Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Musimy stawić czoło Potworowi |
Wiedziałby, gdybyś jakosik zaakcentował swoją obecność... Wiem że pomysłów Ci nie brakuje... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Musimy stawić czoło Potworowi |
"Samotność w sieci"?
|
|
"Bo domy trzeba budować na skale..." - Czyżbyś świeżo po kazaniu z ambony ?? :)
|
|
ja też życzę administratorom zwycięstwa PS. markm proch wynaleźli duuużo wcześniej nasi skośnoocy przyjaciele :) Nobel wynalazł dynamit :) CK
|
|
Witam Teraz piszę z pracy (internet z tepsy), ale w domu mam internet dostarczany przez Vectrę. Od kilku miesięcy nie miałam problemów, ani jednej przerwy w dostawie. Jednak od kilku dni wszystko działa tragicznie wręcz. Wczoraj wieczorem pingowałam onet. Wynik był nawet ok. 3000 ms. Podczas gdy normalnie wynosi 30 - 70ms. Nie wiem co się dzieje, ale się mi to nie podoba. Pozdrawiam Shai
|
|
Nasie pilkarze mogli by powrocic do wlasnie takich koszulek..Osobiscie mi sie bardzo podoba!! Romi
|
|
co się stało - ryskago ?? Rozumku masz aż nadto !! Zbliża się wiosenka, będzie dobrze (poradzisz sobie) !!! Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
W takiej sytuaji proponuję walić jak w dym do PIH-u.
|
|
dzięki Wychu - ten post wrzuciłem na forum we wrześniu ale dzięki naszej wspólnej znajomej z Krakowa temat został podbity do góry :) Pozdrawiam wszystkich Łomżyniaków na obczyźnie
|
|
MPK ma swoją zakładkę na stronie Urzędu Miasta http://www.lomza.pl/index.php?k=5. Właśnie tam możnaby opublikować rozkład jazdy autobusów. Przecież to nie wymaga wiele pracy. W chwili obecnej jest tam jedynie bardzo niewyraźny wykaz tras miejskich autobusów. http://www.lomza.pl/index.php?wiad=155 Pozdrawiam Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Trzeba pamiętać że Hotel "Polonez" był budowany w zeszłej "EPOCE" wtedy pewnie był to szczyt mody, rzeczywiście w tej chwili nie wygląda za dobrze, jest szary- poprostu nijaki, a przecież zajmuje (można powiedzieć) reprezentacyjne miejsce. Cóż jeszcze jeden przykład braku kaski. A właścicielem oczywiście jest "GROMADA", bo i hotel od pewnego czasu nie nazywa się już "POLONEZ" lecz hotel "Gromada"
|
|
Szara to jest Warszawa bylem tam ktoregos dnia i sobie pomyślalem że w tej Łomzy jest o wiele ładniej a Warszawa takie wielkie miasto. Zbych
|
|
Wszystkie decyzje dotyczace lomzynskiego kina sa podejmowane w B-stoku. Nie ma szans na przjecie tego kina. B-stok z premedytacja chce doprowadzic lomzynskie kino-wlasnie do czego? Na razie pozostaja nam wypozyczalnie chociaz zdaje sobie sprawe ze nic nie jest wstanie zastapic komfortu ogladania filmu w kinie z prawdziwego zdarzenia . Ja osobiscie zawsze wybieram kino w W-wie lub Ostrołece nigdy w B-stoku nawet gdy mam okazje. Nie dam śledziom zarobić i wam to radze.
|
|
Wychu: Twoja odpowiedź jest jak najbardziej na czasie. Jak widać dokładnie (ponad setka postów) to gadać komu jest, tylko robić nie ma komu !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |