Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kasia Tusk, córka jasnie nam panujacego Donalda Tuska |
za darmo to boli gardło hehehe . ja proponuje żebyś pojechał do kiśielnicy (do serduszka) tam są fajne dziewczyny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kasia Tusk, córka jasnie nam panujacego Donalda Tuska |
desperat....szukac laski w ten sposob.moze ktoras sie w koncu zlituje.dziewczyny nie okazcie serce,przytulcie misia!!!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ile razy mam tlóaczyc rze to KU___ RWA nei jes ta TA MADZIUS KTURA POLYKALA ITP !!!
|
|
Wsiądź do tej koparki i sam zacznij odśnieżać jak ci to tak przeszkadza, może zrobisz to lepiej!
|
|
No jeszcze jednak cos dodam ;P A mianowicie.... dla mnie facet musi umieć krzyknąć, tupnąć nóżką... Żadne podnoszenie rąk czy wyzywanie... ale to musi być mężczyzna z krwi i kości a nie... hmm... laluś nie mający swojego zdania. o! ;P
|
|
Wszyscy narzekają,światełko było,i nawet lepsze niż "sylwestrowe"miasta.ATM zrobiło je profesjonalnie i tylko po kosztach zakupu,więc jesteśmy im wdzięczni za to.Powodów do narzekań zawsze się znajdzie,ale zamiast narzekać,może pomożecie sami w tej ciężkiej pracy jaką jest finał,to nie tylko zabawa. Ci co pomagali nam,wielkie dzięki.
|
|
o lolciu :D Aż mi smutno jak czytam, że tyleeee łomżyniaków jest smutnych i samotnych... Chłopakiii do bojuuuuuuuuu ! :D
|
|
o jezu koniec tematu :P
|
|
Tam gdzie etatowcy spoldzielni mieszkaja to odsniezone he "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |