Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaka jest różnica między politykami PiS(LPR) a PO? |
A z jakiej racji prywatny podmiot ma obcinać wydatki na reklamę i promocję, i przekazywać te fundusze na cele socjalne? Od troski o bezdomnych jest państwo. A Sprawę niechcianych materiałów reklamowych załatwia się z zarządcą nieruchomości.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaka jest różnica między politykami PiS(LPR) a PO? |
Dzwoniłem do szeptela i tam nic niewiedzą o firmie Inet
|
|
Tak najlepjej nastepne pozwyzki a z kad kasy nabierzemy ? Ma zowsze Łomża
|
|
A co to znaczy ŁTK ? Bo WNB to czyli wychowany Na Bawełnie bo tu zostanie zrobiony.
|
|
Moim zdaniem w obliczu takiego niżu, nie ma sensu utrzymywać więcej gimnazjów, niż jest to konieczne. Powinno się o tym pomyśleć, kiedy zakładano je po reformie. Według mnie, całkowita likwidacja pg4, to zły pomysł, lepszym byłoby zawieszenie działalności do czasu zakończenia problemu. Łomża to nie jest wieś, w której po likwidacji szkoły trzeba dojeżdżać do innej kilkanaście/kilkadziesiąt kilometrów. A jeżeli kogoś tak bardzo odpycha od pg3, to zawsze może wybrać inną szkołę (a tych ci u nas dostatek). I mały ciąg przyczynowo skutkowy: Szkoły są likwidowane, bo rodziny rzadziej decydują się na więcej niż jedno lub dwoje dzieci Rodziny nie decydują się na dzieci, gdyż jest bieda i bezrobocie Bezrobocie jest (między innymi) dlatego, że X lat temu był wyż demograficzny i mniej stanowisk jest zwalnianych niż nowych chętnych na te stanowiska Więc, kiedy dzieci urodzone w czasie tego niżu pójdą do pracy, bezrobocie się zmniejszy, gdyż więcej ludzi odejdzie na emeryturę niż przyjdzie nowych chętnych. Mając zapewnione środki do życia, rodziny znów będą decydować się na dzieci i trzeba będzie tworzyć nowe gimnazja, bo wcześniej się polikwidowało. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Śledzczy to robimy ten trojanbus WNB ?
|
|
Nie raz ktoś próbował organizować flashmob'a, niestety bez skutku. Nie chcę Was zniechęcać, ale Łomża to nie Katowice. Życzę powodzenia.
|
|
Proponuje Malogosia: załóż firmę reklamową, weź kredycik, powiedzmy 200 tyś. pln, a następnie szybciutko przelej pieniążki na szczytny cel. I nie zapomnij o spłacaniu zobowiązań bankowych przez najbliższe kilka lat, korzystając zapewne z zasiłku dla bezrobotnych i zapoznając się z kolejnymi komornikami. Jesli Cię denerwują materiały reklamowe to zrób jak wyżej napisałem: zgłoś się do administratora budynku. I jeszcze jedno: od kiedy bloki są państwowe (może coś się pozmieniało w nomenklaturze, spółdzielcze to też państwowe?)?
|
|
tak sie zastanawiam jakie sa mozliwosci zalozenia internetu na starym rynku i jego okolicach - oczywiscie poza ofertami TPSA . Moze jest jakas siec z laczem intenetowym? Ma zowsze Łomża
|
|
No wŁaśnie Łomża to nie Katowice czy tam Warszawa. Zbych
|
|
Tak wieśmin ale niezawsze tak jest
|
|
Łomżyńska policja to jest siła ;] nawet te kanary z Warszawy boją się naszej policji a czemu to sami powinniście wiedzieć i ile słyseliście :) Ma zowsze Łomża
|
|
Lex - mozesz sie do mnie odezwac na maila? (o ile pamietasz). Po nicku Cie nie kojarze.
|
|
KUMATA to moja siorka :P Zbych
|
|
Ptysiu! Masz całkowitą rację że Tiger to porządny chłop. Jeszcze raz dziękuję mu serdecznie. Ale i Ty jesteś miłym człowiekiem i wybacz że nie raz na ciebie naskoczyłem. Pozdrawiam! Zbych
|
|
buhahahahahahahahahahahahahahahaha.... BEz Komentarza Ma zowsze Łomża
|
|
HAHAHAHAHAAHAHAHA A CO BEDZIE JAK ZAMRZNIEJ KIEROWCY TRANWAJU SIUREK ? Ma zowsze Łomża
|
|
SxxxK troszke sie spozniles !!! zebys dokładniej sledzil to co sie pisze wiedział bys ze spotkanko było juz :)) w srode w 54 no ale napewno bedzie jeszcze okazja spotkac sie w takim "gronie" tak z ciekawosci napewno nie tylko mojej zapytam: kim jestes?? :) bo były juz 2 spotkanka w 54 ale nie było cie niestety, brałes udział w imprezie na fadomie ?? czym jechałes ??? no zobaczymy jak to z tymi imprezkami bedzie !! trzeba wykazac troszke zainteresowania , pomoc Organizatorowi i imprezki beda !!! pozdrawiam Zurek
|
|
To może jeszcze zróbmy tak, że kobieta na czerwono, a facet na zielono, a po drugiej stronie na odwrót, żeby nie było dyskryminacji. W tym niemieckim mieście, to oni chyba naprawdę żadnych problemów nie mają, żeby się takimi rzeczami zajmować... Ja oczywiście nie mam nic przeciwko równouprawnieniu, ani kobietom, ale to już się robi chore... No chyba, że to miała być tylko forma promocji miasta. Ale też conajmniej dziwna forma. ... & vice versa!
|
|
Ja to bym sie bardzo Głęboko zastanowił.
|
|
Nieokaże sie napewno Zbych
|
|
popatrzcie ponad 20000 tysiecy głosów . Pytam gdzie jest w Łomzy tyle stanowisk z dostępem do netu? Wynika ze w każdej chacie w Łomży mają net. Totalna bzdura ot kolejna ściema drużny przeciwników supermarketu. Wciskanie ciemnoty , że większość mieszkańców nie chce takiego sklepu tylko będzie szczesliwa i kupowac bedzie to badziewie u tych badziewiastych Łomżyńskich kupców. Oczywście jest to tez psycholoogiczny nacisk na radnych kórzy myśla zdrowo i przyszłościowo. Panowie radni jestśmy z Wami nie dajcie się zastraszyć ciemnocie i pazerności. Łomzyniacy obudżcie sie paru dobrze wypasionych i usytuowanych ludzi w tym mieście manipuluje Wami tylko i wyłącznie dla własnych interesów . Pamietacie jaki lament wznosili do nieba z powodu Stokrotki . I co w ich sklepach dalej syf i drożyna. Oni nic nie chca zrobic , dla nich stagnacja to gwarancja dalszych dobrych dochód naszym kosztem.
|
|
Adamusie życzę Ci miłego popołudnia sobotnio-niedzielnego. Serdecznie pozdrawiam
|
|
Niestety. Dużo śniegu, wszystko zasypane, śmieci nie widać, a na dodatek duży mróz. Lepiej posiedzieć w domku, przy ciepłych nóżkach, albo iść i trochę poodśnieżać na rozgrzewkę. Pozdrawiam. Ps. Ryskago zorganizuj taką akcję u siebie w N.H., nie uwierzę że tak u Was lśni czystością , a przy okazji będziesz miała swoją akcję, a naszą pozostaw nam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |