Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk 10.04.13 w Nigerii |
nie wyzywam sie na tobie tylko czlowieku jak czytasz to czytaj uwaznie co jest napisane. poprostu ostrzegam innych zeby sie nie dali nabrac na ich piekne slowa i obietnice. a po drugie to ja wiem jak z nimi zrobic porzadek i ty mnie nie bedziesz pouczac gdzie mam sie udac, bo juz to dawno zrobilem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk 10.04.13 w Nigerii |
Moim zdaniem techno to nie muzyka dla prawdziwych twardzieli...jakimi są dresiki:P To muzyka dla ciapciaków, co o tym sądzicie? Teksty w muzyce techno ograniczają się do "ahhhhhhhh"; "mmmmmmm"; "love"; "I miss you"; "babe", WTF! To ma być muza dla "gangsty"?:D
|
|
Nie ma co kombinować, Głuszkowski(ojciec) jest w wyrywaniu zębów najlepszy. Fakt, on się nie patyczkuję ale przynajmniej szybko. Napewno nie polecam dr. Budzanowskiej, żonie zrobiła z zęba pobojowisko a i tak nie wyrwała.
|
|
Ośrodek Kształcenia Kursowego na ul. Woj. Polskiego 113 w Łomży, mają swój salon, w którym szkolą uczniów od siebie ze szkół (dokładniej ze szkół Stowarzyszenia Wspierania Edukacji i Rynku pracy) i kursantów.
|
|
Witam wszystkich w sierpniu zdawałem Ms do policji i niestety nie zdałem a co gorsze służyłem 12 miesięcy w służbie kandydackiej. Ale to było minęło teraz w sobotę mam sprawnościówkę a następnie psychologa może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają testy i rozmowa czy jest to samo co do policji PROSZĘ o odpowiedź pozdrawiam
|
|
Witam zdawałem MS w sierpniu do policji i nie zdałem teraz będę miał psychologa do SW i może mi ktoś powiedzieć czy to są te same testy czy tez inaczej to wygląda z góry dziękuje
|
|
Witam zdawałem MS w sierpniu do policji i nie zdałem teraz będę miał psychologa do SW i może mi ktoś powiedzieć czy to są te same testy czy tez inaczej to wygląda z góry dziękuje
|
|
|
|
tak to podpowiedz gdzie to ja tez ureguluje nosa bogaczom-właścicielom-katom bo tak ich trzeba nazywac
|
|
proszę o pomysły
|
|
CEZARY KLIMCZAK " DZIĘKI TOBIE"
|
|
Debiną hahahaha i pisać nie umie ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ja dredami i wszystkim co z tym związane, oraz dredlokami czasowymi (coś takiego http://img502.imageshack.us/img502/753/dredloki.png ;) ) zaś moja kumpela robi warkoczyki ;)
|
|
Szarik
|
|
http://superman23.wrzuta.pl/audio/5h3tiEDCwWT/krystian_pudzianowski_-_dawaj_na_ring to jest nuta dla twardzieli:) techno tez jest fajne zależy jakie nuty te ohh i ahhy nie wszystkie są takie niektóre nuty techno są fajne
|
|
http://www.centrumdiesla.com.pl <- chodzi mi o kogos kto specjalizuje sie w naprawach silników wysokoprężnych. W Bialymstoku sa takowe w Łomży niebardzo wiem do kogo podjechac, a wiec informuje Pana Rolera i Pana kaligulika ze jest podzial. Jezeli sie specjalizuja w jednej robocie zawsze lepiej ja wykonuja jezeli ktos jest od wszystkiego zazwyczaj jest od niczego. Pozdrawiajm
|
|
Yoshi .. jak sie dowiesz co to znaczy .....
|
|
dżedi albo dżamal ;-D nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Cxy ktoś z was wie czy w Łomży można gdzieś już dostać tenisówki? Szukałam ich, ale wszędzie są tylko zimowe :/ Wiem, że jeszcze nie ma sezonu wiosennego, ale bardzo ich potrzebuję jeszcze przed feriami. Jeśli macie jakieś namiary, to proszę o szczegóły. I z góry dzięki! :*
|
|
i na allegro, kupisz je za ok 20-25zl plus wysylka to ponad 30zl:)
|
|
jedz do rodziny na wies :)
|
|
nie wiem jak z ceną ale w INTERCOSMETIC jest dośc sympatycznie jak chodziłem ze dwa miesiące temu
|
|
Dali na szpital... ale dla kogo i na co? Dla dyrektora, na wyplaty??? Takie puste gadania... W tym jest caly sens WOSP - nie daja pieniedzy ludziom - tylko daja sprzet. Oni przez caly rok diagnozuja sytuacje i sprawdzaja jaki problem jest aktualnie najbardziej wymagajacy wsparcia. Setki rozmow ze specjalistami, lekarzami, pacjentami... itd itp. I jak juz wiedza co maja kupic to dopiero robia przetarg. Przy ich skali zakupow sa w stanie wynegocjowac ceny, jakie pojedynczy szpital w zyciu by nie dostal. Pomijajac ze przez wiele miesiecy kasa lezy na procencie w banku i tez zarabia. To jest zajebiscie proste i szokujaco skuteczne. A efekty ich pracy widac prawie w kazdym szpitalu. A ze orkiestra czesc pieniedzy bierze na swoje utrzymanie.. no k** a za co ma funcjonowac??? Nie wydaje mi sie zeby Owsiak jezdzil lepszym samochodem niz ten zlodziej z Torunia ... Niech rozglosnia z Torunia zrobi komisje sledcza na temat pomocy dla stoczni ktora w przedziwny sposob zniknela i do dzisiaj nie ma po niej sladu......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |