Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niejaki Lis nominowany do Hieny Roku! |
Czy ktoś wie gdzie w najbliższym czasie zaczyna sie taki kurs,zależy mi na czasie a w mojej parafi teraz takiego nie ma,z góry dziękuje za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niejaki Lis nominowany do Hieny Roku! |
Nie wiecie kto stoi za tymi kradziezami?! To adamosxx i jego ekipa z pisu:))))
|
|
u ruskich na rynku
|
|
pewnie to taka sama bujda jak cosmeo, ktore szukalo kosmetyczek a tak naprawde oferowali 3.000zl za nagie zdjecia
|
|
w stokrotce chyba widziałam
|
|
Witam.Mimo, iż nie mieszkam juz jakiś czas w Łomży to nie mogę stwierdzić że nie ma tam świetnych kobiet i mężczyzn...Pewnie że są.Narzekają tylko zranieni, którzy raz czy dwa dostali kopa...nie generalizujmy i nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka...Tomek nie wiem ile masz lat...ale napewno znajdziesz tę wymarzoną,nie idealna bo takich nie ma nigdzie.A tak na marginesie to ja posiadam prawie wszystkie cechy, które wymieniłeś;)Pozdrawiam
|
|
Mój WZ trwał 10 minut
|
|
Czesc jestem już po wszystkim znaczy tak myslałam. komisje lekarską mialam przed swietami oczywiscie wynik zdolna do sluzby. wczoraj dostalam list ze mojej postepowanie zostalo przerwane z przyczyny takiej ze moj brat byl 10lat temu karany czyli wyrok w zawieszeniu. A oni teraz sie obudzili ze nie moge starac sie do słuzby no przepraszam bardzo ale bliskie osoby sprawdzane sa na samym poczatku postepowania. Jednym słowem jeśli nie masz wujka w pilicji to nie ma na co liczyc
|
|
zartuje, tak tylko sprawdzalem ;)
|
|
W którym dokładnie miejscu jest ten sklep na Piłsudskiego Nie jestem z Łomży , będę jechał od szosy zambrowskiej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |