Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rudy otworzył oczyszczalnię... działającą od kilku miesięcy! |
a co to jest kebab?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rudy otworzył oczyszczalnię... działającą od kilku miesięcy! |
|
ja moge ci zrobic ekstremalny kurs przedmalzenski,po nim nic nie bedzie juz straszne,nawet tesciowa
|
|
tak,prowadzi wszystko,nawet walec drogowy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chesapeake - ja nie napisałam, że Ty tak powiedziałeś do kobiety, do Ciebie było to co było :) No, ale i nie Ty jeden boisz się samotności w późniejszym wieku :/ Widzisz w pracy nie masz zbytnio kobiet, a jak są to mężatki, to co ja mam powiedzieć... :/ Jak ja przez pracę zdystansowana do ludzi jestem, co co osoba to lepszy przypadek :( Chociaż jest wesoło :D Jak coś to ja na kawę mogę iść, a co tam :) Biess(pieczny) - Ty to masz pomysły... Może i nie głupi, ale nie na te forum :/ Chodź w sumie ja wychodzę z założenia, że lepiej spróbować niż kiedyś w przyszłości żałować, że tego lub owego się nie zrobiło :D A to, że mało jest odważnych - nie prawda!! Ja tam się nie boję wyzwań :P Flower82 - jak ktoś raz dostanie kopa i jest w miarę inteligenty to wyciągnie wnioski... Ideały są, ale każdy na swój sposób :D Tomek+ - są porządne!! Oj, widzisz nie zauważyłam Twojego nr GG, bo bym się odezwała :)
|
|
xxxANGELxxx - może miała byś ochotę się spotkać na tą kawkę jeżeli nie jesteś zajęta :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |