Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie lękajcie się |
Witam, gdzie można w Łomży przedłużyć włosy?? Jaka jest najlepsza metoda? Chciałabym przedłużyć tylko włosy od spodu( mam postopniowane włosy). Jaka jest mniej wiecej cena za taka usługę? Czy te włosy można normalnie myć, czesać farbować?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie lękajcie się |
Co do tego mandatu to sie troche uspokoiłem. Bo znalazlem link z TVN jak babka sie wypowiadała ze mandaty(wykroczenia) błąche drobne nie bedą na to zwracali uwagi i bedą przepuszczac kandytata(miejmy taka nadzieje). Moj kolega dostał sie do policji i wychodzi ze szkolki w Słupsku, a jak zaliczal MS to Pani sie go zapytała co bys zrobił jakby atakowało Cie 5przestepców. On powiedzial ze zaczol by uciekac ale jakby znalazł po drodze pręt to bym napierdzieal kazdego hehe. I zdał:p
|
|
wiem ze na mazowieckiej 1 w salonie oferuje przedluzanie w przystepnych cenach. ja mam wlosy na clip in i bardzo jestem z nich zadowolona mozesz przypiac je sama kiedy chcesz.
|
|
tylko Centrum Onkologii w Warszawie. Wal bez krępacji i jakiegokolwiek proszenia. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
siema ewybary czy dziś niedziela czy już nooo eee poniedziałek, bo kurna ostro zachlałem od piątku i mi się popierniczyło???? Ma zowsze Łomża
|
|
|
602737421 Zenon.
|
|
w dupe niech se wsadza na przyszłość wieczory kaukaskie czy jakieś tam czeczeńskie
|
|
jak firma od burdelu to chyba powinna francuskiego uczyc
|
|
jasiu_smietana nada sie
|
|
A ja dodam od siebie, JB na 100 % - to również do edukacji...
|
|
Chciałbym się zapytać, kogo polecacie z weterynarzy łomżyńskich do małego zwierzaczka? Chodzi mi konkretnie o chomika. Z góry dziękuję za poważne odpowiedzi ;)
|
|
Nie chce sie tlustych dup kawalek na nozkach przeniesc.... Jest duto parkingow na przeciw malej piekarni kolo ambroziaka. Ale wielkim matronom nie chce sie przejsc kilka metrow z tego parkingu do przedszkola... A jesli chodzi ogolnie o kierowcow to najlepsi sa ci ktorzy dojezdzaja do ronda zatrzymuja sie mimo ze maja wolna droge... mysla mysla mysla i w koncu decyduja sie wyjechac pod nadjezdzajacy samochod... Tacy kierowcy ze spoznionym zaplonem. A do tego ktory cos tu pisal o ulicy farnej i tym ze ktos tam wjechal... Znasz Lomze na pamiec i tez jezdzisz na pamiec. Wiesz ze jest tam zakaz wjazdu od zawsze praktycznie i dlatego tam nie wjezdzasz. Chcialabym bardzo zobaczyc ciebie i jeszcze kilku innych takich madrych z tego forum jak poruszaja sie po innym miescie w ktorym bywaja bardzo zadko lub sa pierwszy raz. Jestem ciekawa czy wtedy tez jestescie tacy pewni i madrzy gdy nie mozecie znalezc jakiejs ulicy np i jezdzicie w kolko.... Gdy jedziecie wolniutko zeby zdazyc przeczytac nazwe ulice z tabliczki i znalezc te w ktora musicie skrecic... To ze ktos wjechal pod prad... Zlamal przepisy ok ale kazdemu sie zdaza i wam wszystkim napewno tez... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
W sklepie nie wolno próbowac produktów, jest to ewidentna kradzież. Nie raz w Kauflandzie widziałam opakowania po wypitych napojach albo papierki po batonach. Jeśli to się podliczy to rocznie uzbiera się ładna sumka, a sklep ma straty. Fakt, ochroniarz przesadził, wystarczyło zwrócic uwagę klientowi. Ale może i się dobrze stało, ludzie zaczną zauważac problem konsumpcji w sklepach.
|
|
Marlenkaaa to ja tu jestem detektywem , nie ty cwaniaro.....
|
|
nie no jacku masz racje chodzi mi o to żę w tych procedurach pan ze spóldzielni na zasadzie nie bo nie nie bo mnie nie lubi nie będzi mi bruździł A co z tym lokalem to chyba nie jest to aż tak trudne skoro pare lokali z mieszkalnego na tzw" biurowe lub handlowe" przekształcono I tak wychodzi taniej niż płacenie co miesiąc 2000 za byle jaki lokal Aha i ścianki działowe mogę se przestawiać jak chcę pS Nic się na tym nie traci i lepiej papier mieć Po nowym roku pewnei też będzi można to zrobic ale spółdzielnia jak se będzi mogła wyliczyć swoje koszty to tego nikt nie zrobi
|
|
ja mam do opchnięcia 3 pary przezroczystych w różnych rozmiarach ;)
|
|
teraz "skosztowal" winogron a nastepnym razem "skosztuje "telelewizor.kradziej jest kradziej. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
na allegro je taka usluga.
|
|
nie wiem czemu akurat tak sie wszyscy uczepili BLM moze i tak zreszto mnie to wali sa rozni ludzie na swiecie tak samo i za kułkiem ,,ludzie i taborety,, wiekszosc ludzi zdaje prawo jazdy tylko fartem a nie dla tego ze juz umie jezdzic mnie denerwuja tak zwani,, niedzielni kierowcy ,,którzy w raz w tygodniu wyjada do koscioła ... mozna by na ten temat dyskutowac i dyskutowac ... odpuscie sobie bo do tych ludzi i tak to nie dociera.:) POZDRO
|
|
piekna historia, trzeba bylo zeby szczotkowac zeby nie wypadaly W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
To niech się nauczą parkować.Niedbalstwo niechlujstwo i samolubstwo rozkraczyć się na miejscu gdzie dwa auta spokojnie by weszły.ludzie czasem to takie młoty że aż szkoda słów. Ja mam lepszy przykład jak typ zaparkował obok mnie od strony kierowcy w takiej odległości że ledwo przecisnąłbym się do drzwi a co dopiero je otworzyć i wsiąść do auta,myślałem że wyjde z siebie wchodząc do auta od strony pasażera.
|
|
też słyszałem niepochlebne opinie i tym stomatologu.
|
|
A mi zazdrościła że mam piękne zęby i wyrwała wszystkie :D
|
|
mysle ze to dobra reklama miasta Łomży. Ze względu na fachowe strojenie anten systemem SSA - Satelitarne Strojenie Anten
|
|
dentystka nie jest lekarzem
|
|
Człowiek już się przyzwyczaił do "łagodnych" i krótkich zim, więc żadne zaskoczenie. Zapytajcie rodziców (to do młodszych forumowiczów) jakie mroźne zimy były jeszcze kilkanaście lat temu...
|
|
Mam do oddania dwa sliczne kotki.Jeden caly czarny (biale skarpetki),drugi w bialo czarne latki.Sa sliczne,chetnie oddam w dobre rece.
|
|
a LW nie lezy na dachu??
|
|
zima jak co roku. tez mi cos. zimy nie widziales?
|
|
ja lubie tego: smietane a nie śmietane
|
|
adblock rulez. nie szybciej bylo w google wpisac tego pytania?
|
|
mam pytanie czy tej ankiety bezpieczeństwa można nie przejść? a jak tak to za co np. ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |