Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sukcesy Rady Miasta Łomża |
A młodzieży będzie za kilka lat na dwa gimnazja! To spowoduje wielki upadek miasta pod każdym wzgledem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sukcesy Rady Miasta Łomża |
A jako by można było zrobić fabryke w Łomży ? (........)
|
|
Chciałabym odpowiedzieć na czyjś post że w podlaskim jest podobny hipermarket jak IKEA a jest nim "sklep" znajdujący się w Białymstoku w sąsiedztwie do Auchan Leroy Merlin. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Zauważyłam że pieczywo potaniało :) ale nie wiem czy to wina Stokrotki
|
|
A u mnie to zawsze drogi sklep jest i bedzie nic nie tanieje tylko drozeje !! Nic nie dostaniesz a darmo
|
|
Parę dni temu był nadawany w TVP holenderski program-film o eutanazji. Pomimo że eutanazja jest tam juz legalna to program był wyraźnie przeciw. Regularnie zdarza się tam uśmiercanie staruszków gdy tylko nadarzy sie okazja. Ludzie boją się iść do szpitala nawet na proste zabiegi. Dzieci pozbywają się schorowanych rodziców. Ciekawa była wypowiedz jakiegos lekarza. Jej sens sprowadza sie do tego, że dawniej lekarze starali się leczyć pacjentów do końca i dzięki temu zdobywali wciąż nową wiedzę o chorobach, pacjentach i o sobie. A teraz lekarz nie bedzie walczyl o zycie tylko odpowie choremu ze na taka dolegliwosc to on stosuje tylko jedno ,,lekarstwo". W parszywych czasach przyszlo nam zyc.
|
|
1. jeżeli każdy dzień jest dla niej coraz większym cierpieniem i naprawdę tego chce - tak 2. jeżeli chce, zawsze może się powiesić (wiem że to brzmi zupełnie bezdusznie, ale to tylko odpowiedź na pytanie) niektórzy nie mają siły wstać z łóżka, żeby to zrobić 3. a zastrzelenie człowieka skazanego na śmierć przez tortury tuż przed wyrokiem uważasz za dobry, czy zły uczynek? 4. to było zwykłe morderstwo, już o tym pisałem 5. jeżeli już jest na tyle głupi, to jest w stanie zrobić to sam Ma zowsze Łomża
|
|
masz rację evaa - na tym cała sztuka polega :)
|
|
|
Powinien ktos tu być :P Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |