piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POLACY PILNUJCIE SWOICH PORTFELI/kont/

Przecież ona nie szuka męża ani nawet chłopaka, tylko partnera na jeden wieczór, który nie musi być bogaty . Ważne, żeby fajnie się prezentował, umiał tańczyć i odpowiednio się zachował . Moim zdaniem nie powinien za to dostać pieniędzy . Idzie za darmo na elegancką imprezę . Dziewczyna i tak sporo musi wybulić, bo przecież płaci też za osobę towarzyszącą i odpowiada za jej zachowanie . To jej ryzyko, bo często zdarza się, że taki osobnik natruka się, zrzyga i śpi pod stołami . Dziewczyna potem wstydzi sie przed nauczycielami i koleżankami za niego . A to, że w taki sposób szuka, to nic nienormalnego . W dużych miastach już od dawna tak jest . W szkołach działają nawet specjalne agencje, które kojarzą pary na taki wieczór . Nie każda musi przecież mieć chłopaka , a nawet o kolegów czasem ciężko, jeśli w klasie jest duża przewaga dziewczyn . Często też dziewczyny pochodzą z takich środowisk, że wśród ich znajomych nie ma chłopców . Poza tym chłopcy często gęsto też mają z tym problem . Nie wszyscy są śmiali wobec dziewczyn . Bardzo dużo takich siedzi w internecie i tutaj rżną bohaterów, a w rzeczywistości nigdy słowa by z dziewczyną nie zamienił . Podsumowując temat, nie próbujmy wyśmiewać nikogo, kto w tym momencie jest w desperacji i podejmuje różne próby, aby iść z kimś na jedyny taki bal w życiu . To jest tylko ich ryzyko . Ten , kto idzie jako osoba zaproszona nic nie traci . Bo co może stracić ? Wspaniały wieczór przed telewizorem czy komputerem ? Jeśli mimo wszystko stwierdzi, że nigdy więcej, to i tak żadna to strata .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POLACY PILNUJCIE SWOICH PORTFELI/kont/

po zaświadczenie poszłam że jestem bierzmowana ( bo potrzebne to było do bycia chrzesną )
To ksiądz wypisał oczywiście i wyciągnęłam rękę to trzymał aż sama się zorientowałam że o pieniądze chodzi to powiedziałam:
ile
a on no ludzie różnie dają 50-70

więc na wszystkim zarabiaja
Nie ma nic za darmo nawet w kościele

http://www.youtube.com/watch?v=6CLg8No_bH4&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=gEXb0swx4MI&feature=related

Komentarze miażdżą system :D

Swoją drogą "widzowie" zachowali się jak debile... Zamiast gapić się na niechybną stłuczkę mogli uprzedzić wjeżdżających...

maniuszek : laserem czy jak? laser sie robi na zime cymbały bo latem to jest niebezpieczne i bnie mozna sie opalac... zal

a no

stara gwardia jeszcze istnieje :P

hehhehe tak jak autor zauwazyl komentarze miazdza :D

DiDi

Chciałabym nauczyć się zjeżdżać na nartach . Nie stać mnie na podobno drogie lekcje u instruktorów . Czy można nauczyć się jakoś samemu ? Czy faktycznie instruktor jest niezbędny ? Proszę o szczere i na temat podpowiedzi, za które z góry dziękuję . Jasiu smietana może się nie trudzić i w ogóle nie wypowiadać, za co też z góry jemu dziękuję .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org