Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak indoktrynuje Palikot swoich wyznawców |
i ze mną :D Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak indoktrynuje Palikot swoich wyznawców |
do kitu było w koronie ;-(
|
|
Treść jest ukryta
|
|
skoro wiesz ze jest glupi to po co wogole piszesz
|
|
Na Makowej jest Malinowska właśnie w ten sposób można się do niej umówić W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ale z tego co wiem nie ma ona najlepszej opini.......
|
|
pewnie marzenie na legionow
|
|
Delfi powiem Ci ze zmarnowalas czas zeby dzwonic do niego czy jechac. to jest czlowiek ktory nie nadaje sie na miano weterynarza. wiem co mowie bo chodzilam kiedys z psem do niego i w podobnej sytuacji mnie postawil, po to jest weterynarz-lekarz zeby pomoc a nie jeszcze patrzec jak sie zwierze meczy. zycze mu tego zeby zycie mu kiedys wynagrodzilo za to wszystko! rowniez nie polecam 'weterynarza' K. majacy gabinet na ulicy Krotkiej. pozdrawiam.
|
|
Wafel nie wiem jak teraz ale jak ja bylem kilka lat temu w Goldapii to byly same orczyki nie bylo krzesla i watpie zeby krzeslo tam zrobili. Za mala gorka, ale byc moze sie myle "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
szukam takiego, kogo mozecie polecic ? ----- nie interesuje mnie badanie przez pielegniarke a szanowna pani doktor siedzi jak slup i bawi sie w sekretarke!naprawde mam problem z oczami , dziekuje za informacje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |