Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brzeziński chce jeszcze raz nabrać mieszkancow Łomży |
zdecydowanie genetyk z takim uzasadnieniem na pismie moze sie udac do sądu pracy... Fakt zdolnosci manualnych nie zalezy od plci. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brzeziński chce jeszcze raz nabrać mieszkancow Łomży |
ryskago jak zawsze...
|
|
...jak dawne zamczyska...
|
|
MrS: podaj adres tych "profesjonalistów". Też będziemy się wystrzegać. A swoją drogą to bym na buców napisał do centrali. Pewnie gdzieś w Wa-wie się mieści. ... & vice versa!
|
|
Skazać Nobla za ofiary II wojny Światowej - bo dał możliwość zabijania wynajdując proch? do ptysiu91- wyroki sądowe w tej materii są takie, nie odpowiada admin, wszak dał możliwość a ktoś napisał, więc jak najbardziej ciebie dotyczy. Poza tym Zamknąć Microsoft za możliwośc pisania listów z żądaniem okupu itd.... czyli paranoja. Myślę, że admini przejdą zwycięsko, może nie w pierwszej instancji ale wyżej. W Łomży też się różne ciekawe rzeczy działy z tym forum, nie wszyscy pamiętają początki, ale ci co pamiętają i widziali jak kształtuje sie postrzeganie forum wśród "waznych". Mślę, zę będzie ok z tamtymi adminami, powinno.
|
|
To jest firma która nie ma nic wspólnego z centralą w Warszawie. To zwykły serwis RTV który ma autoryzację kilku firm (LG, Panasonic itd.). Tylko jeden serwis w Łomży ma papier LG - Śniadeckiego street...
|
|
Wychu, Napisałeś: Nie udzielam sie na tym forum za bardzo, bo to pisanie dalej mi dosc trudno idzie (a to widac, co nie?) Pitolicie Hipolicie! Ja tam czytam sprawnie i wierz mi, że bywa gorzej :) A co do Dasto to sama właśnie główkuję cóż by Mu tu napisać coby Go podbudować nieco i... chyba już wiem i zara to wstukam, ale to za chwilkę... Nie miej Mu tego za złe, Wychu, że tak pisuje, bo... bo nazbyt dobrze wiem, jak bywa na tym łez padole i to niekoniecznie z autopsji, a z obserwacji świata, z książek, z doświadczeń przyjaciół... Sama bywałam malkontentką jakich mało, co mnie zresztą doprowadzało do pasji (szewskiej:))... Iwiem, że aby się "wziąć w kupę", trza nieraz ogrrrrrooooooooomnego wysiłku, ale da się i naprawdę warto, bo żyje się raz (w reinkarnację nie wierzę choć to taaakie poetyckie :))) Fajnie, że masz ten ogródek i sadzik - sama w swoim czasie dużo "kopałam" na wsi u Babci i znam to, oj znam... A kiedy u Was sady zakwitną??? Pozdrawiam zza wody Ryskago
|
|
A ja proponuje polaczenie pomyslow Adalla i Gosienki otoz: GoSieŃkA: "i ja mam nową propozycję!! założymy okulary przeciw słoneczne i bedzie pokazywac palcami na herb Łomży i krzyczeć <>" "Wstan, powiedz nie jestem sam" mysle ze oryginalne:) pozdrawiam użytkownik usunięty
|
|
No i co się czepiasz, że powiedziałam, że się czepiam??? Przecie okrasiłam to uśmiechem... Eeeeeeeeeee tam.. Pozdrowionka
|
|
Racja, czasu szkoda... Tyle że sądy na tym bazują właśnie, że niektórym czasu szkoda... Szkoda...
|
|
Markm: Właśnie o to chodzi: to paranoja... Choćby ostatnia łomżyńska 'pewność na jeden procent'... Pozdrawiam ciepło Shai
|
|
słusznie dynamit, poprawiać trzeba ..
|
|
No dobrze już, dobrze... Teraz już nigdy nie zapomnę, że to Nobel wynalazł proch... tfu... dynamit :)
|
|
Kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego planują (w zależności od zainteresowania) wydanie koszulek piłkarskich ŁKS-u Łomża. Wzór tej koszulki znajduje się poniżej: Jak widać jest to ciekawy, oryginalny wzór koszulki piłkarskiej , nawiązujący kolorystycznie i graficznie do strojów ŁKS-u z lat trzydziestych ubiegłego wieku. Zapraszamy wszystkich kibiców łomżyńskiego klubu do wstępnych deklaracji w sprawie kupna powyższych replik koszulki piłkarskiej. Orientacyjna cena - 30 zł. Więcej informacji możecie Państwo uzyskać na stronie nieoficjalnej http://www.lks.lomza.tk Osoby zainteresowane koszulką zapraszamy także na forum łomżyńskich kibiców: http://www.lkslomza.9x.pl/forum/viewtopic.php?t=289 Prosimy o odzew w sprawie naszej akcji ! Mamy nadzieję, że zwiększy ona atrakcyjność meczów ligowych i pucharowych przez co przyczyni się do promocji naszego ukochanego Klubu. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
ryskago: dlaczego Twoja koleżanka - News, tak pojawia się i znika? Jak na News, to powinna być przynajmniej raz dziennie. A bywa, że i tydzień jej nie ma ?! uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Michał: bez względu na to, czy będę miał czas na systematyczne chodzenie na mecze naszej drużyny, to sam pomysł bardzo mi się podoba ! Można w niej także chodzić po mieście, do pubów, podkreślając przywiązanie do rodzinnego miasta i ukochanego klubu. Powiedz tylko w jakich rozmiarach są lub będą te koszulki ? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Qrdę :((( To mnie małolaci wczoraj na rynku oszukali. Namówili mnie na jakąś płytkę CD. Twierdzili, że to uznane standardy. Między innymi - przebój: "Powiedz" w wykonaniu The Beatles. Jeszcze jej nie słuchałem. Mówicie, że to TROJA ? Nie wiem, nie znam. Ale pomysł evaa b. mi się podoba :)) don-key
|
|
Jest ci u nas taki ciucholand i wiecie jak się nazywa? Ich sTroje! Ale to tak na marginesie...
|
|
ADALL - dokładnie takie było zamierzenie autorów - koszulka ma służyć kibicom nie tylko podczas meczu ale także w życiu codziennym, w szkole, na wczasach itd. Koszulka z drugiej strony wygląda niemal identycznie jak z przodu. Nie ma natomiast żadnych numerów ani nazwisk - tak więc jakby ktoś chciał własne nazwisko/pseudonim na koszulce - nie ma z tym problemów, są specjalne firmy np. w Warszawie (Centrum, Gocław) - służę adresami. Co do rozmiarów - warto skontaktować się z twórcami projektu - myślę, że udzielą szczegółowych informacji. Materiał jest taki sam jak w przypadku większości replik piłkarskich. Koszulkę będzie można nabyć prawdopodobnie osobiście u kibiców lub na stadionie, ewentualnie jeśli czas pozwoli, na najbliższym spotkaniu z piłkarzami. Oto jak wygląda podobna koszulka Feyenordu Roterdam (óżni się od naszej jedynie ułożeniem kolorów, herbami i reklamą): PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
|
kocham być odszczepiony :) bo to swego rodzaju przeciwieństwo zaszczepienia a nie cierpię być kłuty :) Adall zimna woda zdrowia doda :) CK
|
|
Gdzieś kasik wyczytałam taką ciekawą sentencyję, że nic nie jest w stanie odebrać sensu dalszemu życiu, jeżeli nie uczynimy z osoby, rzeczy, zdarzenia bądź czegokolwiek innego jedynego jego uzasadnienia... Trzymaj się DaSto Ryskago
|
|
Może reinstalowałeś system. Wtedy musisz wziąć umowę wklepać parametry i może będzie ok. Zbych
|
|
Czy jest w Łomży ktoś lub jakaś firma skupująca zużyte tonery i wkłady do drukarek atramentowych
|
|
Połączenia ciekawe :) To ja jeszcze proponuję tak: każdy ciemne okularki na nos, następnie zamknięty jeszcze parasol w garść i idziemy na Stary Rynek. Na miejscu otwierają się parasole, a my krzyczymy: Deszczu, przybądź! Deszczu, przybądź! Deszczu przybądź!! (ewentualna wersja: bez okrzyku) ... :) A jeżeli każdy skąbinował by długaśny szalik, to możemy skakać na szalikach jak na skakankach, chociaż trochę ślisko jest ... Pozdrawiam :) :* PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
|
I szaliki całe w błocku!!!
|
|
:))))) - tak już dużo, dużo lepiej !!
|
|
A ja tak Tobie, może nie na temat, ale ku rozweseleniu: Amerykanski statek kosmiczny dolecial na Marsa... wyladowali...juz zbieraja sie do wyjscia az tu nagle podlecialo 2 Marsjan, takich smiesznych zielonych i bzzzzz zaspawali im drzwi wyjsciowe. Amerykanie probuja wyjsc... 10 minut, 30 minut... po godzinie sie udalo. Wyszli,a tam juz zebrala sie wieksza grupka Marsjan. No wiec witaja sie i pytaja: "czemu zaspawaliscie nam drzwi wyjsciowe?" na co Marsjanie "zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem - niedawno tu Polacy byli... koledzy zaspawali im drzwi, a oni po 5 minutach juz byli na zewnatrz... i jeszcze prezenty przywiezli" amerykanie: "prezenty, Polacy? jakie prezenty?" marsjanin: "a nie wiem, jakis wpierdol, ale wszyscy dostali"
|
|
haha znam podobne historie :F n/c
|
|
Teraz takie so chamy za przeproszeniem. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
popieram pomysla Adalla z moim jak on to napisał :d Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
A skąd wiecie że wasze zegarki są tak samo ustawione jak u kierowców ,ja jak się z jednym kłuciłem że jedzie za pózno to on pokazał mi 4 zegarki ,jeden na kasowniku drugi na kasie trzeci na komputerze oraz na ręku ,i oświadczył że 3 zegarki są ustawiane nie zależnie od niego i że jeżdzi według tych zegarów a nie mojego, i pomyślałem że chłop ma racje????????????????????????????????
|
|
haha, zawsze mozna na Starym Rynku poszukac stokrotek:) użytkownik usunięty
|
|
nemo jak sie orientujesz lub nie LG ma serwis zewnętrzny. Oznacza to że to eni sklep odpowiada za gwarancję ale właśnie takie serwisy.
|
|
Dodatkowo do rozkladu w formie ksiazeczki, przydala by sie kawa i ciasteczka. Dla każego!!!
|
|
No toż dlatego tyle zwlekałam...
|
|
wiesz Ryskago, zawsze jak sie wyjezdza gdzies na dluzej niz tydzien, to raczej ciagnie...do Łomży:) I to jest wlasnie to o czym pisze Tiger - Łomża do ktorej sie teskni:)
|
|
Mam zacząć zachęcać??. Ojojoj, znalazłoby się duuuuużo miejsc, jakich próżno szukać po caaałej Europie jeśli nie świecie... :)
|
|
Tera odpowiadam na to: Autor: evaa (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 24-02-05 11:57 wiesz Ryskago, zawsze jak sie wyjezdza gdzies na dluzej niz tydzien, to raczej ciagnie...do Łomży:) I to jest wlasnie to o czym pisze Tiger - Łomża do ktorej sie teskni:) °°°°°°°°°° ... evaa ... Gdyby mi kiedyś przyszło zamieszkać w Łomży, tęskniłabym za Krakowem jak jasna cholera! Ale że mam włóczęgowską naturę i ciągle mnie "nosi", choć równocześnie przywiązuję się do miejsc straszliwie (istna ambiwalencja uczuciowa :)), więc bywałabym to tu to tam, przez co byłoby ciekawie... PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
|
na wiosne tez chyba zaczne nadrabiac, na wiosne, bo zima opuszcza mnie calkowicie wena :) Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
gdyby nie długaśna zima, to czyż wiosna tak by nam smakowała???
|
|
n/c PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
|
Drogi Adminie! Zwracam się z prośbą o zablokowanie ptysia91. To biedne dziecko zaśmieca nam forum swoimi bezsensownymi postami.
|
|
Panie macieju mysle ,ze nie wtym problem zeby te piwo rozpoznac.To tak jak w tej reklamie ,jesli nikt nie wie co i nie widzi zadnej róznicy,to po co przepłacac.J tak jest z naszym piwem,jesli kupuje jakis zagraniczny browar to oczekuje nie wiadomo czego ,a tu nic ,zero.Volty te same,a czasem nawet duzo nizsze(wazna informacja dla amatorów mocnych trunków)smak ten sam,a czasem o pare stopni w skali keicama gorszy od łomzy ,w towarzystwie poprzez picie takich wynalazkow wychodzisz na bufona,wiec nie ma sensu dorabiac innych browarów.Szerze panu powiem ze choc pare latek popijam sobie browca ,to nie byłbym w stanie odroznic kilku rodzai ,bo poprostu ich nie pijam.Mysle ze jedyne co mogłbym zrobic to rozpoznac łomze posrod wielu innych,bo łomza jest orginalna w swoim smaku i odstaje od tych innych ''piwek''.J niech tak zostanie,na wieki wiekow ...
|
|
siano.... :[
|
|
No wlaśnie kto przyjdzie na bulwary ?
|
|
Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl) Data: 27-02-05 13:01 No wlaśnie kto przyjdzie na bulwary ? PTYSIU_BAWEŁNA np ja bym sie tam chętnie przespacerował, trzeba doceniać to co sie ma...
|
|
Czyżby Pan w socjalizm już nie wierzył?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |