Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan Winko i ŁKS |
ej no luudzie proszę was NIE ZMIENIAJCIE TEMATU o ile się orientuję to jest tu mowa o byłych uczniach LE za sprawą "pewnych" ludzi (niech się domyślą) niemal wszystkie posty z czasem stają się nie na temat i można w nich sobie tylko poczytać o nasze j ortografii czy kulturze "osobistej"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pan Winko i ŁKS |
Chodzi mi o to że tamten temat ejst już zamknięty: było ogłoszenie o KJS, był KJS i wrażenia po nim. Nie można go ciągnać wnieskończoność, zresztą gdyby tak ciągnieto tematy to ile stron miałby obecnie temat o Hipermarkecie ;/
|
|
popieram !!
|
|
a jakim ma być sklep na Bawełnie ?
|
|
Niewiem sam napewno spożywka !
|
|
Dziś idąc Zjazdem obok ogólniaka patrzyłem na nasz Hotel Polonez i zrobiło mi się smutno bo widąc go w takim stanie to się krew w żyłach zalewa ten hotel jest prawie jedenym z takich najwiekszych hoteli w Łomży i jeszcze stoi przy najbardziej ruchliwej drodze i na skarpie czemu nikt tego hotela nie remontuje on chyba od poczatku zbudowania nie był remontowany brzydki poprostu nie wiem jak jest w środku w pokojach ale recepcja jest nawet Ładna :) i kto jest właścicielem tego Hotelu Czy GROMADA ?
|
|
A te światła będą obowiązywały tramwaje ?
|
|
No właśnie niemaja pieniedzy na remont Hotelu ? czy Łomza jest piekna ? ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Kiedy się zacznie remont ratusza ?? i jak mają go odbudować jak wygladał wcześniej czy jakoś innaczej ?jak byście chcieli zeby wygladał ratusz i jego otoczenie ? moze tak jak kiedys :> jak kamieniczki mają robić to niech robio wsio .
|
|
Nastepna inwestycja ? Ale niewiem czy stać miasto na remont "RATUSZA" ? Z kad oni wezma te pieniądze ?
|
|
ale on nie jest taki wysoki i w takim miejscu jak hotel POLONEZ :P
|
|
Ale jest PKS
|
|
No jak mają w planach remont ale nie ma komu budować :(
|
|
No no no to mi się podoba :D mnie ofk możesz pisac na to :D
|
|
A robić nie ma komu ! uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
nom nima komu a szkoda :(
|
|
i w tym jest problem
|
|
temat by trwal dotad az by sie wyczerpal, a zakladanie nowych to zasmiecanie forum użytkownik usunięty
|
|
co z tą podwyzką na wodę
|
|
jak ktoś powiedział: jeśli umiesz liczyć licz na siebie.
|
|
Wychu, Co dobrego u Tiebia? Tyle się ostatnio "nakociło" tych tematów i pościków, żem Cię przeoczyła... Aaaaa zresztą, do kogo ja mówię??? Przecie Ty tera spać idziesz, a my do robotyyyyyyy! No to dobranoc, miłych snów z Łomżą w tle... Pozdrawiam Ryskago
|
|
Ciiiiiiiicho Zibi, bo jeszcze jaki biznesmen usłyszy i weźmie się za marzeniowe interesa, albo rząd nam je opodatkuje... :)
|
|
Moim marzeniem jest Tramwaj :D
|
|
Postaraj sie kupic z 6 hektarow ziemi w Lomzy albo w okolicy ,tylko w jednym kawałku ,a zrozumiesz czemu tu nie ma zadnych fabryk i nigdy nie bedzie.Potem uzyskaj zezwolenie na jaka kolwiek zabudowe na tej ziemi,potem spróbuj cos postawic w zgodzie z obowiazujacymi przepisami prawnymi i jeszcze jesli zostanie ci troche latek z krótkiego ale intensywnego zycia ,czekaj na zyski.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |