niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Samoobrona w Łomży

Masz rację. Chyba sklepikarze zapłacili adminstratorowi za blokowanie głosów za budową supermarketu. U mnie przez 2 kolejne dni, gdy wysłałem e-mail za budową - pokazywały się tylko wyniku sondy, gdzie w niesamowitym tempie rosły głosy przeciwko, natomiast głosy za były cały czas takie same. Na początku sondy proporcje były odwrotne i to kilkakrotnie. Coś tu jest nie tak.
A swoją drogę jakim prawem garstka sklepikarzy, uzurpuje sobie prawo do rządzenia miastem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Samoobrona w Łomży

Witam wszystkich forumowiczów. Dzień dobry.

Wracam jeszcze raz do tematu nie zaśmiecania Łomży. Chciałbym się przypomnieć chociaż raz dziennie, dobrze że może jedna osoba przeczyta ten post i już jeden papierek więcej będzie w koszu, a nie na ulicy.

Pozdrawiam.

robs ja ciebie rozumiem ,ale ile lat można rozmawiać , trzeba się w kącu na coś zdecydować życie upływa tak szybko .

z całym szacunkiem "robs" - "potzreba rozmowy, dialogu, szukania inicjatyw, jeżeli tego nie będzie i ŁOMŻY NIE BĘDZIE." BYŁ A POT R Z E B N A W 1999 ROKU w czasie slawetnej reformy administaracji ALE WŁODZRZE WOJEWÓDZTWA , MIASTA ZAMKNĘLI GĘBY NA KŁÓDKĘ DELIKATNIE MOWIĄC I PO CICHU ROZGLĄDALI SIĘ ZA CIEPŁYM STOŁKIEM !!!!!!! .jak w tej chwili wygląda argumentacja "że bedzie mniej administracji" ? W TEJ CHWILI NAWET SPOKOJNIE NIE MOŻNA SPLUNĄC , BO NAPLUJESZ NA WÓJTA , PLEBANA , PANA , MARSZAŁKA ,STAROSTE , JAKIEŚ INDYWIDUM GRODZKIE , PREZYDENTA , BURMISTRZA - nawet nie wiem czy czy wszystkich wymienilam????? JESZCZE TROCHE TEJ PARANOJI TO KAŻDY BEDZIE MIAL WLASNE PRYWATNE PAŃSTWO . DRODZY MIEJSCOWI NOTABLOWIE STOWORZYLIŚCIE SŁAWNE "PIEKIEŁKO POLSKIE" TEMU MIASTU!!!!!!!!!!!!! najlepszym przykladem jest "eurodeputowany" MICHAŁ KAMIŃSKI - nawet się nie zająknie na czyich plecach znalazł się w sejmie a potem dalej!!!!!!! OBY TAK DALEJ " po nas choćby potop".!!!!!!!!!!!!!!!

śledzie i tak i tak zakoszą - jeśli wyczują dobry interes. cytuję p. kurylczyka "nie może tak byc ,aby Via Baltica" omijala Białystok " a więc to samo może dotyczyc IKEI

Każdy ma inne zainteresowania nie ma dwóch takich samych osób.

Najbardziej to chyba śledziom zależy, zeby u nas nic niebyło i żeby jeździć do nich na większe zakupy.
1. Widocznie oni mają w Łomży swoich ludzi żeby nas cały czas dołowali, przecierz to trwa od dzieśięcioleci.
2. CZy ktoś potrafi wskazać tych ludzi co pracują dla sledzi???

Przecież, jak powstawały województwa w 1975 roku, to całą władzę przywieźli ze śledziowa, i tak się zadomowili, że teraz trudno ich wykurzyć a przy okazji robią krecią robotę.

Pozdrawiam.

Taaaaaaaaa i cała Łomża by szturmowała dziś na obniżki w MediaMarkt Bo jest Wekend bez Vat-u ?!!!

Mediamarkt ? nie dla idiotów ?!

Witam!

Jak napisałem w poprzednich postach , że napewno na przeszkodzie staną pieniądze, których u nas zawsze brakuje, ale przecież to tylko propozycja do dyskusji, mamy w tej chwili dużo ważniejszyh spraw. Niemców rzeczywiście stać na takie kontrowersyjne nowinki.

Pozdrawiam.

Witam!

Pracodawca musi mieć wolny wybór pracownika nie będzie zatrudniał kogoś nieprzydatnego. Ale człowiek ma zawsze przekorny charakter, że jak go odrzucają i uważają za nie przydatnego, to stara się udowodnić wszelkimi sposobami, że jest to już dyskryminacja.

heh i tak bedzie muszą już podwyżać bo widzą że tak nie utrzymają się na takich ceneach .

ha. IKEA w Łomży. nie ma takiego sklepu w województwie całym. w pięknym mieście Olsztynie go nie ma a tu nagle w szarej Łomży miałby być.
szalone.

Gondoljerzy napisał:
"Czyli kaleka bez nóg powinien mieć równe szanse w otrzymaniu posady listonosza lub gońca, stukilowa baletnica szanse na zatańczenie w ,,Jeziorze Labedzim" , a analfabeta na prace korektora w gazecie.
Powinni mieć szanse, jesli tego chca, zgadzam się.
Ale nie wymagajmy aby pracodawca nie mial wolnego wyboru w doborze pracownikow, bo dojdziemy do absurdów w równouprawnianiu."

Zgadzam się, że pracę powinno sie otrzymywać zgodną z własnymi predyspozycjami i kwalifikacjami, więc analfabeta raczej nie dostanie pracy korektora. Miałam na myśli raczej to, że nie można uzależniać swych opinii o tych kwalifikacjach na podstawie np. koloru skóry, wyznania czy płci. Po prostu gondoljerzy nie zrozumiałeś mnie lub udajesz, że nie zrozumiałeś.
Pozdrawiam,
Shai

nie chodzę do stokrotki, jakoś mi nie po drodze więc nie wiem jakie są tam ceny.

W 1923 r. Łomżynianki wygrały bieg czwórek dębowych odkrytych ze sternikiem w I Międzyklubowych Regatach Kobiecych w Warszawie. Dystans biegu wyniósł 1700 m. . Zawodniczki z Łomży wygrały ten bieg o trzy długości łodzi. Korespondent "Stadionu" tak to zrelacjonował: "Najpiękniej i najsilniej przedstawiała się Łomża. Nic też dziwnego, że wygrała najważniejszy bieg."

Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. .......................................

Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

"Stadion" - ogólnopolskie pismo ilustrowane poświęcone sportowi

Też będę starała się temat utrzymywać przy życiu, choć widzę, że powinnam słabo to widzieć...

No własnie zgadzam sie z tobą Greatest_DeMoN a kiedy by to bylo mozna zrobić ?

ja proponuję zeby jeszcze raz założyć temat na forum bo komu będzie się chciało czytać ok 50 postów i nic się praktycznie nie dowiedzieć!! niemoralnienormalna załóż nowy post tylko weź w tytule wpisz datę miejsce i jakieś hasło typu "Przybywajcie" (zeby zachęcić!!) i proponuję zebyś była naszym "Liderem" czyli osobą która zbierze to wszystko do kupy!! co do 7 marca to mi pasuje tylko ze zawsze (!!) koncze o 15.20!! więc ok 15.35 było by dobzr bo jeśli chodzi o st rynek to ok tej godziny jest tam najwiecej ludu bo II LO i III LO (któe są w sąsiedztwie) kończą akurat lekcje!! załóż nowy post, wktórego tytule bedzie wszystko!!!! papa :* pozdro jeszcze tu powróce :* pozdro dla zainteresowanych :) i ja mam nową propozycję!! założymy okulary przeciw słoneczne i bedzie pokazywac palcami na herb Łomży i krzyczeć "OOoooOoOo... " :) hehe kto jest za?! pozdro i pa

niemoralnienormalna zostaw mi swoje gg lub napisz do mnie na ulica@o2.pl !! papa

No własnie czytaj uważnie forum ale zgadzam sie z toba !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org