czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CUDOWNY SUKCES TUSKA-PROPAGANDA I KALKULATOR

Witam. zmieniłem komputer bo poprzedni się spalił. Potrzebuje namiarów na osobę, warsztat która/który zdejmie albo ustawi mi immobiliser w sterowniku silnika(komputerze) oczywiście w przyziemnej cenie. pisałem wcześniej ale propozycja 5-4 stówek za pół godziny grzebania w kompie to jak dla mnie przesada-silniki za tyle przekładają. auto to renault megane 1,6 z grudnia 96. Komputer silnika to siemens. za pomoc będę wdzięczny.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CUDOWNY SUKCES TUSKA-PROPAGANDA I KALKULATOR

moze sa w Satyrze

prezes504 to akurat jest + bo jak w 5 min by ci wymiksowali to to samo jakbys jebnął z wiadra w sciane dwoma kolorami a to ze oni dupczyli to leja wode jeden drugiemu z nudów na faramazonie leca cały czas......musza o czyms gadac :P

fanka bocianka chyba nie po reklamie oceniasz drzwi.A swoją drogą vegan 19 pytał się o dobre drzwi.

Poszukuję mechanika, który sprawdzi, wymieni sprzęgło w aucie, jak najszybciej.
Polecajcie.

Jak ma ktoś więcej niż 150zł to może warto jest się zastanowić na voucherem na kurs kiperski piwa :D Ostatnio widziałam w internecie. Wpiszcie sobie na google " piwoznawcy" . Pozdrawiam

Ja zamawiam takie sprawy Al. Legionów 7 w tzw ABC w podwórku i jestem zadowolony.

W aptece na dwornej masakra!

Czy ktoś w ostatnich dniach jechał do Białegostoku?
Jakie są warunki na drodze i czy lepiej jest jechać przez Wiznę, czy przez Rutki?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org