Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CUDOWNY SUKCES TUSKA-PROPAGANDA I KALKULATOR |
Witam. zmieniłem komputer bo poprzedni się spalił. Potrzebuje namiarów na osobę, warsztat która/który zdejmie albo ustawi mi immobiliser w sterowniku silnika(komputerze) oczywiście w przyziemnej cenie. pisałem wcześniej ale propozycja 5-4 stówek za pół godziny grzebania w kompie to jak dla mnie przesada-silniki za tyle przekładają. auto to renault megane 1,6 z grudnia 96. Komputer silnika to siemens. za pomoc będę wdzięczny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CUDOWNY SUKCES TUSKA-PROPAGANDA I KALKULATOR |
moze sa w Satyrze
|
|
prezes504 to akurat jest + bo jak w 5 min by ci wymiksowali to to samo jakbys jebnął z wiadra w sciane dwoma kolorami a to ze oni dupczyli to leja wode jeden drugiemu z nudów na faramazonie leca cały czas......musza o czyms gadac :P
|
|
fanka bocianka chyba nie po reklamie oceniasz drzwi.A swoją drogą vegan 19 pytał się o dobre drzwi.
|
|
Poszukuję mechanika, który sprawdzi, wymieni sprzęgło w aucie, jak najszybciej. Polecajcie.
|
|
Jak ma ktoś więcej niż 150zł to może warto jest się zastanowić na voucherem na kurs kiperski piwa :D Ostatnio widziałam w internecie. Wpiszcie sobie na google " piwoznawcy" . Pozdrawiam
|
|
Ja zamawiam takie sprawy Al. Legionów 7 w tzw ABC w podwórku i jestem zadowolony.
|
|
W aptece na dwornej masakra!
|
|
Czy ktoś w ostatnich dniach jechał do Białegostoku? Jakie są warunki na drodze i czy lepiej jest jechać przez Wiznę, czy przez Rutki?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |