Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Znowu w życiu mi nie wyszło" - Jarosław K. |
ktoś15 "A jesli chodzi o przedszkole na Sikorskiego to tez tam parkuje po 15 i tez mnie gówno obchodzi ze robi sie korek i nie ma w poblizu parkingu ." No to ktoś Ci kiedys w dupe strzeli jak bedziesz wsiadał ze swoim dzieckiem i wtedy bedzie płacz i lament. Bo samochod to sie wyklepie ale gorzej z człowiekiem... Myśl trochę... to jest dwu-pasmówka a nie jakaś tam osiedlowa/polna dróżka!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Znowu w życiu mi nie wyszło" - Jarosław K. |
parkowanie na Sikorskiego przy Przedszkolu i zagrożenie jakie z tego wynika to wina Policji < Straży miejskiej i Miasta. To Oni określają miejsca niebezpieczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To oni określają gdzie jast zakaz parkowania !!!!!!!!! Czy nie można w tym miejscu zlikwidować trawnika i zrobić zatoczki parkingowej ?????????????????????????????????????? Ci którzy tam parkujecie DLA DOBRA WŁASNYCH DZIECI złóżcie petycje do miasta o zrobienie tam parkingu !!!!!!!!!!!! KIEDYŚ SIĘ NIE ZATRZYMAM A MAM DUUUŻY SAMOCHÓD
|
|
Wy wszyscy co się tu wypowiadacie.Z tego co tu czytam wynika że chłopcom z "powiatu" to powinno się zabronić jeździć po WASZYM "MIEŚCIE".Zgadzam się z tym że może faktycznie niektórzy farmerzy jeżdżą gorzej niż ci z"BL". Mam tylko pytanie: Czy jak idziesz jeden z drugim żywność kupować to nie przeszkadza ci że wyprodukował ją "farmer" ,"wiocha", "burak". Jedzcie na zdrowie. Wesołych Świąt.
|
|
A to norma. Wystarczy spojrzeć na parkingi gdzie stoi BLM... nawet maluszek zajmuje 3 miejsca. Rolnicy tak mają, oni po prostu są przyzwyczajeni do parkowania na łące gdzie jest zawsze dużo miejsca. Te wieśniaki myślą że przyjechali na łączkę po krowy. Taki burak nie wie jakie zasady są w mieście, bo skąd ma wiedzieć jak on jest przyzwyczajony do jazdy ciągnikiem po polu.
|
|
dziewczyna555 napisz o co chodziło też byśmy chcieli wiedziec...
|
|
pawulon !!! ty bury kundlu !!!! do budy.Pieprzysz tu durdymały wiesniaku zaje....ny!!!! Jak pojedziesz do babci na wies to jej nie zapomnij powiedziec że jest burakiem ze wsi co jeździ z dziadulem ciagnikiem po polu. Popaprańcu stul ten swój świński ryj. Nie poznałeś jeszcze życia to sie nie wypowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
A co powiecie na BL-acharza jadącego 20km/h po Legionów od stacji BP do banku PKO SA. i W nie dało się go wyprzedzić bo jechał przy środku jezdni? Białą Astrą starą. A BL-achara wymuszająca pierszeństwo na rondzie z Poznańskiej na W. Polskiego?
|
|
nie
|
|
Wybaczcie za głupi temat, ale święta w wydaniu polskim rządzą się swoimi prawami. Sąsiedzi chcą uwędzić swojską szyneczkę. Swego czasu cytowaną siatkę można było kupić w sklepie na Krótkiej. Sklep zlikwidowano pod jakąś nowobogacką "ciuchlandię". Może podpowiecie, gdzie się skierować ???
|
|
Witam,kto powie jak zlikwidować tu rekalmy ,bo doprowadzają człowieka do szału.Używam Mozilla Firefox.
|
|
k - oczywiscie - znaczy KOCHANIE :-)))
|
|
Dzisiaj, czyli w czwartek (17.12.2009) miało ponownie ruszyć lodowisko, lecz dowiedziałem się na miejscu dopiero, że jest w dalszym ciągu zamknięte, a ponowne otwarcie nie wiadomo kiedy nastąpi.
|
|
z teog co wiem dziadek futurka tez jest taki na czesc Anteny Futura
|
|
popieram temat ogólnie, nie raz widziałam jak debile parkuja na sikorskiego i zadowoleni z życia ida po dzieci do przedszkola , chciała bym poruszyć jeszcze temat ul. kopernika i zaparkowanych kilkunastu aut przed szkołą na zakręcie - gratuluje wodogłowia !!! a policjii proponuje otworzyć oczka na takie akcje!!
|
|
Byłam dziś w księgach wieczystych, ale się przenieśli gdzies na polową..był tam ktoś?gdzie to teraz jest?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ładny samochód co? Ja od razu zjeżdżam na lewy pas jak jadę tym odcinkiem Sikorskiego bo tam zawsze prawy jest zajęty przy przedszkolu. Polecam to innym również.
|
|
I nie dziwne że brakuje parkingów. A linie nawet biedaki narysowali tylko ciekawe po co
|
|
ale czy wszyscy muszą to słyszeć przecież to obciach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |