Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FORUM'alne Stowarzyszenie Poszukiwaczy Taniego Pańswa |
Moim zdaniem, rzeczywiście osoba odpowiedzialna za zatrudnianie nowych pracowników wykazała się wyjątkową "inteligencją". Zawsze można wymyślić jakiś powód, co do którego nie będzie żadnych posądzeń o dyskryminację. A tak, powie człowiek głupotę i na drugim końcu Polski o tym mówią. ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FORUM'alne Stowarzyszenie Poszukiwaczy Taniego Pańswa |
Ptysiu sorry ale jakie nastepne?A to juz gdzies mamy hipermarket?Chyba nie od tej strony wiezdzam do miasta co trzeba bo nie zauwazyłem..
|
|
No ja juz mam 1 osobe
|
|
Witam! Spółdzielnia uchwaliła taką ustawę , to znaczy wybrani przez nas delegaci i jest ona naprawie.Tak że nic nie pomogą nasze protesty. Płacimy jeszcze do tego 1,30 zł za każdy licznik, żeby potem za te pieniądze u każdego lokatora czy licznik jest dobry czy nie przymusowo powymieniać liczniki przez spóldzielnię. Nowe liczniki mają mieć bardziej dokładny pomiar poboru wody. Niby tonie jest dużo, ale 1,30 zł x 4 liczniki i x 12 miesięcy to daje rocznie sumę 62,40 zł. Płacimy już około 4 lat czyli ja mam już wpłacone ok.250 zł, a ciekwe ile jeszce lat będziemy za to płacić. Tak to musimy płacić za wymianę liczników, a jeszcze za wodę nie pobraną w swoim mieszkaniu. Czy nie byłoby sprawiedliwiej, żeby spółdzielnia płaciła pieniędzmi z funduszu remontowego. Pozdrawiam.
|
|
Najlepiej to kupic sobie w aptece cieniutka igle (taka na strzykawke, waciki do dezynfekcji i samemu sobie zrobic taka dziurke w nosie..
|
|
Witam! Byłoby dobrze żeby były takie podwyżki, można spodziewać się podwyżki o 10, 20 a nawet o 30 %, zależy jaka będzię różnica w poborze wody między licznikami dostawców,a licznikami lokatorów w każdym bloku. Pozdrawiam.
|
|
gondoljerzy napisał: zbój napisał(a): > każdy inny, wszyscy równi. Nie uważasz, że w tym stwierdzeniu jest sprzeczność. Albo inni, albo równi. ----------- Oczywiście, że nie jest to sprzeczność!! Inność to różnorodność... rozmaitość... różnice są dobrodziejstwem, dzięki temu budzi się w nas chęć do poznawania, doświadczania i poszukiwania tego, co nam brakuje w innych ludziach. A równość zakłada, że te różnice [płeć, wiek, kolor skóry, wyznanie itp.] nie są jakąkolwiek podstawą do dokonywania jakichkolwiek ocen. Pozdrawiam, Shai Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |