Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwolennicy UE przeżywają kryzys. |
z obserwacji: ...bo taki Niemiec...on wie co znaczy ludzki kapital w firmie. Wie tez, ze jesli ludzie sa zadowoleni, odpowiednio umotywowani, to beda chcieli pracowac wydajnie...a u nas? Wymaga sie wydajnej, nierzadko ponadnormowej pracy za marne pieniadze, nie wiedzac kiedy sie z pracy "wyleci" na bruk... Mariusz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwolennicy UE przeżywają kryzys. |
szkoda, ze kultura tworzenia osrodkow Public Relations przy firmach weszla do Polski tak pozno i szkoda, ze obowiazuje tylko w tych wielkich miastach... Swoja droga gdyby nie "tredy z Europy"...dalej by tak bylo. Teraz widze gdzies daleko jakies jasne swiatelko...ze moze bedzie kiedys lepiej... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Tolek, nie obrażaj mojej matki, bo na to nie pozwolę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Postąpiłeś po chamsku wobec niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jesteś świnią i degeneratem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I właśnie będę dążył do tego żeby ten twój rodzinny interes zakończyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wtedy może docenisz innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Następne forum, z którego rezygnuję. Dowidzenia Państwu. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Czyzby zamieszany byl w ta afere jeden z Urzednikow US przy Kaktusowej? Zastosowano areszt tymczasowy? Tolek andrzejek.
|
|
Panie Franciszku ! Na początku dziękuję za opinię w sprawie sklepów. To dobrze, że jest Pan zainteresowany tematem. Co zrobiłem ? No cóż, jestem młodym radnym, który uczy się całej procedury. Nie oznacza to jednak lenistwa, zapewniam. Pracuję obecnie nad paroma całkiem rozsądnymi, jak się wydaje, pomysłami. Sytuacja jednak tak się ułożyła, że nie mogę obecnie powiedzieć otwarcie co zrobiłem, bo zniweczy to moje dalsze plany. Ogólnie mogę powiedzieć, że pomogłem paru osobom i instytucjom. Czy możemy się umówić w ten sposób, że powiem Panu powiedzmy za miesiąc, dwa, konkrety dotyczące mojej dzialalności ? Zapewniam, że to mi jest potrzebne, aby parę rzeczy doprowadzić do końca. Moje sukcesy to nie jakieś tam spektakularne osiagnięcia, ale pomoc ludziom. Mam zresztą cichą nadzieję, że w poniedziałek coś już Panu napiszę, ale tymczasem proszę trzymać kciuki !!! Pozdrawiam - Paweł Augustyniak. andrzej jarota
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |