czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rudy otworzył oczyszczalnię... działającą od kilku miesięcy!

a co to jest kebab?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rudy otworzył oczyszczalnię... działającą od kilku miesięcy!

ja moge ci zrobic ekstremalny kurs przedmalzenski,po nim nic nie bedzie juz straszne,nawet tesciowa

tak,prowadzi wszystko,nawet walec drogowy

Treść jest ukryta

Chesapeake - ja nie napisałam, że Ty tak powiedziałeś do kobiety, do Ciebie było to co było :) No, ale i nie Ty jeden boisz się samotności w późniejszym wieku :/ Widzisz w pracy nie masz zbytnio kobiet, a jak są to mężatki, to co ja mam powiedzieć... :/ Jak ja przez pracę zdystansowana do ludzi jestem, co co osoba to lepszy przypadek :( Chociaż jest wesoło :D Jak coś to ja na kawę mogę iść, a co tam :)

Biess(pieczny) - Ty to masz pomysły... Może i nie głupi, ale nie na te forum :/
Chodź w sumie ja wychodzę z założenia, że lepiej spróbować niż kiedyś w przyszłości żałować, że tego lub owego się nie zrobiło :D A to, że mało jest odważnych - nie prawda!! Ja tam się nie boję wyzwań :P

Flower82 - jak ktoś raz dostanie kopa i jest w miarę inteligenty to wyciągnie wnioski... Ideały są, ale każdy na swój sposób :D

Tomek+ - są porządne!! Oj, widzisz nie zauważyłam Twojego nr GG, bo bym się odezwała :)

xxxANGELxxx - może miała byś ochotę się spotkać na tą kawkę jeżeli nie jesteś zajęta :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org