czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk 10.04.13 w Nigerii

nie wyzywam sie na tobie tylko czlowieku jak czytasz to czytaj uwaznie co jest napisane. poprostu ostrzegam innych zeby sie nie dali nabrac na ich piekne slowa i obietnice. a po drugie to ja wiem jak z nimi zrobic porzadek i ty mnie nie bedziesz pouczac gdzie mam sie udac, bo juz to dawno zrobilem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk 10.04.13 w Nigerii

Moim zdaniem techno to nie muzyka dla prawdziwych twardzieli...jakimi są dresiki:P To muzyka dla ciapciaków, co o tym sądzicie?
Teksty w muzyce techno ograniczają się do "ahhhhhhhh"; "mmmmmmm"; "love"; "I miss you"; "babe", WTF! To ma być muza dla "gangsty"?:D

Nie ma co kombinować, Głuszkowski(ojciec) jest w wyrywaniu zębów najlepszy. Fakt, on się nie patyczkuję ale przynajmniej szybko.
Napewno nie polecam dr. Budzanowskiej, żonie zrobiła z zęba pobojowisko a i tak nie wyrwała.

Ośrodek Kształcenia Kursowego na ul. Woj. Polskiego 113 w Łomży, mają swój salon, w którym szkolą uczniów od siebie ze szkół (dokładniej ze szkół Stowarzyszenia Wspierania Edukacji i Rynku pracy) i kursantów.

Witam wszystkich
w sierpniu zdawałem Ms do policji i niestety nie zdałem a co gorsze służyłem 12 miesięcy w służbie kandydackiej.
Ale to było minęło teraz w sobotę mam sprawnościówkę a następnie psychologa może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają testy i rozmowa czy jest to samo co do policji
PROSZĘ o odpowiedź pozdrawiam

Witam zdawałem MS w sierpniu do policji i nie zdałem
teraz będę miał psychologa do SW i może mi ktoś powiedzieć czy to są te same testy czy tez inaczej to wygląda z góry dziękuje

teraz będę miał psychologa do SW i może mi ktoś powiedzieć czy to są te same testy czy tez inaczej to wygląda z góry dziękuje

tak to podpowiedz gdzie to ja tez ureguluje nosa bogaczom-właścicielom-katom
bo tak ich trzeba nazywac

proszę o pomysły

CEZARY KLIMCZAK " DZIĘKI TOBIE"

Debiną hahahaha

i pisać nie umie

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

ja dredami i wszystkim co z tym związane, oraz dredlokami czasowymi (coś takiego http://img502.imageshack.us/img502/753/dredloki.png ;) )
zaś moja kumpela robi warkoczyki ;)

Szarik

http://superman23.wrzuta.pl/audio/5h3tiEDCwWT/krystian_pudzianowski_-_dawaj_na_ring

to jest nuta dla twardzieli:)
techno tez jest fajne zależy jakie nuty te ohh i ahhy nie wszystkie są takie niektóre nuty techno są fajne

http://www.centrumdiesla.com.pl <- chodzi mi o kogos kto specjalizuje sie w naprawach silników wysokoprężnych.
W Bialymstoku sa takowe w Łomży niebardzo wiem do kogo podjechac, a wiec informuje Pana Rolera i Pana kaligulika ze jest podzial. Jezeli sie specjalizuja w jednej robocie zawsze lepiej ja wykonuja jezeli ktos jest od wszystkiego zazwyczaj jest od niczego. Pozdrawiajm

Yoshi .. jak sie dowiesz co to znaczy .....

dżedi albo dżamal ;-D

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Cxy ktoś z was wie czy w Łomży można gdzieś już dostać tenisówki? Szukałam ich, ale wszędzie są tylko zimowe :/ Wiem, że jeszcze nie ma sezonu wiosennego, ale bardzo ich potrzebuję jeszcze przed feriami. Jeśli macie jakieś namiary, to proszę o szczegóły. I z góry dzięki! :*

i na allegro, kupisz je za ok 20-25zl plus wysylka to ponad 30zl:)

jedz do rodziny na wies :)

nie wiem jak z ceną ale w INTERCOSMETIC jest dośc sympatycznie jak chodziłem ze dwa miesiące temu

Dali na szpital... ale dla kogo i na co? Dla dyrektora, na wyplaty???
Takie puste gadania...

W tym jest caly sens WOSP - nie daja pieniedzy ludziom - tylko daja sprzet.
Oni przez caly rok diagnozuja sytuacje i sprawdzaja jaki problem jest aktualnie najbardziej wymagajacy wsparcia.
Setki rozmow ze specjalistami, lekarzami, pacjentami... itd itp.
I jak juz wiedza co maja kupic to dopiero robia przetarg.
Przy ich skali zakupow sa w stanie wynegocjowac ceny, jakie pojedynczy szpital w zyciu by nie dostal.
Pomijajac ze przez wiele miesiecy kasa lezy na procencie w banku i tez zarabia.

To jest zajebiscie proste i szokujaco skuteczne. A efekty ich pracy widac prawie w kazdym szpitalu.

A ze orkiestra czesc pieniedzy bierze na swoje utrzymanie.. no k** a za co ma funcjonowac???
Nie wydaje mi sie zeby Owsiak jezdzil lepszym samochodem niz ten zlodziej z Torunia ...

Niech rozglosnia z Torunia zrobi komisje sledcza na temat pomocy dla stoczni ktora w przedziwny sposob zniknela i do dzisiaj nie ma po niej sladu......

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org