czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lepper: Nie będzie budżetu, będą wybory.

Niech się spełnia lub nie, nie obchodzi mnie to... :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lepper: Nie będzie budżetu, będą wybory.

Maciek: a o co ci tak naprawdę chodzi ??? Wogóle się do Ciebie ani razu nie odezwałem. Jak prześledzę posty, to okazuje się, że wymieniłem kilka razy uwagi z ryskago. Co ci przychodzi do głowy, twierdząc, że w jakiś sposób odnoszę do Twojej sytuacji: zawodowej, czy też rodzinnej. Jesteś jakiś przewrażliwiony. Przeczytaj wyżej: nawet na południu Polski wnuczki są zadowoleni z dziadostwa. Zamiast się unosić, może jakąś robotę byś zaproponował. Czuję, że niedługo wywalą z obecnej.

dobra, odpuszczam ten temat. Aczkolwiek, jeżeli będzie zgoda na ptysiowe tranwaje to popieram także światełka na przejściach w kształcie panny z dużymi cyc...., tfu -- włosami, chciałem powiedzieć. I wogóle dziś jestem za: Gierkiem, MAKRO, ZOMO, ŁKS-em i Radiem Ojca niejednokrotnie przełożonego - Borowika, czy jak mu tam (jakoś grzybowo czy ch..owo- ale zapomniałem). Pozdrawiam wszystkich z poczuciem humoru !!

"Laura Bush, żona prezydenta USA, zrezygnowała z kolacji w jednej z najsłynniejszych belgijskich restauracji w brukselskiej dzielnicy Sablon, gdyż restaurator odmówił zamknięcia w tym celu lokalu dla innych gości" - to wiadomość stacji RTL. Dla mnie, jako Polaka i Łomżyniaka to kompromitująca wiadomość. Przecież nie może nam - europejczykom zmieścić się w głowie, aby dopuścić się takiego nietaktu w stosunku do zaprzyjaźnionego sąsiada zza wody. Czy również pozbawieni konwenansów mają być teraz także władze USA w stosunku do odwiedzających ich Polaków - europejczyków ?? Bo Belgia i Polska to jedno przecie: EUROPA !

Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...

ja proponuję połączyć mój pomysł z pomysłem ptysia. Gazowe balony rozsławią łomżyński bigos na całą Europę, ba - może cały świat !!!

Autor: evaa (212.244.128.---)
Data: 17-09-04 22:01

Zbychu - ale w tych sprzecznosciach jest bynajmniej jakas metoda, dlatego chyba my lomzyniacy, jestesmy tak bardzo oryginalni - trzeba bowiem posiasc te umiejetnosc popadania z jednej skrajnosci w druga - z zachwytu, euforii po narzekanie, niezadowolenie - krytyke wrecz....:))
Poza tym - wszedzie nas pelno, za zachodnia granica... za oceanem nawet:))
Jak spiewala p. H. Bielicka bo...."my z Łomzy"...:)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Kurna, Evoo,
Coś w tym jest...

A ciągnie Ciebie w tym kierunku?

ja tam Łomży o nic nie obwijam bo Łomza jest jaka jest i tyle.

No ja też tego nierozumiem oni są tam chyba tylko poto aby być i sie pokazać jak oni zamiast spiewać to są tacy co oni tylko mówią a nie śpiewają.

jak w temacie...predzej predzej!!!!

Łomża jest jaka jest i każdy jest jaki jest !!

...leśna ciiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaa... ech...

Teraz to mi G. Turnalem delikatnie zalecialo:))

Potem ludzie bedą ich wytykać palcami.

Jesli chodzi o ten marketing naszego piwa to pozwolcie, ze powtorze pewna anegdotke, ktora juz tu kiedys umiescilem (wlasciwie to chyba byly moje pierwsze niesmiale kroki na tym forum).
Otoz kiedy kilka lat temu, po 26-ciu latach, znow odwiedzilem Polske, no i oczywiscie Lomze (chociaz tylko tak, przelotem), na obiad tam polecona nam pewna restauracje (ta na Rybakach, tuz u pdnoza bylej muszli).
Oczywiscie, zaraz poprosilismy o 'Lomze' i wybrazcie sobie nasze rozczarowanie kiedy poinformowana nas, ze jest tylko Zywiec.
Ba, nawet ta pani kelnerka tez okazala sie osoba 'importowana', ponoc z Elblaga.
Miejmy nadzieje, ze takie 'anomalie' juz tam nie istnieja, no i 'ostrzegam', ze mam zamiary to osobiscie sprawdzic! :)))
wychu

...choć nastroje gorące :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org