niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Musimy stawić czoło Potworowi

Wiedziałby, gdybyś jakosik zaakcentował swoją obecność...
Wiem że pomysłów Ci nie brakuje... :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Musimy stawić czoło Potworowi

"Samotność w sieci"?

"Bo domy trzeba budować na skale..." - Czyżbyś świeżo po kazaniu z ambony ?? :)

ja też życzę administratorom zwycięstwa

PS. markm proch wynaleźli duuużo wcześniej nasi skośnoocy przyjaciele :) Nobel wynalazł dynamit :)

CK

Witam
Teraz piszę z pracy (internet z tepsy), ale w domu mam internet dostarczany przez Vectrę. Od kilku miesięcy nie miałam problemów, ani jednej przerwy w dostawie. Jednak od kilku dni wszystko działa tragicznie wręcz. Wczoraj wieczorem pingowałam onet. Wynik był nawet ok. 3000 ms. Podczas gdy normalnie wynosi 30 - 70ms. Nie wiem co się dzieje, ale się mi to nie podoba.
Pozdrawiam
Shai

Nasie pilkarze mogli by powrocic do wlasnie takich koszulek..Osobiscie mi sie bardzo podoba!!

Romi

co się stało - ryskago ?? Rozumku masz aż nadto !! Zbliża się wiosenka, będzie dobrze (poradzisz sobie) !!!

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

W takiej sytuaji proponuję walić jak w dym do PIH-u.

dzięki Wychu - ten post wrzuciłem na forum we wrześniu ale dzięki naszej wspólnej znajomej z Krakowa temat został podbity do góry :)

Pozdrawiam wszystkich Łomżyniaków na obczyźnie

MPK ma swoją zakładkę na stronie Urzędu Miasta http://www.lomza.pl/index.php?k=5. Właśnie tam możnaby opublikować rozkład jazdy autobusów. Przecież to nie wymaga wiele pracy. W chwili obecnej jest tam jedynie bardzo niewyraźny wykaz tras miejskich autobusów. http://www.lomza.pl/index.php?wiad=155

Pozdrawiam

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Trzeba pamiętać że Hotel "Polonez" był budowany w zeszłej "EPOCE" wtedy pewnie był to szczyt mody, rzeczywiście w tej chwili nie wygląda za dobrze, jest szary- poprostu nijaki, a przecież zajmuje (można powiedzieć) reprezentacyjne miejsce.
Cóż jeszcze jeden przykład braku kaski.
A właścicielem oczywiście jest "GROMADA", bo i hotel od pewnego czasu nie nazywa się już "POLONEZ" lecz hotel "Gromada"

Szara to jest Warszawa bylem tam ktoregos dnia i sobie pomyślalem że w tej Łomzy jest o wiele ładniej a Warszawa takie wielkie miasto.

Zbych

Wszystkie decyzje dotyczace lomzynskiego kina sa podejmowane w B-stoku.
Nie ma szans na przjecie tego kina. B-stok z premedytacja chce doprowadzic lomzynskie kino-wlasnie do czego?
Na razie pozostaja nam wypozyczalnie chociaz zdaje sobie sprawe ze nic nie jest wstanie zastapic komfortu ogladania filmu w kinie z prawdziwego zdarzenia .
Ja osobiscie zawsze wybieram kino w W-wie lub Ostrołece nigdy w B-stoku nawet gdy mam okazje. Nie dam śledziom zarobić i wam to radze.

Wychu: Twoja odpowiedź jest jak najbardziej na czasie. Jak widać dokładnie (ponad setka postów) to gadać komu jest, tylko robić nie ma komu !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org