Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża - miasto skazane na zagładę !? |
OOOOOOOOOOOOO Ciekawie sie zapowiada :p (........)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża - miasto skazane na zagładę !? |
Zależy dokladniej na ile np. mieszkań byz zakladał i z jakiej firmy byś brał internet ! __________________________
|
|
Mad_Blunted_Jazz: chciałem to Gosi także wyartykułować. Jak ona wyobraża sobie gospodarkę rynkową - bez reklamy?? Dzieli ciągle na państwowych i prywaciarzy. Może niech Gosia podejdzie do spółdzielni i zapyta, ile kosztuje mieszkanie, to otworzy oczka, że państwowe to może to i było, ale b. dawno temu. Reasumując: jest "wrażliwa" na potrzeby najuboższych. Chce im pomóc likwidując prywatną reklamę w państwowych blokach. Ma dużą wiedzę na temat "burdelików" (cyt. z jej postu). Pozdrawiam.
|
|
Co rusz tylko jakies podwyżki
|
|
Niedlugo to nie bedzie sklepów osiedlowych tylko na każdym osiedlu zbuzą po 2 bloki a na miejsce bloków postawia hipermarkety niedługo to Łomze rozbuduja po za granice naszego mista.
|
|
I co nadal niewiesz ? Ma zowsze Łomża
|
|
Witam Ptysiu! Niestety nie wiem. Może ty orientujesz się gdzie można taki preparat dostać. W internecie znalazłem, ale to jest strona w jezyku niemieckim, a ja niestety nie znam. Pozdrowienia! uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
ptysiu91 spokojna głowa, na pewno jak już będziesz miał te 18 lat to w Łomży będą rajdy z prawdziwego zdarzenia :)) Oczywiście zależy to chłopaki tylko od nas samych, jak będzie nam się układać współpraca itp.. Czas pokaże Pozdro All Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
Trudno mi powiedziec generalnie nie wiem ile osob by chcialo neta. Przynajmniej jedna. Narazie probuje sie zorientowac jakie sa mozliwosci podlaczenia. --------------------------------------------- Lukasz
|
|
słabo szukasz maćku http://www.natura.logonet.pl/html/masci_i_olejki.html po lewej stronie w menu masz kontakt a tak to wygląda temat chyba zamknięty i nikt nie będzie mógł sobie z niego podworować ? :) Pozdrawiam
|
|
No racja Adamusie... Ale zdecydowana większość nie jest państwowa: administrowane przes spółdzielnie, współnoty mieszkaniowe, komunalne. Zresztą w wiekszości obiektów państwowych i tak obowiązuje wewnętrzny zakaz akwizycji i kolportowania komercyjnych materiałów reklamowych.
|
|
W Łomży przede wszystkim brakuje miejsc pracy. Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
Witam! Tiger. Znalazłem w/g instrukcji. Bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
|
|
Witam! W tym jest problem, że dotychczas to kobiety walczyły swoje prawa, ale okazuje się że teraz w naszej demokracji doszło do tego że mężczyzna poczuł na własnej skórze jak czują się kobiety, gdy starały się o męskie stanowiska pracy, a im uparcie odmawiano. Ma zowsze Łomża
|
|
No widzisz tiger zawsze cos wymysli :d stanos
|
|
Nie dawno w radio słyszałem, że w jednym z miast niemieckich zmieniono na przejściach dla pieszych kontury świateł. Po prostu kontury świateł w kształcie mężczyzny, zamieniono na kontury świateł w kształcie kobiety w spódniczce mini i z długimy włosami. Projekt tak się spodobał, że Holendrzy chcą odkupić projekt i zastoswać u siebie. A może by tak u nas zatosować coś takiego, ale jak zwykle u nas jest problem z kasą. Pozdrawiam!
|
|
Market to średni rozwój dla miasta.
|
|
ciekawe :/ pomyślo hoho jaka jazda była no nic sie nie stało tylko strachu nałapalismy się a my kochamy strach !! to jedziem dalej zrobic szaleństwo !. Napewno tak myślo heh Romi
|
|
ja jestem za taką akcją, ale tylko w jakiś wolny dzień. A i bez aparatu nie przyjde :D Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Popieram N.Normalną. Jestem osobą wierzącą i nie sądzę, żebym kiedyś zdecydował się na taki zabieg, ale nawet gdybym, to żaden człowiek nie ma prawa kazać mi żyć. Tym bardziej, że są tacy, którzy nie wierzą w istnienie Boga i wobec nich, taka argumentacja jest wręcz śmieszna. Wszelkie metody odbierania życia człowiekowi bez jego zgody i świadomości, to zwykłe morderstwo i powinno być karane dożywociem. P.S.: Był tu kiedyś już taki co się tytułował "normalny", ale widzę że Ty na szczęście nie z takich ;-)
|
|
Witam szanowne grono:)) brrrrrr odsniezanie samochodu i doprowadzanie do porzadku szyb - koszmar! o szufle zatroszczyl sie juz gospodarz bloku - szanujmy naszych gospodarzy!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |