalny klub sportowy?( czyżby nie prefbet śniadowo?)

więc ciszej nad tą trumną

ah tyle pozadnych jest ale zamiast szukac lepiej ponarzekać jakie te dziewczyny beznadziejne i nie pozadne he

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

w końcu ktos sie wziął za tę firme KANT I OSZUST Zreszta firma to za duże słowo

poczytałam wcześniejsze forum...ile ludzi-tyle zdań, dzieki za wpisy. Opinię były rózne. Z ciekawości wybrałam się do gabinetu obok Milosierdzia i Biedronki, jest nowy-było oki, najpierw odrobaczanie i przegląd kotka , potem pojde na szczepienie. W środku ładnie i schludnie. Lekarze, to młodzi kolesie, polecam:)

a co masz studniowke i nie wiesz kiedy?

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

poczytałam wcześniejsze forum...ile ludzi-tyle zdań, dzieki za wpisy. Wasze opinie były rózne. Z ciekawości wybrałam się do gabinetu obok Milosierdzia i Biedronki, jest nowy-było oki, najpierw odrobaczanie i przegląd kotka , potem pójde na szczepienie. W środku ładnie i schludnie. Lekarze, to młodzi kolesie, ale widac, że z doświadczeniem. Polecam:)

jak wiekszosc osob na forum, tylko ja tego nie ukrywam.nudzi mi sie i dlatego zaszczycam to forum swoja obecnoscia.

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Witam. potrzebuję się dowiedzieć gdzie w łomży najlepiej naprawiają sprzęt rtv??

a ja Ci polecam Panią Dorotę w salonie na Mickiewicza, na przeciwko szkoły nr 7, obok teraz otworzyli punt pocztowy(żeby łatweij Ci bylo trafic:)Czesalam sie tam jak byłam świadkową, jak miałam swoje wesele i na dwa u koleżanek, naprawdę polecam, z każdej długości włosow ta Pani cos zaproponuje, ale z dluższych, to już są śliczne upięcia i modne. Na swoj ślub nie byłam nawet na czesaniu próbnym, bo wiedzialm ,że będzie ładnie i nie mylilam się. Radzę się zapisac tydzień wcześniej.

necia :co twoja odpowiedz ma wspolnego z zadanym pytaniem?nikt nie pytal ile zarabiasz na krowach....

necia24 ty chyba naprawde ze wsi jestes

KLIKA Pana prezydent rzadzi tu

Jak ci się tak nudzi to weź się zabierz do czegoś pożytecznego,lepiej na tym wyjdziesz,niż tak pukać w tą klawiaturę bez sensu.

Nie wiem czy najlepiej ale wiem że w miarę dobrze robią w sklepie komputerowym Unitechnik przy Starym Rynku.

A ile kosztuje rolka tejże taśmy, jeśli można spytać, ktoś wie? :)

Popatrz... Pan prezydent klika tu mowisz? A ja myslalem, ze to automatyczny skrypt... ;)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org