środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy łomżę można nazwać bezpiecznym miastem?

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy łomżę można nazwać bezpiecznym miastem?

Uwaga Uwaga Uwaga!!!

Łomżyński Sztab WOŚP ogłasza że zostało nam troszke biletów na pociąg ŁOMŻA ŚNIADOWO ŁOMŻA.

W związku z tym ogłaszamy że jutro w dniu 10.01.2010r przed wyjazdem szynobusu do Śniadowa z dworca PKP przeprowadzimy licytacje pozostałych biletów. UWAGA licytacja na pozostałe bilety będzie przeprowadzona między 14.00 a 14.30 przed odjazdem szynobusu.

UWAGA UWAGA UWAGA tego jeszcze nie było, osoba która wylicytowała bilet VIP nr 100 po opłaceniu za bilet , zrzekła się do niego prawa i przekazała go na ponowną licytacje.

Powtarzam bilet numer 100 VIP będzie można licytować z pozostałymi biletami na scenie na dworcu PKP !!!!!!!

Dla przypomnienia bilet VIP upoważnia do zabrania do pociągu 1 osoby towarzyszącej, dodatkowo osoba ta otrzyma odjazdowy gadżet WOŚPu !!!!!, 3 dodatkową atrakcją jest przepustka VIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Więc czas zacząć szykować pieniążki :)

Dodatkowo chciałem napisać że podczas przerwy w meczu piłki nożnej Policja vs. Wojsko który odbędzie się w Hali Olimpijczyków na ulicy Ks.Anny 18 Odbędą się licytacje KOSZULKI WOŚP oraz APTECZKI WOŚP

Oczywiście cały dzień podczas koncertu na scenie na dworcu PKP będą odbywać się licytacje różnych gadżetów itp.

Zapraszamy do licytacji :)

Treść jest ukryta

Krzychu trzymaj się i nie słuchaj ludzi bo ludzie mają języki i niekoniecznie do dobrych celów. Pozdrawiam Ciebie i Twoją mamę

Angel co do mnie.. nie mam pojecia czemu to napisalas:D ale jestem zmeczona wiec moze dlatego ;P
Fakt faktem why to dziewczyna sie puszcza a nie facet? a wezmy pod uwage odwrotna sytuacje : to dziewczyny inwestuja w ciuchy makijaz itd zeby isc na disko poruszac tylkiem i zakrecic tego tam frajera, ktory wiadomo.. kawalek cycka zobaczy i poleci.. wiec panna skorzysta. ;] On się jej odda, ona jest bohaterka... jedna dyskoteka.. paru napalonych fagasów miała :) jest się czym chwalic... ale nieeee... nigdy tak nie jest.. Kobieta zawsze jest szmata w takim wypadku.

No a jak już przywołujemy wspomnienia... dwóch moich facetów ,,odkochało się,, we mnie w przeciągu noo.. tygodnia ;P dlaczego? dlatego bo według mnie zaczynali się angażować, a czego chyba nie chcieli więc... zaczęli spotykać się z innymi dziewczynami...zaczynać od początku :) ( z obydwoma byłam mniej więcej po pół roku ) Choć może chodziło o sex? bo stety/ niestety ze mną trzeba ,,pośmigać,,...

moj numer fona 608 058 726

mamy taki dzichat że wszystko sie przyda.

aktualnie potrzebujemy na gwałt przyczepy campingowej.
Jak ktos jest w stanie pomóc to prosimy o kontakt

Donald: do twojej swiadomosci powiem Ci, ze nie potrzebuje zakladac dwoch nickow, bo mam duzo prawdziwych przyjaciol, ktorzy znaja moja sytuacje i sa za mna i ich za to cenie:) a czytajac niektore wypowiedzi bo patrze, ze troche ich nabylo sie, to mozna tylko sie zalamac ile "zyczliwych" ludzi jest wkolo. pewnie wiekszosc na ulicy jak mnie zaczepia i mowi, ze 3ma kciuki za mnie itd.itp. to pozniej za plecami obgaduje. szkoda slow, bede robil co zamierzam bo sie nie poddam i bede dążył do celu, chce byc jak najsprawniejszy. i tak jak wyzej : "syty glodnego nie zrozumie" no coz...

P.S. to jest moj jedyny nick na tym portalu!!!! bo to by bylo troche zalosne, zeby sie podawac za kogos innego, poprostu zal!!! pozdrawiam:)

www.wosp.lomza.pl

wszystkie informacje sa na naszej www

;-)

odswiezam ...:P

ja nie dam mu ani grosza... ;)

???

bylem dzis kolo 16 na gielczynskiej zamkniete .. zadnej kartki .. godzin otwarcia ..kompletnie nic... masakra ... wieje tu wiocha ...

no mozna i tak otworzyc 50-tego kebaba ... ale zeby zjesc cos .... to tu sie nie da ...

pewnie tak... nie latwiej sie a CB zapytac .... najswiezsze wiadomosci i wogle ...

a co zalalo ta droge ?

A najlepiej daj jej adres na nasze forum i się sama dopyta. oj dowie się --dowie.

Miało być ale podobno drabinę ukradli.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org