Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża na I w Gazecie!!!:)) |
A co zrobicie z niesprzedanymi biletami?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża na I w Gazecie!!!:)) |
do czego doprowadzila ta PO i jej standardy
|
|
calkiem ciekawa sprawa mi sie spodobalo.Stan paliwa,pasarzerow, stan samolotu Niezla sprawa Zu USA tez sluchalam ale samoloty polskie sa jednak lepsze
|
|
adamos, zapomniałeś dodać, że Balcerowicz musi odejść... już takich rzeczy się chwytasz populistyczny topielcu?! widać dobrze nauki od swoich mentorów pobierasz. tylko pluć potraficie :) wybaczcie offtopa, ale to już przesada...
|
|
na niesprzedane bilety mamy kilka rozwiazań :) dziekujemy za bardzo ładne ceny VIPowskich biletów Siema!
|
|
a będzie można je nabyć przed odjazdem szynobusu?
|
|
możliwe że zostawimy kilka sztuk biletów na jakaś ostateczną licytację, ale ile i czy zostaną to na chwilę obecną nie mogę stwierdzić.
|
|
na krasce bodajrze kiedys sie pytalem do cos okolo 100zl
|
|
na krasce fachowa robota i tanio
|
|
ja na krasce zrobiłem juz pare somochodow i jest dobrze
|
|
Czyszczenie internetu - dobre :):) Ciekawe czy przed tym czyszczeniem zrobili kopię zapasową całego neta (pewnie nie bo to potrafi tylko Chuck Noris)
|
|
w całej polsce grają ten sam rodzaj muzyki, chyba widzę powiązanie z przystankiem woodstock. jak chcesz dja posłuchać to idź do yamy albo nie wiem gdzie jeszcze w łomży, no chyba, że jesteś djem i chcesz zarobić, wtedy możesz mieć żal do organizatorów, że dają zarobić komu innemu, bo nie oszukujmy się, za darmo oni nie grają. :) pozdrawiam i bardzo się cieszę, że dworzec kolejowy choc na parę godzin odżyje.
|
|
Jaka ty jestes chora.... jakie znajomosci... Jak ktos sie kula zamiast chodzic i jest szerszy niz wyzszy ale jego proby zbicia nadwagi innymi sposobami nie daly efektu to dostaje te tabletki.... I wierz mi ze to nie wynika ze znajomosci... Lekarze je niechetnie wypisuja bo wywoluja duzo skutkow ubocznych. Rusz lepiej tylek na silownie wez sie za jakis sport i diete. Samo zarcie tabletek nic ci nie da wierz mi....
|
|
działa od 9 rano do 24 w nocy
|
|
kiedyś były inne czasy, nie było komórek, teraz widzisz, każdy ma przy sobie swoje cb radio-komórke ;P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |