czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co knuje Topczewski?

Uchwała Spółdzielni narusza obowiązujące przepisy więc nie ma mocy prawnej. Ponadto Spółdzielnia ma dbać o swoich członków w nie dobijać ich dodatkowymi kosztami wynikającymi z braku kompetencji Zarządu i rady Nadzorczej.
Uchwałę tę można zaskarżyć w sądzie - najlepiej pozew zbiorowy.
Spółdzielcy z ŁSM nie dajcie się nabijać w butelkę.

(........)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co knuje Topczewski?

www.interneo.pl Z tego co wiem oni zakladaja w calej Lomzy. Mam kumpli na rzadowej i dwornej co maja od nich net

załuż se w inecie http://www.4lan.pl

Witam!

Na www. google niema, ale jest na wirtualnej.

Pozdrawiam!

nie zakładaj w inecie..... lepiej nie...

No to jak gdzie i kiedy bo zalałem do swojej maszynki za całe 20 zeta i mam za co jeździć. Może dzisiaj w 54?

hmm chociaż jak można podlaczyc modem usb , jedyne wyjscie miec telefon z szeptela , a z inetu przeciez idzie przez sieciówke :p

Witam!
Ptysiu, po co wydawać pieniądze na tramwaj w Łomży? Ty to proponujesz. Matyjasz, tobie jak się post nie podoba to nie musisz jego czytać, i później jeszcze odpisywać, dla ciebie to widocznie zbyt trudne tematy, może coś z poziomu przedszkola, żebyś nie musiał wysilać główeczki. A w ogóle to po co jest to forum, żeby móc dyskutować na wszystkie tematy i te błahe i poważniejsze, zależy od gustu każdego z forumowiczów.

Niestety nie mogłem brac udziału w fadomie bo musiałem jechac na jebane PB, na spotkanaich też być nie mogłem bo musze siedziec w Białym (studia dzienne) a co do środowego spotkania to sie nie śmiejcie ale zaspałem ;/

Ptysiu skąd do zciagnąłeś, bo z poprzednich bardzo licznych twych wypowiedzi nie wynika abyś to ty był tego autorem - zbyt poważne jak na ciebie.

aaaa o kant dupy obic te wszystkie lomzynskie pizzerie...jedynym lokalem w lomzy w jakim sie stoluje jest statoil...zazwyczaj w weekend w godzinach puzno mocno nocnych, smak hot doga "...zeszystkimi.." dodatkami daje o sobie znac dnia anstepnego ;P no i ewentualnie SZECHUŁAN, buda z chinskim zarciem na gielczynskeij jakby ktos nie weidzial,kurczak w ciescie,jakies pedy bambusa,huje muje dzikie weze i kawalek psa jest milym urozmaiceniem :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org