Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niby portal polityczny |
nie promus tylko PRYMUS chyba :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niby portal polityczny |
Fryzjer pyta klienta: - Pan już chyba u nas był? - Nie, ucho straciłem na wojnie
|
|
Nie zmieniajcie trasy ! Ponieważ wybieramy się tym pociągiem , zrobiliśmy mały rekonesans trasy . I tak : do Łap można przejechać bez problemów , ale gdyby wybrać trasę Łapy - Śniadowo , to okazuje się , że przejazdy kolejowe : Płonka Kośc. - Osse , Płonka Kośc. - Skwarki , Sokoły - Jeżewo , w Jamiołkach Piotrowiętach , we Wnorach Wiechach , Szlasy Lipno - Czarnowo Undy , Szeligi Nowe - Szeligi Stare są w fatalnym stanie . Miejscowa administtracja samorządowa nie dba o nie . Aż dziw , że np. wójt gminy Sokoły , który wraz z miejscowym proboszczem jest największym przeciwnikiem idei W O Ś P ,majaczy coś tam o chęci przejęcia przez samorząd tego odcinka torów kolejowych . Ustalona trasa jest na dzień dzisiejszy najlepszym wyborem . A więc - jedziemy !
|
|
Biernaczento zgadza sie a to juz przechodzi ludzkie pojecie.. Kobiety chca dorownac facetom ? szkoda tylko ze w taki sposob.. zycie.. pozdrawiam:)
|
|
Ty nam powiedz ;)
|
|
a ja mysle ze sympatyczniej jest isc gdzies gdzie jest miła obsługa.. a nie wysłuchiwanie jakis bzdur i wcale mnie nie dziwi ze poszla do fryzjera sie zrelaksowac.. jak ktos lubi taki rodzaj odpoczynku to ja nie widze problemu.. :)
|
|
Chilli pizza bardzo dobra, jadam często. Choć ostatnio ta z Czterech Pór Roku w moim osobistym rankingu wygrywa ;)
|
|
Po prostu debile...
|
|
zmień fryzjerkę i po problemie
|
|
w sylwester czynny ??
|
|
Jechałam do RAKOWA BOGINIE (to po drodze na Wizne) to płaciłam 25 zł, ale przed dogadałam się z kierowcą. I podkreśle była to I taryfa , w Sylwestra jest II lub III. Więc płaci się 1,5 x więcej. Pozdrawiam. Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |