niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża - miasto skazane na zagładę !?

OOOOOOOOOOOOO Ciekawie sie zapowiada :p

(........)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża - miasto skazane na zagładę !?

Zależy dokladniej na ile np. mieszkań byz zakladał i z jakiej firmy byś brał internet !

Mad_Blunted_Jazz: chciałem to Gosi także wyartykułować. Jak ona wyobraża sobie gospodarkę rynkową - bez reklamy?? Dzieli ciągle na państwowych i prywaciarzy. Może niech Gosia podejdzie do spółdzielni i zapyta, ile kosztuje mieszkanie, to otworzy oczka, że państwowe to może to i było, ale b. dawno temu. Reasumując: jest "wrażliwa" na potrzeby najuboższych. Chce im pomóc likwidując prywatną reklamę w państwowych blokach. Ma dużą wiedzę na temat "burdelików" (cyt. z jej postu). Pozdrawiam.

Co rusz tylko jakies podwyżki

Niedlugo to nie bedzie sklepów osiedlowych tylko na każdym osiedlu zbuzą po 2 bloki a na miejsce bloków postawia hipermarkety niedługo to Łomze rozbuduja po za granice naszego mista.

I co nadal niewiesz ?

Ma zowsze Łomża

Witam Ptysiu!

Niestety nie wiem. Może ty orientujesz się gdzie można taki preparat dostać. W internecie znalazłem, ale to jest strona w jezyku niemieckim, a ja niestety nie znam.

Pozdrowienia!

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

ptysiu91 spokojna głowa, na pewno jak już będziesz miał te 18 lat to w Łomży będą rajdy z prawdziwego zdarzenia :))
Oczywiście zależy to chłopaki tylko od nas samych, jak będzie nam się układać współpraca itp..
Czas pokaże
Pozdro All

Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.

Trudno mi powiedziec generalnie nie wiem ile osob by chcialo neta. Przynajmniej jedna. Narazie probuje sie zorientowac jakie sa mozliwosci podlaczenia.

---------------------------------------------
Lukasz

słabo szukasz maćku
http://www.natura.logonet.pl/html/masci_i_olejki.html
po lewej stronie w menu masz kontakt

a tak to wygląda

temat chyba zamknięty i nikt nie będzie mógł sobie z niego podworować ? :)

Pozdrawiam

No racja Adamusie... Ale zdecydowana większość nie jest państwowa: administrowane przes spółdzielnie, współnoty mieszkaniowe, komunalne.
Zresztą w wiekszości obiektów państwowych i tak obowiązuje wewnętrzny zakaz akwizycji i kolportowania komercyjnych materiałów reklamowych.

W Łomży przede wszystkim brakuje miejsc pracy.

Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.

Witam! Tiger.

Znalazłem w/g instrukcji. Bardzo dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam.

Witam!

W tym jest problem, że dotychczas to kobiety walczyły swoje prawa, ale okazuje się że teraz w naszej demokracji doszło do tego że mężczyzna poczuł na własnej skórze jak czują się kobiety, gdy starały się o męskie stanowiska pracy, a im uparcie odmawiano.

Ma zowsze Łomża

No widzisz tiger zawsze cos wymysli :d

stanos

Nie dawno w radio słyszałem, że w jednym z miast niemieckich zmieniono na przejściach dla pieszych kontury świateł. Po prostu kontury świateł w kształcie mężczyzny, zamieniono na kontury świateł w kształcie kobiety w spódniczce mini i z długimy włosami. Projekt tak się spodobał, że Holendrzy chcą odkupić projekt i zastoswać u siebie. A może by tak u nas zatosować coś takiego, ale jak zwykle u nas jest problem z kasą.

Pozdrawiam!

Market to średni rozwój dla miasta.

ciekawe :/ pomyślo hoho jaka jazda była no nic sie nie stało tylko strachu nałapalismy się a my kochamy strach !! to jedziem dalej zrobic szaleństwo !. Napewno tak myślo heh

Romi

ja jestem za taką akcją, ale tylko w jakiś wolny dzień. A i bez aparatu nie przyjde :D

Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez

Popieram N.Normalną. Jestem osobą wierzącą i nie sądzę, żebym kiedyś zdecydował się na taki zabieg, ale nawet gdybym, to żaden człowiek nie ma prawa kazać mi żyć. Tym bardziej, że są tacy, którzy nie wierzą w istnienie Boga i wobec nich, taka argumentacja jest wręcz śmieszna.

Wszelkie metody odbierania życia człowiekowi bez jego zgody i świadomości, to zwykłe morderstwo i powinno być karane dożywociem.

P.S.: Był tu kiedyś już taki co się tytułował "normalny", ale widzę że Ty na szczęście nie z takich ;-)

Witam szanowne grono:))

brrrrrr odsniezanie samochodu i doprowadzanie do porzadku szyb - koszmar! o szufle zatroszczyl sie juz gospodarz bloku - szanujmy naszych gospodarzy!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org