piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ceni się jak... Dobosz!!!

MAm pytanie. Które z liceów z Łomży polecacie ? I dlaczego ? Jak ktos wie coś no, o poziomie i nauczycielach, to byłabym wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ceni się jak... Dobosz!!!

alibi150793@poczta.onet.eu mam kumpla ktory tez ma bmw 5 starsza i 5 ta nowsza

napisałam ci meila, także dzięki za pomoc
pozdrawiam

Witajcie. Mam pytanie do osób które otrzymały list z kwp o przerwanym postępowaniu bez podania przyczyny, dziś przeczytałem na stronie policji że w tym roku ma być przyjętych około 4000 osób, jak się na to zapatrujecie? Czy składacie już ponownie dokumenty? Czy nie macie obaw że i teraz po przejściu paru etapów dostaniecie list z tym samym co wcześniej ( mi przysłali list po zaliczonym WZ zostały mi tylko badania), Jak ma się do przerwanej rekrutacji zaliczony multiselect który rzekomo ważny jest rok czasu?? Nie wiem czy znowu nie zostanę puszczony w balona :(

Apokalipsa dzwoniłem dziś do rekrutacji bo czekam na MS, a two i tsf miałem w połowie sierpnia 2009. Pani mi powiedziała, że dopiero biorą osoby z maja, a z sierpnia mniej więcej będą brać za 3, 4 m-ce :/ od polowy sierpnia czekam już 4,5 miesiąca, a pamiętam po testach w pile dzwoniłem do rekrutacji zapytać się co, jak i kiedy z MS powiedziano mi, że 3, 4 m-ce muszę czekać, a już minęły 4,5 a jeszcze mam czekać kolejne 3, 4 m-ce masakra tylko się powiesić.

KWP Gorzów Wielkopolski

Dar-Mar na Wojska Polskiego

no to stało się w końcu coś?

Z skąd to takie idiotki się biorą ze albo na wesele albo na studniówki chłopaków szukają na 4lomza,przecież to kicha jak nie wiem.Nie umiesz sobie chłopaka znaleźć dziewczyno.

Wiem ,ze można ,np w zoologicznym na rogu ( nazywa się Norsław Ramotto czy cos takiego ) bo sama widziałam jak strzygli tylko pytam sie jakie ceny itd

kingdeo a na jakiej stronie to wyczytałeś? że mają przyjąć 4000 osób? podaj link,

turboneta jak wrażenia :)) podziel się z nami :) ps. ile średnio punktów mieli ludzi którzy są z Tobą, czyli dostali się na 31 grudnia...

pozdrawiam

Mr Pan dziękuję za radę :)
A jakie są tam ceny? Przystępne czy raczej nie?

Dzięki :)

po pijaku tak sie zdaza .... ;-)
wiec bez stresu :D

dzis ty jutro ktos inny :d

jakbys sie czegos dowiedzial daj znac na forum bo tez jestem zainteresowany wyjazdem :)

latozdurex ok ;) więc wszystko wyjasnione

jeju a moze nie ma wrrod znajomych kolegi z ktorym mogła by pójść

tak, tak i te kontrole nad zmyslowymi kobietami maja ksieza ktorzy sami nie moga sie kontrolowac i jezdza do burdeli z moniakami. Prawda jest taka, ze skoro kosciol sam nie przestrzega swoich zasad, ktore sa po prostu dla zasady to niech nie oczekuje tego od parafian. Bo sory ale grzechem to jest kradziez, morderstwo itp. a nie milosc fizyczna do osoby do ktorej sie czuje takze milosc psychiczna. Niestety taka anatomia ludzka, ze kazdy zdrowy czlowiek uprawia seks, bo jest on nie tylko dla duszy ale i dla ciala co jest udowodnione medycznie, a seks byl, jest i bedzie pozamalzenski i juz! A kobieta jesli chce to ma prawo chodzic nago po ulicy ale nikt bez jej zgofy nie ma prawa jej palcem dotknac, wiec kazdy niech sam panuje nad swoja zmyslowoscia

latozdurex do mnie ? chyba jednak nie bo ja nie jestm Renatka ;)
Ależ oczywiscie ze sie na facetach znam.Nawet po twoim nicku stwierdam że nie powinieneś wypowiadać się o POŻĄDNYCH KOBIETACH.
Bo sam taki nie jesteś ;p
pzd ;)

Kto wie czym zajmuje się cały rok OKE bo ja nie wiem i ile mają ...rzeczy do zrobienia i ile musza tam ...robic ...ale co (mmmmmmmm)?!!!

"Keep it"

hehe w razie przedluzania mam namiary na osobe sprawdzaona u ktorej sama przedluzam wiec jak cos to moge podac

kto wie jak przestroic tv sony z amerykańskiego na polski

Szukam pratnera na studniowke 23 stycznia jesli ktos jest zainteresowany podaję e maila dorotka2211@amorki.pl z gory dziekuje jesli ktos chciałby pojsc razem ze mna

DiDi

ptysiu91 - znudziło się już Tobie chodzenie z Łukim po mieście? Pamiętamy kim jesteś ;p

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org